1:32 Toate funcțiile din stat sunt ocupate de străini cu identitate falsă, în România ca și în toate țările. Tot ce face statul și nu se vede imediat, ca unele măsuri populiste vizibile, pentru a se putea menține, este împotriva cetățenilor.
În România jumătate din buget este deturnat chiar de guvern.Scopul înscris pe fularul lui Orban se va îndeplini, și mult mai mult decât atât. Dacă nu-i oprește nimeni, dacă fiecare se gândește la sine și prezent, vor ajunge în câteva generații să stăpânească întreaga lume, pe față. Elita lor a planificat atunci retragerea din Transilvania pentru a se putea ocupa mai bine de acest scop. Numele lui în latină înseamnă izbânda celor oropsiți (de Trianon) asupra lumii.
Din acest articol lipsesc cifrele absolute, sunt date doar procente. În Europa se estimează un număr de 250000 pe an.
România se depopulează, statisticile INS sunt false, iar cetățenii ajunși afară sunt supuși unor tratamente inimaginabile, mai rău ca în orice țară de lumea treia. De aceea funcția de procuror general al UE este ocupată de o unguroaică cu identitate română și nume unguresc.
Psihologia inversă, psihologia simbolurilor, arme aduse de șerpi din tărâmul lor de sub pământ numit de indieni Naraka (iadul), peșterile din Australia. Ei sunt niște mutanți din cauză că au trăit separat de restul omenirii pentru 70000 de ani, au altfel de creier. Când te privesc nu se gândesc decât la cum să-ți ia mințile.
Dacă te plângi de ceva îți fac imediat altceva mai rău că să uiți de prima fază.
Cum să-i vezi. Dai drumul la televizor. Cum să-i recunoști. Sunt lungi și subțiri, foarte rar obezi, cu picioare mai lungi decât restul oamenilor. Craniul ușor alungit, maxilarul prelung. Au ochi verzi în proporție mult mai mare decât oamenii obișnuiți. Ochi le sunt oblici ca de șarpe. Câteodată au vârful nasului și bărbia crăpată, ca la șerpi.
3:07 Ca și în cazul Shengen, care poate fi similar cu Shin Gan, ochiul lui Dumnezeu în japoneză, pentru prima dată m-am gândit azi că Trianon a fost ales de șerpi special, ca să ralieze restul populației din Ungaria pentru a-i susține în îndeplinirea scopului lor.
8:44 Acest articol din 2015 este crucial în a înțelege de ce Austria și Suedia blochează aderarea României la Schengen. Prea mulți imigranți intrau în Ungaria pe atunci (60000 pe an), majoritatea prin Serbia.
Ungaria "nu a putut" să-și îndeplinească obligațiile rezultate din membria Schengen de a securiza granițele și de a procesa imigranții și a suspendat tratatul, trimițând mai departe imigranții în Austria, fără să-i proceseze.
În recenta sa intervenție, ministrul de interne austriac a spus că din moment ce sistemul nu funcționează, nu are rost ca alte țări să mai intre. Deci România nu poate intra în Schengen din cauza Ungariei. În ultimii ani însă lucrurile s-au schimbat mult. Majoritatea imigranților în Ungaria din afara UE sunt etnici maghiari din statele vecine și nu mai pleacă în Austria.
Atunci de unde rezulta cifra de 100000 de migranți neînregistrați (pe an sau în total) deși în mod evident au trecut prin alte țări UE din Austria? Cum putem verifica dacă această cifră e reală? Și o întrebare cheie. Parlamentul European, Comisia, nu au știut de toate acestea când au votat și recomandat Consiliului admiterea României? Cum au votat europarlamentarii austrieci rezoluția?
Întrebarea de ce guvernanții noștri nu îi iau la rost pe austrieci, unguri, pentru neintrarea României în Schengen este stupidă. Și guvernanții noștri și ai lor sunt din aceeași categorie.
