Tuesday, August 6, 2024

August 6

11:50 Triplul omor care nu s-a întâmplat. O știre psihologică. Orice știre-zvon trebuie să fie credibilă doar până își face efectul...

11:55 Circ și iluzionism. S-a spus pe diferite canale de media, inclusiv la CNN că Simone Biles, în timpul exercițiului de la sol, a ajuns cu vârful capului la înălțimea de 12 ft (picioare, un metru este egal cu...).

Având în vedere că înălțimea ei este de 4.8 ft (un metru 46 cm) și nu era chiar în poziție de lumânare, asta ar fi însemnat că picioarele ei au fost deasupra recordului... olimpic de săritură în înălțime deținut de ucraineana Yaroslava Mahuchikh, 6.88 ft sau 2 metri 10 centimetri.

În SUA prevalează sistemul de măsură "standard" (fost imperial). Un galon este 3.78 litri. Un picior (ft) este 12 inch. Un inch este 2.54 mm. Sculele se măsoară în fracțiuni de inch. O cheie de 3/8 se poate folosi ca una de 10 mm, una de 1/2 (half inch) ca 13. Acum, cu importurile masive de mașini din Asia, care folosesc sistemul metric, orice mecanic trebuie să aibă două seturi de scule, una standard și una metrică.

După ce am scris prima dată au apărut numeroase dezmințiri dar iată o știre USA today care citează NBC care spune exact acest lucru.

Franța a fost un far al civilizației moderne. A ajuns un fel de corectă politic iar noi toți știm că politica e o c...ă.

12:26 După ce luni (duminică seara pe coasta de vest) indexul Nikkei în Japonia a scăzut aproape 13%, au înscenat aici la apartamente ceva. Cineva strica help, help, help, help, apoi a venit o ambulanță. A doua zi au apărut înșirate într-unul din tomberoane (cel mai aproape) haine de femeie, care probabil au fost scoase dintr-un sac de plastic. Pe vârful tomberonului erau o pereche de pantaloni de velur, crem, vizibili din avion.

Nu e prima dată când s-a întâmplat așa ceva.

2:45 O banală indexare a pensiilor cu inflația trenează în știri de luni de zile, dând emoții la miloane.

2:50  There is only one "pure" breed of dog with white chest. There could be others, by accident. St.Dominic's dog had a white chest. So the dog at E4. E is of course representing the Holy Trinity (or tripundra) and 4 the cross.

12:35 Upstairs, stomping for a couple of hours now.

12:50 La minutul 9:10 se văd soldați cărând cu targa un corp. În mod bizar, în secundele următoare se văd soldați cărând același corp și niște bagaje (pentru mai mult dramatism) care par intacte . Calitatea video-lui, contițiile meteo indică faptul că a fost filmat atunci.

Nu am găsit nicăieri pe net alte relatări despre corpurile celor 60 de persoane la bord găsite (sau nu) acolo. În nici o altă fotografie sau video din film nu se văd fragmente de rămășite umane.

Nu rămâne decât o singură concluzie. Avionul, care era dintre cele mai moderne la vremea aceea, fiind parțial guvernat de un computer, a fost programat să cadă astfel. Nu a fost  nimeni la bord.

1:08 Tot episodul nu este decât încă un exemplu despre coruperea continuă a românilor. Nu poți să ai oameni sănătoși la cap, o societate sănătoasă, când îi bați la cap (urli la televizor) non stop, tot timpulminciuni (bulismul, insultul, aneantizarea (nimicirea) psihicului).

3:45 Kukur Tihar. Kutya. Yama. Out. In.


No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.