Friday, April 22, 2022

April 22

6:37 I-au distrat pe alții la viața lor, acum vin și se distrează și ei în România... Să vedem ce spun și aliații... Da, la aliați le-ar fi ușor să spună. Dar de ce să nu facem ce vrem noi? Un lucru e sigur. Avioanele acelea sunt de nimic, nu ar schimba cu nimic soarta războiului în afară de faptul că România ar intra și ea în război, fără armament, fără armată, fără populație care să fie mobilizată și fără motiv.

Și apropo. Există în Ungaria cel puțin două tipuri de țigani. Cei care provin din India, aduși de mameluci întâi în Egipt, cei mai săraci și cei care provin din Africa și poate chiar Australia (ungurii cu pinguinul de pe scutul din cea mai veche pictură a lui Attila), cei creți. Și magarii budiști din Nepal. Restul adică majoritatea sunt europeni captivi, imigranți germani la invitație, sârbi fugiți de otomani în secolul 14, români originali și imigrați, ruși, ucraineni, etc.. A și secuii, tot clanul lui Buda. Ei s-au așezat în munți normal pentru că vin din Nepal. Nu, secuii nu pot fi unguri fiindcă ungurii vin din Australia iar secuii din Nepal.

6:43 There is some sort of vibration in the distance, coming from several engines that makes my heart fibrilate... Not the first time.

7:56

12:12 A poet andgentle_man.

12:15/10:15 Mai țineți minte când spunea Băsescul, Dumnezeu să-l ierte, că dacă vrei să faci politică externă, trebuie să ai o hartă a lumii în cap? Una e să fii liniștit la 2000 sau 10000 km de Ucraina și să cântărești argumente filozofice, dacă să trimiți arme sau nu și alta e să fii în graniță cu războiul.

6:33/3:33 Estimp, ce mai fac ăilalți aliați.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.