Monday, October 7, 2024

October 7

7:22 E real fiindcă mama lui e reală.

7:32 Satelitul nu este periculos pentru om în afara de situația când îți cade unul în cap, dar sateliții starlink sunt mici (deși nu prea) deci ard în atmosferă. Cine știe.

Puterea emisă scade cu pătratul distanței, deci la un km este un zero cu 3 zerouri după el.

Pe de altă parte, există sateliți de mărimea unei mașini sau mai mari care au telescoape puternice și se chiorăsc la noi.

Au venit ei cu titlul ăsta să vă scoată din minți ce am spus eu despre celulare, Musk, etc.. Articolul este despre cu totul altceva. Mici greșeli jurnalistice (Titlul nu corespunde cu conținutul).

Un satelit starlink consumă până la 100 wați și e la o înălțime de sute de km iar un telefon celular poate emite până la 3 wați în funcție de distanța la turn. Dar telefonul mai ales când e ținut în buzunar sau la ureche este la distanță 0, jumătate din puterea totală se oprește în țesuturile bio.

9:55 PM Ok m-am hotărât. Numele ei ar trebuie să fie Show Șoacă. Ceva/cineva care îți ocupă timpul degeaba. Anti-nazista anti-semitică, ceva mult mai rău decât struțo-cămila. Deși e și puțin entertaining. În sensul de horror movie. 

Un "candidat" de uzură psihologică ce nici măcar nu a ajuns să fie candidat pe bune. Scăpărătoarea. Încălzirea sarmalelor reci alegerilor. Formația de deschidere la un concert.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.