Thursday, January 19, 2023

January 19

12:10 Margarita Simonian anunță apocalipsa. Jens Stoltenberg plusează. E ușor să câștigi când deții ambele echipe.

4:00 Vladimir Vladimirovich?

1:30 Trebuie să trec în revistă îngânările cele mai recente. De fapt majoritatea "știrilor" sunt îngânări la ce scriu.

Una mai generală cu fețele de morți frumoși de sub apa limpede. Invenție recentă, în legătură cu ultimele asemănări, din care unii ca Iliescu sunt morți.

Moto-ul curent al blogului meu este "E ușor să învingi dacă deții ambele toate echipele" (că nu sunt numai două), piese de aceeași culoare. De asemenea, includ "atacul" la prințesa Lia ca un atac la monarhie. Lupte intestine? Eu l-am cunoscut personal pe fostul Rege Mihai. Prima dată ca și căpitanul Mihai Oprea unde am făcut TR la Galați. Apoi tatăl unei tipe din Germania cu care am făcut revelionul la Câmpulung, vacanța de iarnă anul I (da, era și Serghei Mizil acolo, habar nu aveam). Tipa cred că era Margareta. Un marțafoi pompos. (Ok cred că mi-a dispărut asemănarea cu ea de pe blog).

6:22 Santa Claus.

6:50 După ce am exprimat dubii că Iliescu nu ar mai fi în viață.

6:52 Nu a împușcat-o nici dracu. Am văzut-o la Spirit Mountain, la câteva zile după.

6:57 E o teorie mai veche a mea care pare să redevină actuală. Ăștia (cei care urmăresc predica lui Buda a celor 7 sori, dar și dominicanii, vor domle să dea foc planetei) și controlează totul, folosind actori șantajabili.

De ce? Nu știu, vorba lui Clapton. "Every time i plant a seed, he said: Kill it before it grows!".

Nu știu, poate pentru a reduce entropia în Univers prin eradicarea "speciilor nereușite" de pe Pământ? Poate pentru a eradica viața ne-necesară înainte de a veni și a mineri restul asteroidului de metale care a căzut și a format Munții Apuseni în urmă cu 70 milioane de ani, adevărata cauză a extincției dinozaurilor?

În orice, caz, a devenit evident pentru oricine că se întâmplă.

Toată lumea la un moment dat, în urma experiențelor personale sau colective a ajuns să creadă că există o conspirație, mai mică sau mai mare. Conspirația însă e atât de vastă încât practic nu poți să o vezi. Conspirația a existat înainte de generațiile noastre, cei legați de glie cu device-urile de gât.

Singura posibilitate pentru budiști, dominicani și alți creștini de a înfăptui apocalipsa, care în final prevede venirea raiului sau nirvana pentru toți este de a încălzi mai întâi planeta. Singura metodă de a încălzi planeta este creșterea populației și extragerea combustibililor fosili. Pentru asta ei au pregătit de milenii revoluțiile industriale, care s-au înfăptuit toate în decurs de sub 200 de ani. Pentru asta mai au nevoie de o populație docilă care să-și vadă de treabă.

În cazul încălzirii globale, care se întâmplă deja, ei vor dori să-i mute pe supraviețuitori undeva unde e mai răcoare și unde pot să continue îndeplinirea viziunii lui Buda.

Ce se întâmplă acum în Ucraina aproape sub ochii noștri urmărește modelul american din Vietnam, unde listele săpate în piatră au un singur nume pentru mai mulți morți. Poate zece, poate mai mulți. Din 55 mii de nume de pe peretele memorialului sunt poate 550 mii sau un milion de morți sau mai mulți. Cine știe câți pier acum în moara de carne din Ucraina, unde mercenari străini cu arme superioare macină floarea unei generații de ruși a căror singură vină e că sunt suciți la cap de propagandă.

10:42 

Kurva vagyok - Pénzt, de sokat! - Zsidó vagyok Magyarországon


11:53 Bomba de Diametru Mic

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.