Monday, February 3, 2020

Hide Park

Încerc să merg în parc în fiecare zi. Este o alee betonată lungă de jumătate de milă (800 metri) de-a lungul râului Tualatin. E foarte mișto pe orice vreme, mai ales când nu sunt zgomote de construcții sau suflători (de frunze) și fum (de șemineuri, sau neidentificat) ceea ce s-a întâmplat destul de des.

Oricum. Mă duc pentru că astfel amorțesc definitiv (Am în buzunar și o mască în caz de fum). Merg cu mașina o milă până în parcare. Ca să ajung la aleea de beton care începe de la punctul roșu mai merg încă pe atât, pe stradă pe lângă clubul de tenis Stafford Hills (4 terenuri acoperite cred) sau printr-o pădurice lângă râu. Iată poza din google maps.
Multe faze s-au întâmplat pe acolo pe aleea lată de beton dintre copaci. Adică nu se întâmplă nimic vreau să spun. Merg și de obicei pe la ultima parte a traseului apar diverse personaje. Am și uitat de-a lungul timpului pe cine am crezut că am văzut pe acolo (Lista include pe Tump și Elizabeth Warren).

La începutul aleii este și o vilă (punctul roșu pe hartă) care a fost cumpărată de primărie și care acum se numește Community Center. Acolo în parcare apar tot felul de mașini, dar astăzi nu era nici una.

Vineri parcă mi s-a părut că o văd pe Hăineală printr-o fereastră și am luat-o pe stradă în loc să mai merg pe alee. Astăzi când am trecut pe acolo a apărut o tipă alergând care parcă zâmbea puțin la mine. A trecut o dată într-un sens și odată în alt sens. Am mai văzut-o când am ajuns în parcare, punctul de pornire în stânga (alerga încet), se urca într-un SUV mare, negru.

Am venit acasă și m-am uitat pe la știri. Am văzut știrea cu respingerea ordonanței pentru prorogarea legii dublării alocațiilor și m-am bucurat. Respingerea a fost votată în senat cu 95 la 14 parcă deci are toate șansele să fie respinsă și în Cameră. Sper că nu vor întârzia procedura pentru ca legea să fie aplicată chiar de luna asta. În știre se spune și numărul de copii care beneficiază. 3.6 milioane. Ceea ce m-a făcut să-mi dau seama de o greșeală pe care am făcut-o în mai multe postări. Am numărat, din grabă, pe graficul din Wikipedia doar băieții și am rămas cu ideea aceea. Băieții sunt cu albastru iar fetele cu roșu. Cam 100 mii din fiecare pe an timp de 18 ani în fiecare parte a graficului.

Este prima dată când se spune o cifră mai aproape de realitate, pentru că în România grupele de vârste între 0 și 18 și 55-72 și până la capăt sunt mai mici decât 19-54, care include decrețeii.

Deci am corectat greșeala în câteva postări mai recente după care, tot uitându-mă pe la știri am văzut poza asta și mi s-a părut că am recunoscut-o pe tipa din parc. Sincer, cred că au băgat-o pe tipă pe alee după care au băgat știrea ca să-mi dau seama de greșeală ca să spună că întâlnirea cu ea m-a influențat să modific cifrele și probabil tot ce voi face în următoarele zile. În realitate, doar au prevăzut ce voi face și au țesut o intrigă pe lângă, așa cum fac mereu.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.