Friday, November 17, 2023

November 17

12:32 Down in the jungle room. Cook park is a few miles away from yes George Brown park. But i did not go today was too tired.

12:34 How much influencers were getting for a tiktok view?

Beyond my truck is parked there is a bin in a cage (KaGed Bin) with much garbage between the bin and cage. I went and cleaned a bit, but there are sacks with garbage that are partly under the bin, from today's and past handling by (Banana) Republic Services.

I was really nauseated most of the time for some time now and going in there it got worse so that must be one of the sources. Could only resist because i had a piece of ginger in my mouth.

I have been in that area a few months ago, but now it's the same or worse. The bin is beyond my truck next to old man's house in the first picture.

But as i suspected, haven't seen nobody except a couple of cars within one hour how much that lasted.

Place stinks so bad my t-shirt got contaminated and now stinks but had to do an emergency match and did not take a shower yet and now Angela sleeps. Yes they have been doggy bags too, one partly under the bin though in front where there is a door and could raise the bin a bit with a crowbar and removed it.

I could not handle the crowbar though in the small space seen in the second picture to raise the bin and free those bags that are probably there for weeks or even months. I left my clothes outside on the patio. Obviously could not take a picture after, maybe tomorrow.
9:08 Bine și dacă nu puteți și nu puteți fără știrile LOR, învățați să le demontați. O știre a LOR pentru care EI muncesc să o creeze și să v-o prezinte de cele mai multe ori are cel puțin două mesaje. Mesajul principal ca să zic așa este cel evident pentru toată lumea și de obicei este prezent în titlu (în afară de știrile cu Simona Halep, alte știri similare din sport și entertainment care de multe ori contrazic titlul).

Mesajul secundar de cele mai multe ori nu apare ca atare dar este o implicație logică a întregii construcții.

Și cel mai ușor e să vin cu un exemplu. Ciolacu, Zelenski și limba moldovenească. La blat (general sau global), în urma negocierilor salvatoare ale lui Ciolacu, au apărut în Ucraina cărți în limba moldovenească pentru minoritatea românească de acolo. Iar Ciolacu nu a mai putut dormi de nervi până la unu dimineața.

Care este mesajul secundar dedus (joc secund, dedus) al acestei știri. Păi bine, noi pe de altă parte credem și afirmăm că limba moldovenească este de fapt aceeași limbă română iar această știre o contrazice, subliminal (sub limita percepției directe sau imediate).

La fel se demontează și o poză. Pozele astea sunt menite pentru a fi privite câteva secunde, atât cât știu EI din analizele LOR că sunt răsfoite în grabă de majoritatea și a rezona cu titlul. Dar de obicei la o privire mai atentă apar detalii neliniștitoare.

Cine este tipul pe bancheta a doua din spatele președintelui. De ce nu apare praf pe mașina aceea de teren. Nici măcar pe partea laterală a roților. În viața reală este suficient să mergi un km pe drumul acela ca să apară praf.

Vă provoc pe dvs. să descifrați în acest weekend cele puțin două mesaje secundare care se deduc din această serie de vizite (indiciu: unul din ele are legătură cu postarea mea "de urgență" din celălalt blog).

A și mi-am amintit de o chestie. Acum vreo câțiva ani buni am mai fost odată la dunele de nisip de lângă Florence, o localitate mică lângă ocean în sudul Oregonului. E foarte mișto să conduci pe 101 care este paralel cu țărmul și are priveliști magnifice ca să ajungi acolo. (Nu nu mergeam la cazino-uri pe atunci, de fapt am mers prima dată când am făcut poza asta). Nu știu, din felul în care bate vântul acolo au apărut lângă ocean niște dune de nisip iar oamenii merg și fac agrement cu ce pot, ATV-uri, și aceste vehicule care sunt practic niște autobuze școlare modificate.

Să fie o aluzie? Pe mine toate astea m-au costat benzina de drum și o noapte la un motel amărât, sub 100 de dolari, poate ăsta.

Am dormit foarte prost în noaptea aia, nu găsisem loc la vreun motel din lanțurile principale, am stat la unul local, cu crăpături în pereți, un vecin (asiatic) a lăsat ventilatorul de la baie pornit toată noaptea, a vibrat pereții, a ieșit praf din crăpături, dimineața eram ca un zombie dar undeva totuși într-un colț al creierului mi s-a părut că l-am recunoscut pe Serghei Mizil care s-ar părea că apare în mai multe poze în rândul din față.

10:12 Ok iar am șters din greșeală niște paragrafe, voi încerca să rescriu esențialul. În timp ce scriam mai sus, a venit tipul ăla cu un truck care caută prin gunoaie iar la sfârșit suflă pe lângă tomberon cu o suflătoare din aia care are un jet de 300 kmh. Nu știu unde se duce praful și gunoiul pe care îl suflă, probabil se dezintegrează în vânt. Sau poate nu, motivul pentru care iar mi-e greață deși țin o bucățică de ghimbir în gură.

Probabil ca să acopere ce am făcut eu noaptea trecută, când am fost în spatele tomberonului din poză și am strâns gunoiul.

Este metoda prin care lumea de pe aici curăță parcările. La noi vine o echipă în fiecare săptămână însă săptămâna asta nu au venit, au fost probabil la alți clienți care aveau frunze și nu au venit la noi. Să sperăm că vor veni săptămâna viitoare, într-un an au lăsat frunzele toată iarna, erau zone cu până la jumătate de metru de frunze, le-am strâns eu prin ianuarie sau februarie când nu am mai putut.

11:05 Ok iar mi s-a șters ceva și nu știu cum fiindcă am avut un singur tab deschis.

Tocmai am pus poze cu tomberonul așa cum arată azi dimineață. Sunt niște pungi mare sub el, și nu a fost nimeni azi să-l curețe, este așa cum l-am lăsat eu ieri noapte pe la 11.
Alte poze care arată stratul gros de frunze, azi 17 noiembrie.
11:12 Era o perioadă poate înainte de al doilea război mondial când elitele își etalau băgăția, hainele, mașinile, motivând că se dau exemplu de urmat. A fost o literatură, la fel elitistă care se trăgea din literatura franceză. Cinematografia alb negru.

Astăzi elitele s-au schimbat complet și se afișează cu o aparență (și inteligență) sub mediană deși au mult mai multe studii ca cei de atunci. Literatura scrisă se pare că a dispărut, iar politicienii fac pe proștii, hlizindu-se amabil în niște poze cu rezoluție mică în mașini antice. Mașină de lux are doar Gigi Becali, un hoț dovedit.

Citeam articolul cu sub finanțarea autostrăzii Moldovei, unde Grindeanu spune că nu mai are bani. Grindeanu a avut anul acesta la Ministerul Transporturilor în jur de 60 miliarde lei. Ce dreq a făcut prostia sa cu ei? (dreapta sus, bugetul pe ministere) (mda lumea descarcă filme de GB în secunde, iar acest amărât de fișier de 3 KB nu se descarcă, la mine cel puțin, nici într-un minut).

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.