9:42 Google Translate (Traducere) vă ajută acum să citiți articole din orice limbă. Dați pe text clic dreapta/Traducere.
9:56 Nu am intrat niciodată suficient de adânc în măruntaiele site-ului europa.eu pentru a ști cum să găsesc informația despre cum au votat parlamentarii, cine au fost împotrivă (știu să găsesc aceste lucruri pe site-ul Camerei Deputaților din România, deci trebuie să fie și acolo) deci încă nu pot ști cine au fost cei 49 care au votat împotrivă.
Ciudățenia sistemului legislativ european este că votul Parlamentului format din parlamentari aleși este decorativ (pentru a semăna cât de cât cu o democrație). Consiliul de Miniștri care votează după, format din toți miniștrii din toate țările EU, care sunt numiți în țările respective de parlamentele locale și nu aleși, votează după iar rezoluțiile se adoptă numai în unanimitate (orice ministru are drept de veto). Da, un singur ministru din România ar fi putut să blocheze aderarea Elveției la Schengen în 2008 deși nu era membră Schengen. România prin miniștrii săi din Consiliu ar putea să blocheze "la schimb" orice rezoluție UE. (Din moment ce) totul este o babilonie.
10:10 Spălarea pe creiere. Ianuarie. Down under.
10:25 There was a several days break in doing laundry (like there is with the exhausts) but today after i ate they started drying "something" and now i'm nauseated. The exhausts are installed at basement level, under the siding and windows and vapor gets inside the empty walls and through cracks inside.
11:39 My pains are subsided but i had to start the phone briefly to take a picture of the vapor coming at my wall and now the pain in my right hip (where i kept the phone most) is coming back. At Walmart at all self stands my Barclay credit card with chip isn't working, though anywhere else is (it says chip malfunction). There is smoke in the whole area but more special smoke around the building. There must be one hundred mole holes in the 70x70 ft yard. I think they left the leaves on purpose last Wednesday. Food for worms. More worms, more moles.
1:50 Puțin despre consiliile Europei. Există 3 consilii care conțin numele Europa. Consiliul Europei, Consiliul European și Consiliul Uniunii Europene. Pe noi ne interesează ultimul care joacă rolul unui senat în acest super stat din care România face parte (fără drept de călătorie nelimitat).
Însă e foarte special, pentru că nu este același, în funcție de tipul de rezoluție votată. Are astfel 10 configurații fiecare pe altă problemă, fiecare compusă din 27 miniștri diferiți, câte unul din cele 27 de țări. Fiecare ministru are drept de veto, astfel orice rezoluție care trece mai întâi prin Parlamentul ales prin alegeri europene, are nevoie de votul unanim al miniștrilor țărilor.
2:23 Totul a durat mult mai puțin decât am crezut. Iată ce am aflat. UE are buget pentru 2023.
Programul reuniunilor următoare la care participă și câte un ministru din România (care are drept de veto).
2:48 Justiție austriacă. Austria trebuie să dovedească că situația se va înrăutăți după aderarea României din moment ce majoritatea imigranților neînregistrați în Ungaria provin din alte țări decât România.
Situația nu se va îmbunătăți până la sancționarea prin declanșarea procedurii de infringement pentru țările care au încălcat Schengen (Ungaria din 2015).
Uniunea Europeană are nevoie de un nou statut, unde Schengen-ul să dispară (fiindcă oricum nu funcționează), la fel și unanimitatea în Consiliu, care este ridicolă într-o democrație.
8:51 Nevermind there was one.
As i said the situation is created by Serbian-Hungarian border. Romania's border with Serbia is marked by Danube and is not on dryland.
There is no evidence that Romania's admission to Schengen will change the situation. Romania has always complied with EU regulations regarding migration and there was never an infringement procedure. Romania has stipulated in its 2003 Constitution that EU law should prevail over state law and that was a condition of accession.
