Tuesday, February 21, 2023

February 21

1951 Original low carb diet, Drinking man's diette.

1971


1:03 E a treia sau a patra oară într-o lună când automatonul Zelenski preia ce spun eu despre ninja în SUA și o transferă în contextul Moldova. Războiul inutil din Ucraina s-a făcut și va fi menținut cu o complicitate clară între Zelenski și Putin, dar și Maia Sandu și toți ceilalți, cu singurul scop de a băga groaza în Europa de Est și în lume în general pentru a uita astfel de idei (că ninja ar ocupa cel puțin nord-vestul SUA).

1:20 Occidentul s-a pregătit pentru alt scenariu dar Rusia i-a luat-o înainte și l-a pus în aplicare. România cel puțin nu e pregătită să se apere pe sine, nu mai vorbim de Moldova, iar occidentului liberal și lui NATO îi tremură fundul în tip ce Biden face vizite secrete cu trenul la Kiev (cu garanții de securitate de la Moscova).

Toate astea sunt prea absurde fiindcă în nici una din țările respective nu e cineva la conducere din țările respective, inclusiv Putin, un judoka amărât din Ungaria (culmea de origine ucraineană) care a fost răpit și i s-a înscenat moartea de serviciile secrete din propria țară și Anglia și adus la produs la Moscova (sau într-un studio din Ungaria totuna), căruia au început în sfârșit să-i dea ceva tratament pentru Parkinson cauzat de prea multe izbituri de la judo. (Numai Kate Middleton încă face foame).

Ceea ce spune "Putin" că s-ar putea ca Rusia să dispară s-a întâmplat deja de mult, după Cernobâl, Elțin și Gorbaciov. Ca și în cazul Europei de Est și Vest a mai rămas doar fantoma ei.

Nu a fost nimeni și nu este nimeni pregătit cu nimic, toate declarațiile se scriu zilnic din condei în funcție de prostiile spuse sau făcute mai înainte. Europa, Europa de Est sunt niște deal-uri vechi și îngropate, miza mare acum e că ninja (noongarii, mongolii) vor să preia controlul în SUA.

10:00 Lukashenko.

9:35 (PM, 7:35 Ora României). Multă gălăgie în est pentru liniște în vestul sălbatic, unde împărații umblă liberi cu șurubul la ei. Biden de data asta a fost văzut de mii de oameni. Și eu am văzut astăzi sute de ninja, zona este complet depopulată de oamenii normali. Lumea nu mai e demult ce a fost. Se încearcă păstrarea vechilor imagini și stereotipuri în media, iar aici chiar pe stradă, dar se vede clar că ceva s-a schimbat profund.

Am scris despre încălcarea suveranității SUA prin prezența incognito a împăratului, au venit imediat cu ceva. Rezolvarea problemei transnistrene cu păstrarea suveranității teritoriale a Republicii Moldova, printr-un decret care nu a funcționat niciodată. Cum putea, scenariul a fost gândit după alegoria lupului, a caprei și a verzei. Un lup rătăcit de multe decenii între teritoriul moldovenesc și cel ucrainean.

Azi m-am gândit. Oare mai are Rusia altă armată, în afară de grupul Wagner?

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.