Friday, November 3, 2023

November 3rd

12:25 Asta ar trebui introdus pentru vot pe agenda (ordinea de zi) a Consiliului plin (de șefi de state), sau configurația JAI (a miniștrilor de interne) care agendă este făcută de configurația GAC (al miniștrilor europeni) care... nu se va întâmpla, ca să nu se vadă cine se împotrivește cu veto (este nevoie de unanimitate pentru a se renunța la unanimitate).

Și noi știm cine, Austria și Ungaria, fostele mari puteri europene care pot folosi acest veto ca să controleze toată Uniunea cu exemplul, lamentarea Germaniei care nu poate face nimic din ce vrea, de atâția ani.

Este ușor de înțeles că o țară ca România poate fi ușor bully de aceste două țări, dar nu înțeleg de ce Germania nu blochează pur și simplu la schimb anumite decizii dragi austro-ungarilor pentru a negocia renunțarea la unanimitate.

De fapt orice țară din Consiliu inclusiv România poate începe un protest prin blocarea prin veto a oricăror decizii până la rezolvarea acestei probleme.

Căci din comportamentul Austriei față de România oricine poate înțelege că ei nu cred decât în argumente forte.

Iată agenda ultimei întâlniri și următoarele. Cum ar fi dacă România ar bloca prin veto toate aceste rezoluții la care participă câte unul din miniștrii noștri în funcție de configurație, fiecare cu drept de veto? Însă vedeți dvs.. Agenda (ordinea de zi) apare doar cu o săptămână înainte.

6:00 Got to get one of these. No! Not Emilia Clarke! Can't you all see? Sara looks like Seri. And Alexa.

6:56 I just started to think. About half hour ago, not long after i posted the entry above somebody from upstairs made some noises and then i heard a car starting and then it went all quiet.

7:52 What a dramatic tenor voice and what an awkward video.

11:00 Și mi-ai lăsat jurnalul dar aștept semnalul...

2:41 Just got rid of the last small bottles and sprays in here because they stank and don't want to tolerate any unwanted smells and found out about this. DMDS which is used as food additive, also to give gasoline the easy to spot unpleasant smell that passes to motor oil during normal operation (otherwise gasoline is odorless), is also a sex attractant.

2:55 În 28 de ani de cânt trăiesc în SUA nu am plătit niciodată comision la vreo bancă iar cash am folosit arareori (în afară de păcănele, mai recent)..

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.