Wednesday, May 11, 2022

May 11

1:06 Ceaușescu

10:48 Ideea unui partid al unei minorități într-un stat național e ciudată, ca să nu spun anti-constituțională. Ce poate să facă, legal, un partid al minorităților într-un parlament, guvern al unui stat național? În nici un caz politica minorității pe care o reprezintă pentru că ar fi împotriva acelui stat național, nu? Singurul lucru care ar putea să-l facă în în mod constituțional ar fi să reprezinte mai bine interesele majorității, astfel minoritatea însăși beneficiind.

Deși mulți s-au temut, în România, de 32 de ani, ei nu fac nimic altceva decât ce face orice alt partid, votează legile care reprezintă interesul național al statului național, dau miniștri la ministere care normal reprezintă interesul național.
 
În știri, sunt alese subiecte care îi avantajează și demonstrează ce am spus, adică ne apără pe noi toți de noi înșine, și nu stresează prea mult. Cu mici excepții. Când e nevoie. Am scris în ultimele zile săptămâni, tot mai clar despre o avangardă asiatică, budistă, în Europa prin Ungaria, creată programatic, de mai bine de o mie de ani, o infiltrare a bisericii catolice, etc.. E pluribus unum, Novo ordum seclorum, etc.. Nu voi repeta tot ce am spus, dar în ultimele zile a apărut iar un stres "minoritar", cu dansatorul Barna, azi Hunor. De ce?

Simplu. Am încercat odată să explic ce înseamnă reverse psychology, așa cum este înțeleasă în SUA, unde termenul este folosit frecvent. Adevăratul motiv al existenței pe față a minoritarilor în Guvern și Parlament. Nu am de ales decât să repet ce am mai spus. Întreagă tărășenie cu minoritatea "maghiară" din Parlamentul României, Guvern, este de a închide ochii asupra majorității politicienilor din Parlament, Guvern. Adică, uitați-vă și dvs., măcar acum la strâmbii ăștia și spuneți dacă ei au fețe de români. Măcar unul din ei. Guvern, guverne care de 32 de ani nu fac altceva decât să elimine populația românească din România.

Géza Domokos, fondatorul UDMR, are un nume simbolic (tot ce fac ei este simbolic, simbolismul este cel mai eficient mod de a manipula), pentru că domonkos în ungurește înseamnă dominican, avangarda budistă din Biserica Catolică.

3:00 I see friends shaking hands...

3:30 Skate it off

4:11 From GoogleKshatriya, also spelled Kshattriya or Ksatriya, second highest in ritual status of the four varnas, or social classes, of Hindu India, traditionally the military or ruling class.

9:42 While you still can.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.