2:52 Vladimir Solovyov
Ăștia sunt aceiași care au pornit primul și al doilea război mondial, amândouă realizate înnebunind lumea cu pseudo-filosofii și cu ajutorul radio-ului și cinematografului, proaspăt inventate (aduse pe lume din cutia Pandorei pentru acest scop și pentru nimic altceva).
Ei dețin controlul tuturor statelor, vor mai face pandemii și războaie pentru ca lumea să uite cine sunt ei așa cum s-a întâmplat după primul și al doilea dar nu vor renunța niciodată pentru că au de îndeplinit sarcina trasată de Buda, de a da foc planetei iar pentru asta au nevoie de o populație cât mai numeroasă și cât mai ignorantă.
Pe măsură ce lumea își dă seama de ce se întâmplă, ei apasă pedala de accelerație a războiului.
Many have been said about the meaning of La Peste by Albert Camus. I see on the covers penguins and raised hands and goggles and a rat that looks like a kangaroo (and one like a dog, one with a "hand" in the air, ninja, etc..) and i think it tries to message us about the true meaning of past wars and our future.
Oran could stand for Orange but also OTAN (NATO in French) or even Oregon.
Oran is near the desert, with much dust in the air that at times is blown over Europe, creating all kinda respiratory problems.
Again Penguin. Got to re-read the book.
The bottom center image of this collage looks like three dancing penguins made of rats, an intended optical illusion maybe or subliminal. Message in a bottle?
3:02 Ran into something important. If the humidity inside is over 70% then the HEPA filters efficiency increases to 99.99% and there is almost no perceivable smoke inside. Can raise humidity simply by boiling water on the stove, with a humidifier, cooking with a steamer or running the shower with bathroom open door but will need a sensor to verify. A 20 dollars weather station from Amazon would do it.
9:00 Vi se părea Sorescu misogin? Luați una de la Eminescu aici. În mod curios (ironic cum ar zice americanii) poeziile se potrivesc la toată faza asta și altele ca ea din blogul meu de asemănări, partea feminină.
Ce iluzii! Nu-nțelegi tu, din a ei căutătură,
Că deprindere, grimasă este zâmbetul pe gură,
Că întreaga-i frumusețe e în lume de prisos,
Și că sufletul ți-l pierde fără de nici un folos?
(ca și cum ai ți-ai putea pierde cumva sufletul și cu vreun folos, vezi Faust)
9:45 All Portland area, chocking in smoke. Prediction for tomorrow is good though. 40 hours till first rain since June. I think i can already see a storm on IR satelite creeping from the west.
9:55 Sufletul tău merge cu lemne... Au scos o glumă și pe partea de electricitate, nu vreau s-o mai adaug aici.
9:57 Da bine și timpul cât a stat decongelat sau la temperaturi ambientale (mai ales vara). Eu am spus de mult, ambalajele pentru carne ar trebui să aibă niște martori, ceva un punct care își schimbă culoarea când au fost decongelate, ca bateriile de telefoane care au ajuns prin apă. Iar ambalajele pentru mâncare congelată să aibă niște mici fluiere de plastic pe care să le umpli cu apă calculate să fluiere în momentul când mâncarea este gata, independent de puterea cuptorului sau timp. Însă e bine de știut. Carnea congelată, începe să-și schimbe culoarea, cam la o lună de stat în congelator, din roșie devine maro și prinde gust "de frigider". Chestia e așa. Dacă nu ai încredere în restaurant, patron, autoritățile care verifică, du-te în altă parte.
Poate ar fi timpul ca restaurantele să gătească la vedere, având un culoar unde clienții pot să viziteze bucătăria. Cum era pe vremuri la cantinele studențești sau la Costinești. Nu că le păsa sau ceaiul nu mirosea a mâncare de la aceleași oale uriașe. Când vedeai carcase întregi de oaie cu ceva urme de carne atârnând pe oase plimbându-se pe acolo și întorceai privirea în altă parte LOL. Îmi amintesc faza când noi o gașcă de blatiști de la ultimul etaj din T17 (acolo unde nici vulturul nu cuteza) am furat de la babe care nu vroiau să ne dea mâncare o oală cu vreo 30 kg de fasole, am dus-o la o masă și am mâncat împărătește.
11:05 Apropo de cooli-n'are. (Spanacul are fier, deci previne anemia?). Am citit iar în media românească (nu pot să spun presă, presă vine de la presa de tipărit pe hârtie de pe vremuri) despre cât de rău este să mănânci castraveți cu roșii, un fel atât de iubit de români, știri care apar de obicei în sezon. Alte dăți, să nu mănânci supă fierbinte că îți arde esofagul, iar cât despre pește... (Suspectă suspectă dar nu au nici teste nici antitoxină (au totuși), totul depinde de doctor care nu poate face analize pe loc, dacă se prinde, eu zic post 48 de ore cu ceva hrană intravenoasă, poate oxigen sau intubare). Da, e vorba de aceeași toxină care se injectează pentru a paraliza unii mușchi faciali, pentru o perioadă de câteva luni.
Am verificat deci cu google și se confirmă, castravetele are o enzimă care distruge vitamina C. Dar am avut inspirația zilele trecute să mai dau o căutare, tot pe google, de unde am aflat că și castravetele este... o sursă de vitamina C. 3 grame de proteină?
No comments:
Post a Comment
Friendly comments welcome
Note: Only a member of this blog may post a comment.