Thursday, October 10, 2024

October 10

3:00 AM Peste 5 tone de aur? Ar fi făcut Traian pod peste Dunăre să treacă cu 200000 soldați și să mențină granița Daciei Romane timp de 165 de ani împotriva dacilor liberi pentru 5 tone de aur anual? Un sfert de miliard de dolari în banii de azi.

Hai să socotim. 700 milioane de dinari anual înseamnă 28 milioane de aureus. Pe vremea lui Traian, un aureus era de 7 grame. Deci hai să înmulțim 28 de milioane cu 0.007 kg ca să aflăm 196000 kg de aur. 196 tone. De două ori tezaurul României de azi.

Pentru asta s-a oprit imperiul lui Traian în loc pentru 123 de zile. Pentru asta veneau chinezii cu zeci de mii de măgari, păziți de mercenari din Nepal 4000 km încărcați cu mătase și plecau încărcați cu aceeași greutate de aur. Cu acel aur chinezii și-au completat Marele Zid, singura lucrare care se vede cu ochiul liber din spațiu.

Ceangăii din Moldova sunt urme ale ultimului avanpost chinezesc lângă Dacia Romană. Secuii sunt rămășița clanului lui Buda, Shakya, care s-au mutat cu totul la noi ca să îndeplinească profeția lui Buda, iar maghiarii sunt mercenarii magari, care asigurau protecția caravanelor, care după ce s-a oprit drumul mătăsii, au rămas fără lucru, au prădat Europa timp de aproape 200 de ani după care s-au stabilit peste huni și alții în Pannonia.

Aurul din Dacia, care era extras în cantități moderate de daci (care totuși au avut un tezaur de 200 de tone), a fost exploatat cu tehnologii "avansate" de către romani și a mișcat istoria. Acel aur a însemnat însă și sfârșitul imperiului. S-au lenevit atât de mult în 165 de ani cât a durat ocupația Daciei încât nu au mai făcut față "invadatorilor", din care notăm dacii liberi.

Însă Dacia nu a mai fost niciodată ce a fost dinainte de invazia romană, cu mari orașe ca Alba Iulia, tezaur și rege. Au venit valuri peste valuri, începând cu goții, hunii, vandalii, slavii (vikingii adică), maghiarii, mongolii etc..

3:55 Vreți să știți părerea mea? Părerea mea e că aur se exploatează și acum în secret în Apuseni, poate cu niște cârtițe din alea ca la metrou, dar autonome, folosind reactoare ca la unele submarine, cu una din ieșiri (folosite pentru schimburi de personal) poate la muzeul acela subteran sau ce e la Salina Câmpia Turzii.

Unul din motivele pentru care avem (de peste o sută de ani) numai guverne de ocupație secretă formate din clovni.

6:25 România este în Schengen din 2007, Consiliul a votat pentru asta în 2005. Altfel nu se putea face călătorii cu buletinul începând de la data aderării, 1 ianuarie 2007.

Consiliul trebuia doar să aprobe verificarea condițiilor și nu a făcut-o timp de 19 ani (Consiliul a aprobat aderarea României la UE și Schengen in 2005). Nu există în Tratatul de Aderare Schengen aerian și terestru, asta este o glumă.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.