Monday, February 20, 2023

February 20

5:00 No questions. Încă două știri fake, pentru îngănare. Era să lovesc un coiot la 100 kmh în timp ce eram orbit de o asemenea mașină, cu lumini modificate. Motivul e simplu, dacă mașina lovea coiotul nu pățea nimic. Majoritatea celorlalte știri sunt de asemenea fake.

12:55 Pe vremea lui Ceașcă cel vechi totuși vizitele de stat, fie în statele lui africane pe unde mai mergea cu Hedi a lui la vânătoare de pliznei pe milioane de dolari sau la Împăratul Japoniei (like it's 75, again, în fața căruia nu s-a înclinat), Regina Angliei sau chiar la Kim, erau anunțate cu săptămâni înainte. Știu fiindcă citeam ziarele în toaleta din fundul curții  unde am învățat chiar și un nume african. Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu Wa Za Banga.

Democrația de după 89 a adus cu ea un obicei diplomatic nou, curios. Vizitele de stat nu se mai anunțau decât în ziua respectivă.

O nouă recentă adăugare la recuzita democrației proaspete, mereu spontane, mereu surprinzătoare, este vizita de stat și de război care se anunță după (pentru prospețime maximă). La fel ca și în cazul vizitelor pe lună din anii 60/70 "Moscova a fost anunțată" "și nu a avut  nimic împotrivă" în afară de declarațiile belicoase despre Moldova din ultima săptămână, făcute știute nouă mai ales prin gura lui Zelensky însuși.

WSJ spune că vizita "de mare risc" "surpriză" "cu trenul" , deci Air Force One nu era necesar să fie văzut la Kiev, practic fără nici o protecție la un tir de Kalibr (apropo, ce s-a întâmplat, s-au terminat, la fel ca Javelin?) , a fost pregătită timp de luni de zile. Poate, fiindcă pe 21 februarie au fost exact 2 luni de la vizita lui Zelensky în SUA. O zi mai puțin și nu puteam vorbi decât de o lună și ceva. Luni de pregătire pentru o deplasare cu trenul din Polonia și înapoi, care normal, nu a fost văzută de nimeni, fiind secretă, dar cu garanții de la Moscova.

De unde știu că e fake și retro-made? Fiindcă a apărut exact să contreze ce am spus eu despre vizita tot așa incognito dar reală, profund ilegală și ofensatoare către suveranitatea SUA, a Împăratului Japoniei în Tualatin, Oregon ca în general tot războiul din Ucraina, la câteva sute de km de granița noastră, din care nu am văzut până acum decât 1%, în niște poze dubioase care în general este conceput pentru a acoperi cea mai mare și necunoscută și reală problemă adică ocupația Japoniei, de decenii, în vestul SUA.

Asta după ce nu le-a ieșit ieri faza cu coiotul, îndelung pregătită de ninja.

3:27 Nu mai are rost să spun. Apartamentul a fost umplut toată ziua cu fum, am probleme cu concentrarea, echilibrul și greață etc..

10:17 Is this guy one of the guys who was living in the white JBQ "floating van"?

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.