Monday, August 6, 2018

Beligan sau Meleșcan sau Buddy Holy. Ceaușescu sau Ritchie Valens

Știam aproape sigur că Belgian era Buddy Holy. Adică. Perioada corespunde, Buddy Holy a murit împreună cu Ritchie Valens într-un accident de avion cam atunci când au apărut în România permanent Beligan și Ceaușescu. Sunt și alții, mă opresc aici la cei doi. Am mutat postarea pe blog fiindcă fb nu vrea să-m afișeze un pdf. Așa dintr-o dată după ce am încercat să înfrumusețez o postare s-a supărat și nu-mi mai întoarce preview la pdf. Și oricum am zis de atâtea ori că am să scriu mai mult pe blog fiindcă pe fb mi-e foarte greu să mai găsesc ceva ce am scris de exemplu acum un an (Deși eu sper ca treburile să se lămurească mai devreme de un an căci m-am cam săturat de scris și de ei).

Deci unde am găsit pdf-ul cu semnătura lui Meleșcan. Pe site-ul Senatului unde mi-a fost lene să intru mai devreme fiindcă nu sunt la fel de familiar ca și cu cel al Camerei. Deci pornim de la un google search Senatul României și alegem senatori.

Mai jos este lista. La Teodor Meleșcanu, inițiative, expunere de motive, semnături. (Apropo, tipa asta senatoarea Ecaterina Antonescu cred că are cele mai multe legi inițiate. Am putea spune, mama legii din România. Senatorii pe total, mai puține inițiative decât cameriștii lui Dragnea.)

Am încercat întâi pe o lege inițiată de Mele, toate semnăturile, mai nou, barate (ca să nu le imite lumea mă rog bla bla, oricum inutil fiindcă fiecare și-a scris singur numele). Totuși consecvența nu a fost întotdeauna prieten bun al conspiratorilor. Deci până la urmă am găsit la altă lege (din toate cele 3 inițiate de el) la expunerea de motive lista cu majoritatea semnăturilor senatorilor (clasica fugă sau împărțire a răspunderii normal). Nu mai pun aici link pentru a nu distrage.

După cum scriam în comentariul șters de pe fb, același scris ezitant cu litere săltărețe al cuiva care cândva a scris cu litere de tipar gen desen tehnic și a revenit la scriere normală.
Câți ani are acest autograf? Buddy Holy și Ritche Valens au murit prima dată în 59 sau aprox 50 de ani înainte de cel de mai sus. Locul morții, Clear Lake, Iowa. Sciento?
Și dacă tot v-am făcut curioși, iată și semnătura lui Ritchie Valens
Alături de cea a lui Ceaușescu

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.