9:43 Nu există nici un interes în abordarea definitivă a celor mai importante boli. După atâția ani și inventarea atâtor aparate și monitoare nu se știe cauza cancerului, a diabetului și a infarctului miocardic. Eu cred că EI ne vor să trăim puțin ca să nu avem timp să înțelegem adevărata direcție spre care se îndreaptă omenirea și planeta.
A existat o perioadă când EI mă voiau viu și sănătos pentru a continua cât mai mult show-ul început. În acea perioadă m-am dus cu salvarea la urgențe de zeci de ori cu simptome de atac de inimă. Întotdeauna tratamentul a fost... așteptare într-o cameră de urgență unde aerul era curat. Tensiunea sau poate EKG mi se lua după ore de așteptare, timp în care totul se calma.
Astfel am început să ajung la concluzia că multe din boli se trag din... felul cum respirăm. Toată lumea știe că respirația este un capitol cheie din yoga și arte marțiale.
Există un tip de act fiziologic semi-conștient pentru îmbunătățirea pe termen scurt a performanțelor de tot felul, pe care eu îl numesc "înfuriere" sau stresare ca răspuns la situații de criză provocată de environment. Înfurierea vine cu deschiderea sfincterului esofagian și permiterea ridicarea vaporilor de acid clorhidric pe căile respiratorii. Unul din efecte este inflamarea mucoasei nazale care restricționează intrarea aerului în plămâni.
La oameni, mamifere, vertebrate și multe alte animale respirația așa numită mareică (tidal) se face prin dilatarea și contractarea ritmică a cutiei toracice. Foarte complicat din punct de vedere mecanic dar e suficient de spus că există unii mușchi intercostali care dilată și alții care contractă cutia toracică. În momentul dilatării se crează un vid parțial în plămâni care atrage aerul.
Dar dacă respirația este restricționată de mucoasa nazală, acest vid se transmite și cavității abdominale, iar unul din efecte este ridicarea diafragmei. Vidul parțial mărește fluxul din căile biliare comune, cu vărsarea de bilă și suc pancreatic. Enzimele respective transformă mai mult amidon (starch) prezent în intestin în glucoză pentru un răspuns energetic al organismului în situația respectivă de urgență (stres, înfuriere). În același timp pancreasul este stimulat să producă mai multă insulină, pentru a pompa această glucoză în celule.
9:43 Nu există nici un interes în abordarea definitivă a celor mai importante boli. După atâția ani și inventarea atâtor aparate și monitoare nu se știe cauza cancerului, a diabetului și a infarctului miocardic. Eu cred că EI ne vor să trăim puțin ca să nu avem timp să înțelegem adevărata direcție spre care se îndreaptă omenirea și planeta.
A existat o perioadă când EI mă voiau viu și sănătos pentru a continua cât mai mult show-ul început. În acea perioadă m-am dus cu salvarea la urgențe de zeci de ori cu simptome de atac de inimă. Întotdeauna tratamentul a fost... așteptare într-o cameră de urgență unde aerul era curat. Tensiunea sau poate EKG mi se lua după ore de așteptare, timp în care totul se calma.
Astfel am început să ajung la concluzia că multe din boli se trag din... felul cum respirăm. Toată lumea știe că respirația este un capitol cheie din yoga și arte marțiale.
Există un tip de act fiziologic semi-conștient pentru îmbunătățirea pe termen scurt a performanțelor de tot felul, pe care eu îl numesc "înfuriere" sau stresare ca răspuns la situații de criză provocată de environment. Înfurierea vine cu deschiderea sfincterului esofagian și permiterea ridicarea vaporilor de acid clorhidric pe căile respiratorii. Unul din efecte este inflamarea mucoasei nazale care restricționează intrarea aerului în plămâni.
