Friday, January 20, 2023

January 21

9:30 A apărut îngânarea cu ursul instalator. A venit, a strâns țeava și a plecat. A apărut iar picătura, dar țeava e foarte rece, s-ar putea să fie condens. Dar la cel vechi nu era picătură acolo și țeava era la fel de rece.

9:35 Și asta tot un fel de îngânare e dar e interesantă de discutat. Semnale wi-fi sunt peste tot, mai ales în zone urbane cum e complexul acesta de apartamente, unde fiecare are router, telefoane și alte device-uri care  toate au wi-fi, ei doar identifică semnalele existente care nu se deplasează și le folosesc ca sursă pentru un fel de radar pasiv. Pasiv, adică nu emite nimic ci doar recepționează abundența de semnale existente din care discerne un semnal util, și astfel este imposibil de detectat. Sunt și alte metode. Cu infraroșu de exemplu.

Dar nici una nici alta nu cred că se pot folosi prin pereți de beton ca la noi (voi). Wi-fi-ul se diminuează mult și distorsionează prin pereți de beton armat. Infraroșu nu trece de loc.

Prin pereți de ghips de 3/8 inch sau lemn presat de 1/2 inch îți pot vedea mai mult decât poziția în spațiu. Respirația, bătăile inimii, temperatura feței. Pe baza acestor date și a unui soft îți pot dacă îi interesează analiza starea mentală prin măsurarea reacțiilor la anumiți stimuli ca de exemplu paginile web pe care le vizitezi.

Vă dați seama că se poate merge mai departe. Dacă semnalele wi-fi trec prin pereți subțiri, pot trece și prin anumite țesuturi ale corpului, ca de exemplu obrajii și se pot urmări mișcările imperceptibile ale limbii. Mușchii limbii se contractă în funcție de ce gândim etc. (Nu poți gândi sau te poți goli de gânduri dacă îți relaxezi limba).

Mai există în orice locuință surse de ultrasunete, ca de exemplu cristalele de cuarț dintr-un ceas de pe perete care de asemenea se pot folosi ca sursă de emisie pentru un radar pasiv (ultrasonic).

A că de ce nu folosesc metoda de exemplu la interogatorii la poliție. Nu ar trebui prea mult timp pentru a afla adevărul într-un caz.

Nu au nevoie în cazurile mărunte. Noi, cei obișnuiți, suntem transparenți în fața lor. Cazurile mari nu există decât ca teatru și alegorie. Udrea și nici unul din ei nu e de fapt în pușcărie.

9:56 Asta e mai generală.

10:13 Se numește (impropriu) psihologie inversă, este doar o metodă de manipulare inversă (care are mai multe versiuni) și este foarte mult folosită de cei pe care am avut ghinion să-i avem vecini, care nu gândesc ca noi sau ca restul lumii. Aceste acuzații încearcă să demonstreze de fapt că Ungaria nu are nici o influență asupra Ucrainei, prin actorii săi.

De fapt nu Ungaria însăși, ci un grup secret din Ungaria, Ungaria e doar țara din jurul său care îi susține existența. De ce nu-i putem înțelege. Scopul nostru e cuprins în lungimea unei vieți sau durata unei generații. Ei sunt cumva atemporali, au învățat să trăiască în afară sau au deslușit iluzia timpului, care de fapt nu există.

Nu-i interesează războaiele fiindcă nu mai au nimic de cucerit. Poate doar ca mijloc de spălare a creierelor în masă sau resetare. Da, iar și iar apare în vedere ipoteza extraterestră sau izolarea.

12:10 Turn the page.
7:15 Deci mi-a dispărut un entry. Nu știu, poate nu l-am salvat eu. Încerc să refac.

Spuneam că nu m-am băgat până acum în complicatele probleme ale prezentului decât întâmplător, concentrându-mă asupra unor probleme poveri simple, ignorate și neînțelese ale trecutului, parte din lipsă de timp, parte din cauză că istoria învățată în școală este golașă, sporadică, părtinitoare și absurd de plictisitoare, de cele mai multe ori profesorii ei înșiși nefiind prea interesați.

Poveștile care apar aparent aleatoriu în media fiind alese de obicei cu un scop anume și distorsionate, glorificând unele aspecte, înfierând altele după nevoile momentului. Stilul senzationalist care acaparează cititorul și-i consumă timpul în timp ce-i reprogramează creierul cu surogate ale realității bineînțeles.

Neînțelegând aceste aspecte ale trecutului, nu putem îndrăzni să intrăm în dezvoltările inimaginabil de complicate ale prezentului spre care ne-a condus acel trecut. Unul din acestea, adus bineînțeles ca răspuns la ce am scris recent despre un posibil program secret al Ungariei de a pregăti o armată de actori cu care să înlocuiască toți liderii mondiali după ce alianța pentru profeția lui Buda au acaparat de mult bineînțeles puterea în acele țări. (Care de fapt ține încă de trecut).

Bazele acestui program o constituie bineînțeles valurile de migrații la invitație ale germanilor în Ungaria și țările adiacente. Începând cu șvabii, teutonii, sașii aduși în sudul Ardealului ca să completeze încercuirea (vezi Unio Trio Nationum), și continuând cu migrația germană în Ungaria din secolul 18 precum și cea din prezent.

Dar mai sunt și destui actori unguri care arată în mod inexplicabil ca americanii, englezii, irlandezii (o posibilă explicație alternativă, Hollywood-ul și ecranele sunt populate de atâta timp de ei încât ne-am obișnuit cu imaginea) etc.. Este posibil ca aceștia să provină din furturi de material biologic (care sunt uneori raportate de victime ale unor "abducții" extraterestre din care unele persoane își amintesc câte ceva.

9:04 Great a Turn(ice)berg.

10:57 Let's seek another trick! Was having trouble with XFINITY on the TV. Reset the TV, plugged the modem and router adapters in different plugs (were kinda falling off). It started to work, but in the mean time i checked the speed on my laptop and saw i'm now on a different plan (100 Mb) and i don't know why. I said a few days ago that i have a better speed on ethernet than wi-fi and i checked and it was 20 (though a better 20 or without the wi-fi overhead) like i knew.  Tried to login on XFINITY to see what plan i'm on but the site doesn't work. (It lets me sign in then when i try to go to my account the screen goes blank and it doesn't do nothing, not even an error message).

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.