Thursday, February 11, 2021

AUR pentru minte, inimă și metafizică (fișă de partid).

(Ce să fie, nu-i nimic...)

Un partid de care nu a auzit nimeni în mod conștient până la alegeri, când a "a obținut" adică i s-a distribuit un scor surpriză. Poate unii își aminteau vag că au auzit. 13% din electorat? De unde?

Încă o armă psihologică concepută din nimic, în contextul lărgit al nimicului politicii românești. Două trei nume și fețe sonore opus colorate (Yang - Yin), menită să ocupe și să tulbure iar și iar mintea dvs., pentru un anotimp, un an, un timp. După decenii de imersare în nimic, realitatea poate părea șocantă și era nevoie de încă o acoperire în spațiul metafizic adică al nimicului, cel care mimează, influențează și poluează realitatea.

Elemente.

Nume. Alianța pentru Unirea României. Un partid care se numește alianță, doar pentru ca genera un acronim isteț. Am văzut și celelalte. FSNe. PSDe. PLN.

Paranoia. Harta României deschisă spre est.

Aurul. România stă pe cele mai mari rezerve de aur din Europa + Asia. Un asteroid care a căzut cândva multe milioane de ani în urmă și a format munții Apuseni. De aici interesele. Asiaticii au venit ultimii, în jur de acum 1000 de ani, parte dintr-un plan care a început cu Buda, cel care s-a născut din Maia, adică din iluzie adică din nimic.

Oamenii. De sinteză mimică. Mimează interesele majore ale României. De șoc, care arată și se poartă șocant, și blondă ca aurul. Nu e prima blondă golden happy go lucky șochi din România.

Numele. George Simion este format din numele meu cu un Sim în plus, adică de la Similarități.

Actorii. Am depistat doi din ei. Atât am avut timp și motivație pentru prioritizare. Da bine, m-ați întreba. De unde. De unde apar toți aceștia dacă nu dintre noi.

Nu chiar dintre noi. Din piramida dezlipită care plutește amenințător deasupra noastră. Căci peste un anumit nivel în România nu mai e nimic decât ei. Singura chestie e să găsească nume și fețe potrivite pentru stelele căzătoare ale momentului.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.