12:43 Nu există și nu a existat niciodată o gestionare comună a frontierelor în Tratat. Ideea nu pare rea. O poliție de frontieră comună care să acționeze împreună cu polițiile locale. Singura problemă este că trebuie implementată repede. Deci cine dorește să introducă un amendament la Tratat care să fie votat de Parlament și Consiliu, repede?
Însă nu ar trebui condiționată de punerea în aplicare a legii votată în 2011 și a Tratatului UE Consolidat deoarece Parlamentul și Consiliul nu mai aveau nimic de votat în acea direcție, Tratatul a fost amendat atunci cu includerea numelui României și Bulgariei în Protocolul 19 al Tratatului. (NON BIS IN IDEM, nu poți să votezi de două ori același lucru).Ce s-a votat pe 8 decembrie a fost doar o procedură ne-legislativă care nu a fost un amendament și nu a modificat Tratatul Consolidat al UE cu alte cuvinte, praf aruncat în ochii publicului european necunoscător și neinteresat direct și motiv de posibil șantaj sau răzbunare.
Austria se înșeală singură (deludes self) când crede că mai are ceva de votat în această direcție și pune condiții post-aderare direct unei țări, ocolind complet instituțiile UE (Comisie, Parlament, Consiliu), care nu s-au pus la nici o țară de la includerea Tratatului Schengen in Tratatul Uniunii Europene în 1997 la semnarea Tratatului de la... Amsterdam.
România este de 15 ani în UE și simultan în Schengen așteptând verificările tehnice (pending implementing technical requirements), nu garduri sau mofturi. Comisia a constatat îndeplinirea condițiilor tehnice pentru deschiderea frontierelor de cel puțin de două ori, atunci și acum, singura problemă e că statele trebuie să o aplice.
Cât despre numărul mare de imigranți în Austria care îi selectează înainte de a-i trimite pe restul în Germania, țara cu cel mai mare număr de imigranți, acesta se datorează politicii Austriei, a cărei singure sursă de menținere a numărului populației și a ocupării job-urilor este imigrația. Un sfert din populația actuală a Austriei este formată din imigranți, inclusiv români stabiliți legal (probabil de etnie germană), dar asta s-a întâmplat încă dinainte de aderarea României și Austriei la UE și Schengen.
2:07 Not another Attila...
2:18 Oamenii ar trebui să țină celularul, laptopurile, tabletele și orice wi-fi la 5 metri departe de ei și să folosească numai cu bluetooth și ethernet și epidemia se va opri.
2:49 În ultimii ani a crescut mereu dependența de device-uri. După PC-urile care încă foloseau ethernet (cablu) pentru legarea la router, însă aveau monitoare cu tub care emana raze X au venit masiv laptopurile care au wi-fi încorporat deși ar putea să meargă pe cablu prin USB și un adaptor, cu wi-fi-ul oprit din setări.
De asemeni a crescut dependența de mobile, lumea renunțând la telefoane fixe, care mobile au devenit din ce în ce mai sofisticate și emisia mai puternică. Mobilele și wi-fi-urile folosesc o bandă de microunde exact în zona cuptoarelor (2.4 - 2.5 GHz) "ca să nu aibă nevoie de licență" care bănuiesc că e cea mai eficientă pentru transmitere de energie adânc în țesuturile biologice.
În pandemie s-au dus cei mai slabi fizic, acum cei care au rămas beau mai mult reflexiv (inconștient) din cauza durerii de intensitate mică dar răspândită în aproape tot organismul, așa cum o făceam și eu și nu știam de ce. Cei mai expuși sunt probabil cei de la țară unde turnurile sunt la distanță și telefonul emite la putere maximă dar și la bloc unde betonul armat stă în calea semnalului.
Eu m-am expus masiv în ultimele luni după ce mi s-a stricat vara asta PC-ul care îl țineam la picioare (și avea și el wi-fi) și am luat laptopul în brațe și am ajuns să simt efectiv pe pielea mea (the hard way cum spun americanii) și încerc să trag un modest semnal de alarmă.
Telefoanele mobile sunt emițătoare-receptoare cum le spuneam odată dar mai sofisticate (modulare analog și digital, salturi de frecvență, criptare, putere de emisie variabilă în funcție de distanță etc. totul coordonat de un număr de procesoare mai sofisticate decât vechile PC-uri), au putere de până la 1 Watt = 1000 mW, antena este în interior iar semnalul trece prin noi (mână, creier etc.). Dacă nu e folosit emite la putere maximă o secundă pe minut. Wi-fi-urile teoretic ar trebui să nu depășească 100 mW dar depășesc în timp ce bluetooth are doar câțiva mW. Citit pe net și confirmat cu aparatul de mine. Da știu la sfârștiul articolului se spune că cei de acum beau mai puțin decât cei dinainte, dar mai multă tărie. Dar și pe atunci a existat ceva. Televizoarele și monitoarele care produceau raze X.
4:04 Încercam să adorm, așteptam să se așeze praful ars stârnit de ventilatorului frigiderului care tocmai s-a oprit (nu am mai curățat radiatorul de jos de astă vară) sau poate fum pe sub ușă de afară, nașpa, am mâncat biscuiți cu cafea (în ei în rețetă), când m-a lovit. Un mod relativ ușor de a sparge acvariul acela uriaș din Berlin e cu sunet.O mașină afară, un utilaj ceva ce producea sunet pe frecvența de oscilație principală a acvariului (orice obiect are una). Da normal acvariul fiind mult mai mare decât un pahar, are o frecvență de rezonanță joasă, probabil de ordinul hertz-ilor care poate nu e audibilă de o ureche umană sau chiar un microfon (afară a început deja una audibilă dar modulată pe infra).
11:00 Scriam despre distrugerea informațiilor prin suprapunere și sincronizare. Oamenii au văzut că nu mai altă șansă și au pus acum un caz mai complicat. Relativ ușor de găsit, un oligarh mort în Franța, călugăr franciscan în retragere devenit prezentator de televiziune cu privire tulbure ca mai toți ceilalți de ale căror fețe m-am săturat atât de mult. Care să rezoneze cu o postare mai veche a mea și în același timp cu alte două evenimente curente. Papa Francisco își dă demisia de când am postat iar de Pope Malone etc.. Și cu cutia spartă de la filtrul defect care l-am luat acum de la locker-ul de Amazon, care de asemenea are forma unui turn pătrat. Capisci?
12:00 Messi, mess, messmerized, Messia.
No comments:
Post a Comment
Friendly comments welcome
Note: Only a member of this blog may post a comment.