Friday, April 22, 2022

Monstruoasa coaliție

Nu am greșit mult când am scris postarea aceasta. Ce fel de guvernare e aceea în care partidele își împart puterea, pe perioade de timp? Ar fi ajuns Ciucă vreodată prim ministru fără această înțelegere, de a guverna un timp unii, un timp alții? O bătaie de joc de alegeri și alegători. PSD și PNL împreună.  Majoritatea, opoziția, nu mai au sens.

Ce nu am prevăzut atunci a fost războiul. Dar ei știau, și de aceea au pus prim ministru un
"general" hidrocefal, care iată, ne copleșește cu cadouri, mărirea alocației de hrană, tot felul de mărunțișuri, un drum expres la care se lucrează de mulți ani, de multe guvernări, prin care încearcă să se lege în sfârșit U-Craiova de lumea civilizată. 

Ucraina. Un fel de război, care e mult mai mult fake decât real. O Ucraină ce pare să fi fost golită de populație cu mult timp înainte. Nu mă întrebați unde s-au dus. Probabil tot acolo unde s-au dus milioane de români care nu mai există. Se spune că au plecat acum 5 milioane. Nimic, nici o informație despre unde s-au dus. Credeți că o țară ca Marea Britanie, cu problemele ei, poate să găzduiască de exemplu un milion de oameni în plus? Germania? Franța? Unde sunt 5 milioane de ucraineni?

Hidrocefal garantează faptul că va face exact ce i se spune pentru că el practic nu gândește. Are pauză la creier. Pentru că mulți din ei până acum au mai ezitat. Unguri unguri, dar erau de proveniență din minoritatea românească de la ei.

Încet încet se face vid în jurul Ungariei, începând de la est. A început cu Yugoslavia, acum Ucraina. România s-a depopulat masiv. Lebensraum. Spațiu vital.

Ucraina înainte de acest război părea că o duce mult mai bine dpdv militar decât România. O țară de 40 de milioane locuitori. Armament de toate tipurile rămas de pe vremea Uniunii Sovietice. 5 regimente de Mig 29 în 2011, 200.000 de oameni în serviciu permanent. Au făcut o alianță cu Polonia și Marea Britanie, și le-au dus acolo. Rachete Neptun cu care au distrus nava amiral a rușilor.

Mig-29 sunt echivalente cu F15 cu două motoare, mult mai mari și mai puternice decât F16 tot așa mult mai vechi decât Mig-29, care au fost date la fiare vechi de portughezi, din care noi abia avem un escadron.

Și totuși rușii i-au copleșit în câteva zile cu rachetele lor. Sau așa merge vorba. Cât timp le-ar trebui să termine România? O zi?

Singurul lucru pentru care ei ne vizitează acum (nu am auzit de relații Româno-Ucrainene înainte de acest război) este că actorii (sau cei care îi dirijează de la distanță) care o fac pe liderii în ambele țări vor să bage de fapt România în război cu Rusia, printr-o donație de Mig-21 absolut nefolositoare, care au fost ținute până acum pentru a păstra job-urile unora, pe care le-au pus la sol special pentru acest motiv.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.