Sunday, January 9, 2022

January 9

9:30/7:30 De ce mă enervez de fiecare dată când ei fac asta? Am pus o hartă cu autostrăzile din Africa, majoritatea statelor acolo au cel puțin una care o traversează dintr-un capăt în altul, iar l-au adus în centru pe fotbalistul ăsta din Boto_sani, care merge pentru Sushi la Sușeava și pentru a vedea viitorul la Tokio. Empire of the Sun, o formație australiană?
Viitorul în care vom avea toți pielea maro, ochii negri și în sus de la mâncat Sushi și de la aplecat unul în fața altuia sau în direcția palatului împăratului.

Știu de mult că ei fac asta, dublează informațiile pentru a crea confuzie în mintea celor indeciși iar chestia ține oricât de mult aș atrage eu atenția. Eram pe cale să mă resemnez când am văzut poza asta. Cine poate spune ce este greșit (ciudat) în această poză? În acest moment am început să strănut fără să mă pot opri, am mers afară, era fum și am călcat în toate locurile unde iarba era umflată, avea "aer" dedesubt, fumul aproape a dispărut, a venit un elicopter care zbura foarte jos, m-am dus să iau telefonul să-l filmez, apărea ca și cum am fugit, etc., înăuntru mirosea tare a fum, cu care mă obișnuisem până am început să strănut, asta se întâmplă aproape de fiecare dată când mă iau de shinobi, acum nu mă mai pot concentra, îmi vine o idee, vreau să scriu dar până pun mâinile pe tastatură, o uit. Nu cred că am respirat aer curat de mult timp, poate doar ieri lângă ocean. De acum, am uitat tot ce plănuiam mai devreme să fac azi, am uitat ce am făcut în ultimele zile, etc.. Dar nu voi uita niciodată asta.
Okio, știu ce vroiam să fac. Am comandat pe Amazon și ebay montanți pentru motor. Am găsit originali, cu aproximativ 100 bucata. Dar trebuie să-i instalez singur, durează jumătate de oră, dacă am ceva cu care să țin motorul când îi schimb (fără montanții de cauciuc, un fel de amortizoare pentru motor motorul normal va cădea sau apleca și îndoi alte chestii pe acolo, ca de exemplu țeava de eșapament).

Mecanicii pe aici nu vor să instaleze piese pe care le cumperi tu, fiindcă ei iau de pe unde iau și ți le dau la prețul de dealer + ceva (dacă vrei piese originale, iar în cazul montanților de motor nu te poți juca).

Practic fac mai mulți bani din piese decât manoperă sau cam la fel. Prețul de dealer la unul din ăsta e în jur de 300 iar mecanicul îți va mai pune un adaos + manopera, deci practic nu poți să scapi fără 5-600 unul. Din trei, unul l-am instalat deja, ăla de dedesubt care e orizontal și nu necesită sprijinirea motorului.

Am văzut video-uri pe youtube, nebunii bagă o bucată de lemn sub baia de ulei. Motorul are vreo 150 kg, normal ar trebui să țină dar nu vreau să risc. Plus că dacă nu se îndoaie tabla se comprimă garnitura și mă pot trezi cu scurgeri de ulei.

Deci oricât ar părea de ciudat, trebuie să-mi iau o mini-macara din acelea de ridicat motorul sau să închiriez una. Una ca asta, probabil vine dezasamblată. Nașpa că are un singur cârlig, îmi mai trebuie unul sau două și încă o bucată de lanț.

Ok deci fumul a ajuns iar aici, aproape nu mă mai pot ține pe picioare. Tastez foarte greu. Fum și afară. Lângă clădire, niște găuri în pământ. Am încercat să le astup. Mă gândesc că trebuie să înlocuiesc elementele de la filtre, fiindcă nu știu dacă mai filtrează sau miroase ele însele. Alți bani, altă distracție. Am încercat să mănânc ceva, fălcile îmi par amorțite.

Asta a fost viața mea începând din 95 de când am venit aici, dar cred că și înainte. Și înainte în bloc în Bacău venea fum (credeam eu de țigară de la vecinul de jos) și mă simțeam "prea" bine.

11:50/9:50 Cred că am nimerit ultima gaură, fumul s-a  mai redus, va ține așa o oră două. De câte ori pomenesc de Horiuchi, vin și ei cu ceva de Horeca. E o luptă surdă, pe care nu o vede nimeni. Adevărul că e o chestie foarte tare, să fi avut românii președinte un shinobi (după care normal nu ar trebui să se mai mire de nimic, mai ales de faptul că Petromidia a fost vândută lui Patriciu cu o lună înaintea expirării mandatului lui Horiuchi), și ei combat informația cum știu ei mai bine. Pentru asta, au inventat sintagma Horeca, pe care o scot la vedere de fiecare dată când eu pomenesc "Horiuchi". Horiuchi Horiuchi Horiuchi.

Până la Michael Jackson muzica era doar cu gimnastică. El a introdus elemente de circ. "Anti-gravity lean"

Apropo, cine cred eu că era Michael Jackson. Un poet ungur "paralizat".

5:09 Damage control. Last night, escape at Chinook Winds, more test driving of the car. Angela was testing her new phone (a 5 dollars a month with Hello Mobile, mine is 10, it gave me some emotions first but it worked after i buttoned the phones for half hour inside the casino on cameras when she won 100 bucks at a very unlikely game), she had her old phone which is prepaid, still working, in "grace period" in the glove compartment in the car, just in case.

The first thing i saw when i got inside after sleeping and drinking in the car was this guy with a T-shirt saying "Faster than a 911 call (or response)" (around 8-9 PM). If i wasn't a bit buzzed and pissed and tired i probably would have taken a picture of it. When i saw her new phone, a Moto E7 power from newegg (Not New York), better and cheaper, i started a return on my new Moto 2020 on Amazon. Motorola, best low end phones. When we had dinner in the car on the beach i saw again several fishing boats all with lights pointing at the shore or on us like usually.

6:09 Diabetes is an environmental disease. When living in company or vicinity of sick animals, and enough dopamine producing protozoa or botulinum producing clostridium gets into your gut, your body does what it can to eliminate all sugar from intestine, to stop multiplication of those, depositing the extra sugar in tissues and blood.

There are medicines like Zyrtec and many others that coincidentally suppress the unwanted microbes, and by identifying and eliminating the source (which sometimes could be mission impossible since it can be your neighbors' pets and your neighbor's pets laundry dried in a dryer that leaks inside walls) your intestinal microbiome can get balanced, but it would take a long time like at least one month of treatment and (moderate) diet for the blood sugar to go all the way down because of tissue, mostly connective, buildup.

6:50 A minute again, on Kink FM, I cheated myself. That doesn't necessarily man i cheated my fate, right?

6:55 Troubled evolution means when that accident happened 6000+ years ago in Australia?

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.