Saturday, June 29, 2024

June 29

11:30 Știe cineva cine este Adrian Epure? Am dat un search pe google images și mi-au ieșit multe fețe. El este un redactor la Adevărul. Jurnalist. Împreună cu mulți alții, eu îi numesc eșalonul secund. Jurnaliști aproape anonimi, care scriu grosul la publicațiile mari online. Figuri strâmbe, amintind a oameni, sau uneori ciudat-atrăgătoare, nebuni în Shiva, vin aici sau poate nici nu apar, fizic în România și ni se ouă în cap. Direct în creier vreau să spun.

Ăsta acum a scos un titlu și un "articol" pe măsură, despre unii graficieni, culmea, tot de-ai lor care ne-au pictat pe creierele de copii realitatea suprarealistă din vremea tiranului absolut, articol menit să acopere subliminal ce am scris eu despre strofa din Glosa de Eminescu. Nimic nu scapă ne-mânjit de armata de költők, írók și énekesek din cloaca infinită de la vest de România, groapa izvorâtoare de gunoi a Europei și lumii.

Dar nu ai cum să dovedești fiindcă aceștia nu au CV, nu au poze și mai ales nu au vârstă, deci nu îi poți identifica.

Toți, împreună cu numele mai mari, cunoscute, cu fețe, duc un război atroce, nedeclarat, clinic, eficient, împotriva a tot ce poate însemna cultură și conștiință a românilor și tuturor națiilor.

Cum ar fi ajuns Ceaușescu pe aceeași poză desenată cu Ringo Starr. Foarte simplu, cei doi au fost colegi,  cântăreți de operă pe scenele supraaglomerate ale teatrelor lor (pentru a avea toți un job de acoperire), din cei cu fețe carismatice, pe care dacă doar îi privești faci o psihoză.

Chiar voiam s-o repet, Ceaușescu a atras în psihoza lui mulți patrioți români, care au și făcut tot ce se vede în spatele grupului, și care au sfârșit odată cu el și au dus cu ei în mormânt idealurile României, care s-a transformat într-o imensă autogară de navetiști cu destinația Italia, Spania, Germania etc..

A și chestia cu aerul condiționat de la Otopeni. Altă bătaie de joc menită de fapt să acopere cine știe ce altceva. Mârlăniile lor calculate vin întotdeauna la pachet. Una evidentă, pe față, altele, secunde, mai ascunse și mai devastatoare. Nu cred că e nevoie să mai traduc cine sunt cirezile agresive.
(De ce fac ei toate astea? (Ce-i mâna pe ei). Să îndeplinească menirea lui Shiva, latura destructivă a hinduismului, înrădăcinat în budism, pentru a face loc unei lumi mai bune sau poate chiar nirvanei (stingerea)).

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.