Wednesday, February 22, 2023

February 22

1:00 A apărut și în România o știre cu un împărat. Au băgat în știre și tocănița. Nu înțeleg însă cine din România mai poate crede asemenea bazaconii. Adică l-au omorât pe ăla cu ranga în fața apartamentului în pustiul numit Irlanda și au fost arestați abia acum, în Neamț?

Sunt multe chestiile despre justiție pe care nu le înțeleg. Adică acest Ioan Anton comandă o crimă care este executată în 2014 de complicii săi, toți aflați pe teritoriul Irlandei și nu este arestat decât în momentul în care România emite, la 6 ani după crimă, un mandat europol, moment din care el începe să lupte cu procesul de extradiție timp de 18 luni? Adică irlandezii îl protejează timp de 18 luni pentru a nu fi trimis în România, pentru a fi procesat pentru o crimă pe care a comis-o în Irlanda cu 8 ani în urmă?

Mai sunt și alte tărășenii în toată povestea, ce pare cusută cu ață albă, din elemente are realității probabile din Irlanda combinate cu ignoranța irlandezilor despre cum funcționează justiția, dar cea mai mare ciudățenie este iarăși coincidența. Data primei lui arestări în August 2022 a fost chiar după ce l-am recunoscut în fruntea echipei care a schimbat geamurile în mod defectuos, cu luni de zgomot și praf inutil, ceea ce mi-a accentuat problemele de sănătate, pe însuși Împăratul Soare Zeu al Japoniei, Naruhito. Am scris abia pe 19 August dar l-am recunoscut de prima dată, ceea ce putea fi înainte de 3 August.

Au venit iar la aproximativ 6 luni, adică începutul lui februarie și au desfăcut și făcut din nou anumite chestii, în aceeași formulă dar cu alt nume de firmă, timp în care au creat o scurgere de praf din perete în spatele ceasului din bucătărie, alte probleme care iarăși împreună cu vibrațiile generate de numeroase vehicule modificate aflate tot sub comanda lor au accentuat deteriorarea sănătății ambilor.

2:35 Went for a walk on rain mixed with snow and during coldest day of the year. Many things happened, like on a stage, including getting choked by a SubRU missfiring badly, a modified Z car, but what's important was i nearly froze.

But before that happened i had a chance to take a picture of this banner, with smaller versions filling the whole neighborhood. Is that a an actual bridge over Aleutians? Thought it does not fit on thing, Amaterasu should pop from a tunnel, not a bridge, just to fulfill the myth. However the banner is framed with a pipe. When i got home, got mooned by a Japanese guy smoking in the street lot, another yellow biohazard ft from our windows, mixed with smoke from the ground.
Ra/Wadjet, Rei_wa. Teru, Horus.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.