La oameni, mamifere, vertebrate și multe alte animale respirația așa numită mareică (tidal) se face prin dilatarea și contractarea ritmică a cutiei toracice. Foarte complicat din punct de vedere mecanic dar e suficient de spus că există unii mușchi intercostali care dilată și alții care contractă cutia toracică. În momentul dilatării se crează un vid parțial în plămâni care atrage aerul.
Dar dacă respirația este restricționată de mucoasa nazală, acest vid se transmite și cavității abdominale, iar unul din efecte este ridicarea diafragmei. Vidul parțial mărește fluxul din căile biliare comune, cu vărsarea de bilă și suc pancreatic. Enzimele respective transformă mai mult amidon (starch) prezent în intestin în glucoză pentru un răspuns energetic al organismului în situația respectivă de urgență (stres, înfuriere). În același timp pancreasul este stimulat să producă mai multă insulină, pentru a pompa această glucoză în celule.
Însă (datorită vieții iraționale așa zis moderne) acest tip răspuns de criză se poate prelungi și chiar permanentiza. În momentul când în aer există suficient poluanți, mucoasa nazală este inflamată mai mult decât necesar (pentru a ajuta la curățarea acestor poluanți) decât numai în caz de stres și apare atacul de anxietate, care este însă primul dintr-un lung șir de probleme cauzate de stres prelungit combinat cu poluare.
Unul din ele este hernia hiatală, cauzată de ridicarea permanentă a mușchiului diafragmal. Însă mai știm că inima este așezată pe acest mușchi și în același timp prinsă de cutia toracică prin țesut conjunctiv. Se produce o ridicare și răsucire a inimii care poate să mimeze un atac de inimă sau chiar să conducă la unul, prin apăsarea asupra inimii de către mușchiul diafragmal care poate conduce la blocarea unor artere care trec pe la suprafața inimei, prin mecanisme pur mecanice, ignorate încă de medicina modernă.
Spre deosebire de cutia toracică ce se poate dilata și contracta parțial conștient, datorită existenței coastelor rigide, inima care este doar mușchi se poate doar contracta iar dilatarea se face prin umplere datorită tensiunii venoase, care este mică etc.. Pentru compensare organismul crește tensiunea arterială, care conduce la creșterea celei venoase etc.. Deci încă odată, medicina ignoră aceste fenomene pur mecanice, sau hidraulice care iau loc în interiorul organismului care dacă intră într-o fază de stres permanentizat pot într-adevăr conduce la un număr de boli.
Alte mecanisme care conduc la ridicarea diafragmei cu efecte mecanice asupra inimii. Retenția gazelor intestinale și fecalelor cauzată de o ședere îndelungată. Inflamarea mucoasei intestinale prin consumul de alimente prea condimentate, acide sau expunerea la praf, etc..
Din păcate la noi șederea începe... la școală, cu multe ore pe zi nemișcați într-o bancă. În SUA de exemplu orele de clase sunt alternate cu ore de gimnastică sau ieșiri afară în curtea școlii.
Unul din ele este hernia hiatală, cauzată de ridicarea permanentă a mușchiului diafragmal. Însă mai știm că inima este așezată pe acest mușchi și în același timp prinsă de cutia toracică prin țesut conjunctiv. Se produce o ridicare și răsucire a inimii care poate să mimeze un atac de inimă sau chiar să conducă la unul, prin apăsarea asupra inimii de către mușchiul diafragmal care poate conduce la blocarea unor artere care trec pe la suprafața inimei, prin mecanisme pur mecanice, ignorate încă de medicina modernă.
Spre deosebire de cutia toracică ce se poate dilata și contracta parțial conștient, datorită existenței coastelor rigide, inima care este doar mușchi se poate doar contracta iar dilatarea se face prin umplere datorită tensiunii venoase, care este mică etc.. Pentru compensare organismul crește tensiunea arterială, care conduce la creșterea celei venoase etc.. Deci încă odată, medicina ignoră aceste fenomene pur mecanice, sau hidraulice care iau loc în interiorul organismului care dacă intră într-o fază de stres permanentizat pot într-adevăr conduce la un număr de boli.
