Monday, July 26, 2021

Istoria, pe scurt

Eu nu cred în COVID, în teoria ADN, în teoria plăcilor tectonice, în jumătatea de teorie a câmpului magnetic terestru și în teoria munților formați prin încrețire în zona "ciocnirii" plăcilor tectonice.

Am scris despre toate în multe postări și am încercat să demonstrez într-o postare, cam lungă ce-i drept, că munții fără excepție sunt cratere de asteroizi mai mici sau mai mari, în diferite stadii de erodare, unele oceane au fost formate prin "strunjirea" pământului de către asteroizi, bineînțeles toate de pe vremea când Pământul se învârtea crescând într-un disc de asteroizi proveniți dintr-o stea veche care a explodat în apropierea sistemului nostru solar, ce a fost bazele formării acestei planete și a celorlalte trei planete stâncoase.

Conform teoriei, Carpații Meridionali și Răsăriteni sunt un "val" de scoarță terestră care a fost ridicat de un asteroid metalic al cărui miez este sub Munții Apuseni. De ce Carpații nu sunt un arc întreg? Răspunsul poate fi aflat prin simulări pe supercomputer ale acestei ciocniri sub un unghi. Eroziune la vest unde probabil a fost format iniția un lac sau o mare.

Astfel, acești munți conțin rezervele de metale, inclusiv aur, cele mai mari din Asia+Europa. Acesta este motivul pentru care indo-europenii, pe care romanii i-au numit daci, au migrat de la nordul Mării Negre și au împins afară populația Vinca originală, posibil dintr-o migrație mai veche tot din Australia. Acesta este motivul pentru care romanii au venit și au cucerit Dacia de vest. Peste romani au venit goții, eu cred că tot o populație asiatică, iar peste ei aborigenii din Australia băi frate conduși de Atila și într-un sfârșit Magarii din Nepal, care s-au aglutinat cu rămășițele existente de la toate aceste populații anterioare, creând cel mai extraordinar amestec etnic de pe toată planeta, cea mai complicată limbă, cea mai sofisticată cultură și știință. O populație chineză (Ceangu) s-a mai stablit stabilit la est de Carpați, în județul Bacău și Roman de azi, pentru a exploata sarea pe care tot așa o vindeau romanilor pe aur.

Ce se întâmplă acum. Ungurii (Noongari, o populație australiană), Maghiarii (Magarii din Nepal) sau cum vreți au exploatat în continuare liniștit acel aur timp de o mie de ani, și printre altele, s-au răspândit în Europa, unde au început să înlocuiască persoanele influente, să infiltreze Biserica Catolică, începând cam de la crearea Ordinelor Militare Religioase, un fel de miliții ale catolicismului. Bazele au fost puse însă de Atila, cu 500 de ani mai înainte, care pentru un motiv misterios a cruțat Roma. A cruțat el Roma dar și-a băgat oamenii acolo, a început infiltrarea vestului.

Își mai amintește cineva de scandalul Bechtel, cea mai scumpă autostradă din lume, care duce de niciunde către nicăieri, ocolind Clujul, construcție ce a durat și foarte mult, peste 10 ani?

Ce cred eu. S-a folosit prilejul ultra-prelungit și harababura pentru a se aduce utilaje, gen cele două cârtițe cu care au săpat metroul în București, cu care s-a început exploatarea secretă, sub ochii elitei de la București înlocuită complet cu oameni de-al lor, departe de ochii curioșilor, după o cartografiere completă, 3D, adevărata exploatare a aurului de sub Apuseni.

Autostrada ocolește Clujul, destul de departe, pe timpul nopții se fac transporturile necesare.

Posibil salina de la Turda, punct de atracție turistică, să fie acum punctul de schimb al personalului care lucrează subteran.

Demonstrațiile anti-Roșia Montana, mai noul articol al lui Orban, psihologie inversă. De ce ar mai scrie Orban un asemenea articol dacă ei ar controla aurul din România?

A și o întrebare la sfârșit. Unde se duce un asteroid de aur, alte metale prețioase? Este trimis cu acceleratoare de particule către o planetă din constelația Orion cumva?

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.