Sunday, January 22, 2023

January 22

4:20 Minciuna e ca bulgărele care pornește o avalanșă. Ca piatra aruncată de nebun în lac. Aplicată punctual, produce consecințe vaste și ireversibile chiar dacă după, e descoperită.

Ce pedeapsă poți să aplici unuia/uneia care se mută în altă țară, își ia alt nume și își împrumută imaginea unei știri sau două fake. Poate ceva cu suspendare. Care provoacă însă o vâlvă și o psihoză generatoare de multe neajunsuri printre care cea mai gravă e afectarea imaginii unei țări într-un moment critic iar în cazuri din acestea mai și "moare" făcând pedeapsa imposibilă.

Dar sunt atâția în blogul meu care sunt bine mersi în posturi și lumea se miră și nu face nimeni nimic.

Mai gândiți-vă dvs.. câți au fost implicați în acest fake, și veți avea imaginea mai mare a ce se întâmplă în România, în lume în acest moment.

5:00 Though the room is full with ozone that comes from that closet where i put an UV lamp, the smell of mold that is coming from outside is stronger. There is some sort of cover on top of a rail on a patio that sits there for a week, other objects thrown on the red mulch. Got to go and pick those so i can sleep.

5:41 M-am plâns atât de mult că mi-e rău. Am văzut știrea cu marijuana în Râmnicu Vâlcea. Mie îmi era greață de la mirosul de sub boiler. Cine a locuit înainte avea praf de câine sau pisică în tava cu boilerul, care a intrat dedesubt. După 7 ani când au venit și au schimbat boierul, încă mirosea. L-am ras cu un șpaclu, cât a fost ei afară să aducă celălalt boiler, adică vreo 5 minute, ieșea un miros îngrozitor, după care am pus bicarbonat și am frecat tava și am înnegrit două prosoape dar ei stăteau lângă mine și se uitau așa că nu am curățat cât trebuia. Normal trebuia înlocuită și tava, care costă 10 dolari. Acum am pus acolo o lampă cu UV dar UV-ul nu cred că intră sub pietroaiele alea de moară care le-au pus ei acolo.

Pe Angela o afectează mai puțin fiindcă ea nu e acasă 11 ore pe zi. Iar eu mai și gătesc, chiar lângă debaraua cu boilerul, unde mirosul era mai intens.

Fum de kratom, mai rar de cocaină și marijuana venea de afară din găurile de cârtiță unde puneau nebunii ghemotoace arzânde cu salpetru (știu ei cum, am căutat, nu am găsit niciodată, dar cum astupam o gaură cum se termina fumul în zona respectivă). După ce am lichidat găurile de cârtiță (au revenit acum, sunt alt fel de cârtițe, nu mai pleacă dacă pun borax).

Tot așa prima dată, acum doi ani cred, am pus în pământ niște buzzere de sperialt cârtițele, vreo 6 luni nu au mai fost, după care au venit altele cărora nu le păsa de buzzere.

De aceea nu m-aș mira dacă s-ar duce ei la toaletă, ar pune ceva care absoarbe cum am văzut astăzi și ar face test la urină și ar ieși pozitiv.

Aici la apartament, atâta timp cât am fost sub influența fumului, nu mi-a păsat de miros. Când au mai dispărut fumurile, am început să fac asemănări mult mai precise, am corectat multe greșeli, dar m-a luat greața ceea ce a condus la cererea de schimbare a boilerului pentru că știam că de acolo vine.

5:56 Au fost inspecții la apartament în fiecare an, cu excepția a 2 ani în pandemie. Ultima dată, acum un an, i-am spus eu șefei de la mentenanță (instalator șef), de fapt am întrebat-o dacă îl schimbă și a spus foarte hotărât, Nu!

În seara asta am plecat iar, fiindcă nu mai suport mirosul. De la boiler nu mai vine prea mult dar vă dați seama, a intrat în covoare, canapea, etc.. Nu am vrut să beau azi fiindcă mă durea ceva în spate, poate rinichii, poate pancreasul. Dar la un moment dat m-a enervat foarte tare, m-am dus în mașină, am băut 2 sau 3 pahare (de 50 ml) de coniac, niște vin, și am venit înapoi.

Când am traversat aleea din față, a venit din stânga un Jeep negru destul de nou (Jeep-ul e considerat mașină patriotică în SUA, primele modele au fost folosite în WWII), cu viteză mult prea mare, cred că avea luminile stinse, am avut noroc că l-am văzut și nu am traversat și a trecut la jumătate de metru prin fața mea. Cu o oră înainte s-a întâmplat o fază similară cu Angela, ea mergând în stânga mea.

A întors, înconjurat insula pietonală, a venit în fața ușii și din el au coborât 4 tipi ceea ce m-a mirat foarte mult (Americanii nu merg mai mult de 2 în mașină). Am așteptat să intre și i-am întrebat, de față cu cei de la security, cine conducea și a venit unul dintre ei, blond, sub 40, foarte politicos, care tot așa vorbea cu un accent, și mi-a zis că era un Uber, își tot cerea scuze iar eu abia puteam vorbi, deși nu băusem prea mult, și i-am spus că dacă mă lovea, atunci scuzele m-ar fi ajutat, în sens retoric. El și-a mai cerut scuze încă o dată iar eu l-am înjurat. Nu știu cine era, dar îmi amintește de cineva, acum îmi pare rău, putea să fi fost oricine.

Nu pot să cred că totul a fost întâmplător sau că cei 4 tipi nu știau ce a vrut să facă șoferul.

A și printre multe altele, am văzut un tip înalt care îmi amintea de Iohannis, care se învârtea pe acolo și mă privea cu dezgust, în timp ce eu stăteam și mă uitam la Angela cum joacă la o mașină.

Pentru mine părea destul de evident că tot cazinoul, inclusiv personalul erau actori din Ungaria, care făceau gesturi teatrale, începeau să vorbească tare cu alții când treceau pe lângă mine, se băgau între mine și cei pe lângă care treceam și stăteau cu spatele, să-i protejeze, tot felul de năzbâtii, au sute de camere pe tavan.

Locul părea suspendat în timp ca într-un Halloween permanent sau poate iad subpământean (naraka), dar nu-mi pasă pentru cel puțin pot să respir aer mai curat, câteva ore.

12:15 Risc de îngânare.

12:22 Traficant pentru unii, erou pentru alții, fotbalist în Ungaria.

12:20 Jiu Jitsu, Judo.

2:30 Nu, nu poți să dai de capătul iluziei infinite. Amaterial dialectic. She's a good fisherman.

6:45 In a way, the smell situation got much aggravated after i found and covered with GE Clear II Silicone a number of cracks between siding and concrete foundation or between newly installed siding planks.

At times, there was laundry vapor from the two vents nearby belonging to 2 and 4. But most of the times, it was clean cold air that was airing the walls. Two big ones in the area with the water heater closet. In fact, my clothes started to stink just being in the proximity of those vents. Or my closet with the water heater. Because of the cold air entering, the walls inside were catching black mold in those areas. In other areas i just stuffed foam between siding and foundation .  

9:55 Ultima (ultimate) îngânare.

11:05 Good massa plays good (i'm drunk and good already).

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.