Monday, August 19, 2024

August 19

1:50 A venit răspunsul imediat. Faptul că a apărut acum deși așteptau aprobarea de săptămâni, spune ceva despre toți cei implicați în aceste "dezvăluiri".

2:00 AM Își mai amintește cineva când am spus că am văzut o instalație de răcire care înlocuia AC-ul la Indian Head, într-o zi foarte foarte caldă? Niște găleți cu gheață în fața unor ventilatoare de un metru diametru iar gheața se schimb la câteva ore. Funcționa, la o temperatură afară de 100 F (38 C).

Asta se întâmplă și pe Pământ, curenții de aer aduc căldură deasupra polilor și invers și funcționează ca un sistem de răcire planetar. Dar nu va mai fi nici o gheață de înlocuit când se vor termina calotele.

Mai mult decât atât. Calotele așa cum sunt acum, albe, reflectă o parte din radiația solară în spațiu, la fel ca și deșertul Sahara.

Atunci va începe ceea ce de mult a fost numit "runaway (greenhouse) effect", o încălzire rapidă și galopantă a Pământului, similară cu cea care s-a produs pe Venus, unde temperatura la suprafață (sub norii de acid sulfuric) este de sute de grade Celsius, suficient pentru a face totul la suprafața planetei ca fierul înroșit.

V-ați întrebat vreodată de ce sunt doi împărați-soare în Japonia? Cel abdicat și cel curent? Doi sori și cu cel de pe cer, trei, ca să fie ca în profeția lui Buddha (numărul total de sori va fi șapte, dar la trei totul devine ireversibil), interpretată de unii că trebuie să se întâmple acum și nu peste sute de mii de ani cum a spus el. Bine, dacă adăugăm și numărul de popi...

Și oamenii au trecut la treabă și au furnizat o mașină pentru tot omul de pe planeta asta, care e în stare să o cumpere și să o conducă.

Va fi Nirvana gratuită pentru toți iar blestemul reîncarnării și suferința care o aduce nu se va mai repeta, ciclurile reîncarnării se vor termina pentru toți fiindcă Pământul va fi prăjit.

Stingerea. Reunificarea sufletelor chinuite cu creatorul lor, Brahma.

Buddha cel istoric (care adică a trăit cândva) s-a născut ca un prinț în clanul Shakya din Nepal. Tradiția de pe vremea respectivă împiedica prinții bogați să vadă lumea, pentru a nu afla ce este suferința și a fi influențați. Însă tânărul prinț a fugit din palat și a aflat ce era suferința celor săraci, care pe atunci era enormă.

Mai mult decât atât, suferința se menține prin reîncarnări succesive conform religiei Hindu.

Astfel el a renunțat la titlul său și a plecat prin lume, în special în India unde a avut mai mulți guru, pentru a afla soluția la problema suferinței. Unii spun că această predică ce prevestește distrugerea Pământului de către 7 sori, este singura lui soluție. Alții că ar fi izgonirea ignoranței și iluminarea.

Poate predica celor 7 sori a fost un avertisment iar unii au luat-o ca profeție apocaliptică.

Și o parte din clanul lui Buddha și-au luat bagajele și au plecat în Europa împreună cu magarii, un clan înrudit, războinic, unde s-au stabilit în... Dacia, România de azi, ca secui, pentru a apăra de pe linia munților cetatea Buda și aurul din Transilvania și ca maghiari, peste populația hunică din Câmpia Panonică.

Scopul lor a fost religios, și anume implementarea soluției găsite de Buddha.

(Românii au fost prinși la mijloc și folosiți ca sursă de orice. Aurul a fost folosit timp de un mileniu pentru a schimb istoria Europei și a lumii etc.).

Soluția lui Buddha a fost infuzată în Biserica Catolică, prin visul mamei Sfântului Dominic. Inchiziția creată de dominicani a folosit arderile pe rug. Dar nu s-au oprit acolo.

Însă aș vrea să întreb ceva. Viața oamenilor s-a schimbat mult în special prin eliminarea ignoranței, sau prin știință, cealaltă soluție a lui Buddha, nu mai există acel nivel de suferință pentru cei mulți, cel puțin cea mai mare parte din ei.

Dacă Buddha s-ar fi născut acum, ar mai fi renunțat el la titlu, ar mai fi plecat el în India să afle soluția la suferință?

Shake them all off. All the liars and the dirty dirty cheats of the world... Isn't this song racist, the white swans shaking the brown ones that make them crawl on the ground and poop on their head? No ice for you!

8:45 Barcă, GPS, etc.. Apropo, de ce nu cresc nivelurile oceanelor dacă se topesc calotele? Explicație foarte simplă. Am fost păcăliți că vor crește nivelurile oceanelor, care nu cresc iar noi stăm liniștiți. Vaporii de apă se cam duc în spațiul cosmic, ca și coada unei comete. Stau și mă întreb, unde se duc, spre Soare sau în direcție opusă? Dacă se duc spre Soare, alimentează Soarele cu hidrogen pentru a se încălzi și mai mult.

Dar mai este o ipoteză. O navă gigantică în orbita lui Mercur care captează acea apă. După ce a captat-o pe toată de pe Venus. Ei nu au nevoie de planete pentru a supraviețui, dar au nevoie de apă (Nu poate recicla toată apa, ca în video-ul de mai jos). Hidrogen ca și combustibil. Și oxigen. Care alieni l-au trimis pe Buda să-i înnebunească pe pământeni ca să-și dea singuri foc la valiză.

Apa poate cădea spre Soare numai pe direcția discului (planului) pe care orbitează planetele, deci va ajunge și pe Venus și pe Mercur. Nu vorbesc de ploaie sau ninsori, dar pot fi vapori sau chiar picături care pot fi captați cu ceva.

Viața lor ar fi cam așa. Caută un sistem solar cu planete care au apă. Alterează genetic niște maimuțe acolo și le înnebunește religios, ca să-și dea foc. După 10000 de ani, timp în care își fac plinul, se mută în altă parte. Sau poate au plecat deja, după ce NASA a publicat video-ul de mai jos.

O nava de dimensiunea aia are însă nevoie de ceva timp ca să se mute în altă parte. Zeci sau sute de mii de ani. Sau poate sunt ăia de pe Venus și vor sta acolo pentru mult timp. Fără alte informații, speculăm, speculăm.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.