Wednesday, May 1, 2024

May 1st

12:30 AM It looks like i am not the only nut who studied this.

But i have the real statistic data to prove and i added the atmospheric pressure. When i did this 5 years ago i did not fully understood the model so i did not insisted a lot. It looks like they do occur after syzygy, but at low tides and high atmospheric pressure. And some ground vibration maybe, like traffic on freeways.

Blue is tides, red is barometric pressure, and yellow are the earthquakes.

4:28 PM Did they manipulate the market today to do a meme of what i said above?

5:45 I believe all protests, like in campuses, France, Türkiye etc.. are fake and meant to (pre)vent the real ones.

10:22 Florian Cold_era

10:50 Le même du jour et de la semaine. AC/DC.

11:07 Mizeria îngrașă, produce diabet, blocaj biliar și steatoză (foie gras).

Să mă explic. Mizeria din țevile de la chiuvetă și suprafața chiuvetei însăși (cel mai murdar loc din casă), tronul, găleata de gunoi murdară, tomberonul sau ghena, fecalele de câini pe stradă, praful din trafic și din AC-ul mașinii și de acasă, toate creează aciditate (lupta stomacului cu bacteriile care se descarcă din plămâni după ce au fost aspirate).

Aciditatea în stomac creează foame. Bacteriile dar mai ales drojdiile din gunoaie cauzează gaz atunci când ajung în intestin.

Eu îmi amintesc pe vremuri când mergeam la țară nu mâncam o zi întreagă, nu-mi era foame.

Nu e nevoie de un calcul (de la calciu, piatră, a  nu se confunda cu un calcul aritmetic, oare cine a fost deșteptul) biliar pentru a bloca acest canal comun pancreatic-biliar. El se blochează și prin inflamație dar mai ales prin presiunea gazelor (balonare).

Ok eu prin common duct înțelegeam ultima parte din tub, după ce tubul pancreatic și cel hepatobiliar se întâlnesc, înainte de a intra în duoden. Se pare că ei spun common duct la acel tub care vine din ficat după ce se întâlnește cu cel de la vezica biliară care are probabil rolul de a stoca fierea atunci când postim (nu mâncăm).

Pancreasul, spre deosebire de bilă (vezică biliară, fiere), nu pompează secreția lui ci doar o lasă să se scurgă. Cea mai mică presiune în duoden (în tot intestinul de fapt) blochează această secreție, presiune care poate fi prezentă pentru ore bune.

Acest blocaj creează în timp și pancreatită și steatoză. Gazele mai cauzează și ridicarea mușchiului diafragmei, care răsucește inima și provoacă palpitații, apasă pe arterele coronare și provoacă angină, etc..

Spre deosebire de blocajul prin calcul biliar, acidul din stomac se poate întoarce în pancreas și începe să îl digere. Dar și fierea.

12:00 Amazing.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.