Monday, January 16, 2023

January 16

2:45 Slept most day yesterday. We left at 6 PM. Drove like in slo-mo. Though i slept, still had so much alcohol in my system. Went only briefly inside, only watched the shows around the car in the lot. Because of getting mad, got so drunk, Angela had to drive 80 miles back home. 40 mph behind some crazy SOB for about 20 miles. I was so sick i thought i will give my soul away.

Finally she had this idea. Get some baking soda! Which i did and felt so much better. But when i got home i remembered the resolution. Had to finish pulling the leaves from under the bushes. So i will breath better tomorrow. Ok so i went at 2 AM when everything is quiet, stumbling, and pulled 5 laundry baskets topped of heavy wet leaves or the equivalent of 10 more 13 gallons kitchen sacks and lived to tell about. The leaves are gone for the season.

4:45 Mda au retras-o fiindcă seamănă cu ea. Nu știu cine e și nici nu am chef s-o caut acum.

Am primit coletul cu lampa UV și am pus-o în debara. Între timp au venit și cu isterii (istorii) pe măsură. Din debara vine acum miros puternic de ozon. Amestecat cu vechea putoare. Nu pot să cred că ozonul nu o poate neutraliza.

Vă spun eu cine e de vină. Nicușor Dan, Ciucă, Greblă, Iohannis și Viktor Orban (director în engleză înseamnă regizor). Unde pot să mă duc să încasez 12 milioane?

5:05 Back to the future.

11:50 Nu pot să-mi fac curaj să postez despre minunățiile de știri din România. Mă blochez de fiecare dată când văd că majoritatea "știrilor" par legate de ce am scris eu ultima dată. Totuși, trebuie.

Accidentul din Italia. Mă uit la poza asta și nu-mi vine să cred. Poza a fost făcută în asemena fel încât să nu înțelegi nimic. Din austostradă se vede doar un panou. Există încă o balustrada în dreapta care pare intactă. E acolo un elicopter, dar unde sunt pasagerii? Cum a ajuns autocarul acolo? Poza pare să semene mult cu poza făcută de mine ieri în grădină.

Dintr-o dată, miroase la toată lumea. Lui Budea și altora.

Mai multe legate de jidanul Dracula. Două persoane cu capul zdrobit la Bran, Netflix.

Tortul de pe cireașă, Dan Vîlceanu. Și pentru că seamănă puțin cu actorul acela din Back to the Future. Și pentru că l-am greșit puțin pe deplin în asemănare. Și pentru că în 20 August 2021 a fost un element cheie în accidentul meu. Ce vrea de fapt? Să fie în știri.

A doua zi am primit cauciucuri pentru roțile din spate. Mi le-a așezat Amazon la ușă. Dar mașina era acordeon.

Pe 20 2021 August cineva mi-a spart în parcare cauciucul dreapta spate. Am pus rezerva și m-am dus la Les Schwab. Acolo m-a luat în primire Vîlceanu care mi-a arătat cauciucul nu numai spart dar distrus în interior (ceea ce acum nu cred). Și eu nebun, am mers cu rezerva 40 mile la Ilani și înapoi. Din cauză că mergeam încet (de fapt limita de viteză pe autostradă) un nebun cu camionetă supraînălțată, cu pinten în fața barei din față, m-a lovit din spate pretinzând că nu m-a văzut. Dar era parte dintr-un grup în care doi m-au flancat, iar după, l-au acoperit ca să nu-i văd numărul și au fugit toți.

Exista video de pe camerele de autostradă dar Poliția Statului Washington a acoperit totul. Există video pe camerele de supraveghere de la Les Schwab.

Câte ilegalități s-au comis în ziua aceea? Zilnic și în fiecare oră? Tipul care mergea ieri cu 40 mph în fața noastră, ca eu să scriu și să șterg singur informația că mașina făcea 40 mpg. Cine a pornit chiar acum o mașină cu eșapament modificat în parcare care parcă îmi sparge timpanele ca să nu mai scriu?

Voi nu vedeți că ăștia vă dau știri doar ca să vă umple timpul și capul?

Ăsta e cumva? Poate ăsta... Ăsta nu are nici o legătură (ancoră) pe nume... Nici ăsta... Nu dau eu de el... Un criteriu bun de căutare. Are sprâncenele groase și lăsate. Bine și dacă dau de el ce se va întâmpla? Mai nimic, ca la atâția alții. A nu, el a demisionat nu mult timp după. Dar din cauză că știau mulți ce a făcut, asemănarea cred că i-am greșit-o. Sau poate că din cauză că nu i-a ieșit... Nu le-au ieșit ce au vrut să facă atunci cu mine, cu noi. Să rezolve adică toate problemele României dintr-o lovitură. Problemele însă sunt chiar ei iar eu am devenit o problemă pentru ei cu ce postez pe bloguri.

Sprâncenele cele mai groase și lăsate le are ăsta dar nu e destul de chel... Sau poate poza e prea veche. E foarte de aproape și de aceea nasul pare mai gros. Nu găsesc alta mai nouă sau mai bună.

Cu Petre Roman a fost o excepție, el a fost demis la câteva zile după ce l-am găsit. Nașpa că foarte mulți actori din Ungaria de aceeași vârstă seamănă fantastic între ei. Ca și cum ar fi mai mult decât conaționali, ca și cum ar fi frați vitregi. Poate sunt și nu știu ei, poate au avut un program, gen ca Hitler dar secret.

1:57 Man. Iar am uitat și am trecut pe lângă cuptorul cu microunde în timp ce mergea. M-am energizat din cap până în picioare și acum simt o urmă de durere ca o usturime adânc în șoldul drept. Am ținut telefonul mulți ani de zile în buzunarul din dreapta față sau spate de la blugi. Mi-am făcut curaj să mănânc ceva. Am băut ieri ca un disperat, să nu mai știu de nimic, la 12 ore încă am mult alcool în sistem.

Nu  mi s-a făcut greață. Semn că lampa nouă de UV cu ozon din debaraua cu boilerul face ceva. Au încercat ăștia, au scuturat clădirea cu motoare și au dat drumul la apă să fâsâie țevile la mine, dar nu a mai ieșit mai nimic de acolo.

2:36 Deputy. Ce deputy, în engleză deputy se spune numai la ajutor de șerif, la parlamentari se spune MP adică Member of Parliament. Așa vreți voi să fiți în Europa? Tot eu sunt de vină și pentru asta? Da bine se spune că termenul este echivalent, însă eu nu am auzit niciodată de când citesc news-urile la englezi, tocmai ca să nu se confunde iar la americani se spune congresman.

11:55 Are you ready for this? Not yet? BTW the guy behind all these. I know what he's been through. I think him, like Norah Jones, others, intentionally ate like a sumo wrestler when in public so he can escape. However they found another job for him.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.