Alte mecanisme care conduc la ridicarea diafragmei cu efecte mecanice asupra inimii. Retenția gazelor intestinale și fecalelor cauzată de o ședere îndelungată. Inflamarea mucoasei intestinale prin consumul de alimente prea condimentate, acide sau expunerea la praf, etc..
Din păcate la noi șederea începe... la școală, cu multe ore pe zi nemișcați într-o bancă. În SUA de exemplu orele de clase sunt alternate cu ore de gimnastică sau ieșiri afară în curtea școlii.
Plimbarea, la fel prin mijloace mecanice, chiar cu gura deschisă ajută la coborârea diafragmei iar inima are iarăși loc suficient și poziție să bată mai normal. Astăzi, după un lung timp (cel puțin 2 luni) în care am zăcut închis în casă, din motive de poluare cu fum de la focuri de vegetație inexplicabile, am pornit la plimbare pe... ploaie, cu umbrelă, pentru că ploaia mai curăța fumul din aer.
Pe traseul meu de 5 km pe care îl fac de ani de zile. Primii 2 km au fost foarte grei, am ajuns acum să simt și tensiunea arterială dar și glicemia ridicată, eram amețit, aveam simptome ca de insuficiență cardio-respiratorie, cu tensiunea la maximum, mă gândeam mereu să renunț, la un moment dat să pornesc telefonul și s-o sun pe Angela la servici să vină să mă ia, dar am început să revin la normal iar ultimii 3 km i-am parcurs în confort total. Când m-am întors însă au început izbiturile exagerate de uși la mașini, zgomote făcute de remorci izbite de limitatoare de viteză, eșapamente, care parcă erau sincronizate cu activitățile mele, miros de câine ce ieșea din perete, etc..
Mi-am revenit când a venit Angela, pentru că fiind cu cineva reduce enorm din frustrarea cauzată de aceste zgomote sincronizate. Am făcut o pizza și pe când era gata apare în fața geamurilor un câine singur, un ogar înalt, maro, foarte elegant și îngrijit care a ridicat un picior lung la o înălțime deasupra capului și s-a pișat îndelung.
Pe traseul meu de 5 km pe care îl fac de ani de zile. Primii 2 km au fost foarte grei, am ajuns acum să simt și tensiunea arterială dar și glicemia ridicată, eram amețit, aveam simptome ca de insuficiență cardio-respiratorie, cu tensiunea la maximum, mă gândeam mereu să renunț, la un moment dat să pornesc telefonul și s-o sun pe Angela la servici să vină să mă ia, dar am început să revin la normal iar ultimii 3 km i-am parcurs în confort total. Când m-am întors însă au început izbiturile exagerate de uși la mașini, zgomote făcute de remorci izbite de limitatoare de viteză, eșapamente, care parcă erau sincronizate cu activitățile mele, miros de câine ce ieșea din perete, etc..
Mi-am revenit când a venit Angela, pentru că fiind cu cineva reduce enorm din frustrarea cauzată de aceste zgomote sincronizate. Am făcut o pizza și pe când era gata apare în fața geamurilor un câine singur, un ogar înalt, maro, foarte elegant și îngrijit care a ridicat un picior lung la o înălțime deasupra capului și s-a pișat îndelung.
10:33 Asta s-a întâmplat după ce am postat video-u acela cu Axl Rose șerpuind în Turcia nu? Iar asta după ce am pus paragrafele despre Consiliul Uniunii Europene în mai multe limbi nu?
11:16 Put your hands in the air put your hands in the air put your hands in the air. George Hoț.
11:16 Put your hands in the air put your hands in the air put your hands in the air. George Hoț.
12:00 Knocking on Heaven's door for 18 years. Romania (a whole country) does so for 25.
No comments:
Post a Comment
Friendly comments welcome
Note: Only a member of this blog may post a comment.