Tuesday, August 27, 2024

August 27

1:37 Da bine dar în comparație cu PSD, PNL e o mare și rară tufă de Veneția (fără nici o bază din public).

În ultimul timp PSD chiar pare că face câte ceva... Sau poate e... doar un charm offensive?

Am ezitat mult până să spun asta, pentru că și PSD la rândul lui a făcut niște chestii atât de groase încât mi-e și frică să scriu...

Legea (consensualăneconstituțională și nenecesară) a referendumului încă există, ultimul referendum s-a ținut în baza ei, așa cum am prezis, el nu a schimbat nimic, dar prezența a fost foarte aproape de 25% creând precedentul pentru a ține unul cu acest prag (adică "a rodat" legea) pe orice temă, ca de exemplu regionalizarea, autonomia, etc.. Subiectul "regionalizare" a dispărut odată cu Dragnea, dar Dîncu, ultimul Ministru a Dezvoltări Regionale așa cum se numea, începe iar să amușine...

În Constituție nu există vreo formă de organizare teritorială numită Regiuni.

Da știu este un subiect foarte emoțional, dar vă cer să citiți ciudățenia. Conform acestei legi, care este cea în vigoare, prezența obligatorie este de 30%, ("voturile valabil exprimate", da + nu, fiind de 25%), este necesar votul pozitiv a doar 12,5 la sută a populației cu drept de vot din România, pentru a aproba... orice.

Și să nu uităm că ultimul președinte marca PSD a fost...

12:52 PM My internet again stopped working, briefly.

12:55 La manevră ca la manevră. Cum i-au oprit, i-au luat în colimator și rușii au luat-o la fugă, sau i-au marcat, ca la manevră (pac pac ești mort)? Sau au mutat F16 ca la șah și rușii au plecat?

F16 (teoretic) pot să zboare de 2 ori mai repede ca sunetul (deși o fac foarte rar, cu avionul golaș, fără arme atașate, piloții raportează vibrații foarte mari peste 1.6)  (F35 e cam la fel) iar bombardierele rusești.... (Nu,  nu cred că alea rusești echivalente sunt mai breze, deși măcar pot să danseze) (oare sunt machete, de ce nu stârnesc praf sau îndoaie tufele alea cu jetul).

Alea puteau fi ușor date jos de ucraineni fără F16 (un avion foarte sexy). Mai ales acum că și-au tras rachete proprii. Ceva nu se potrivește (mai multe). Treaba dvs. dacă vreți să credeți toate aceste baliverne cu războiul inexistent din Ucraina.

1:13 Repede, ceva din Belgia.

1:14 In tot eroină, sau Into terror? Un accident care nu s-a întâmplat. Diversiune psihologică. (Am pomenit de referendumul pentru familie, din Valea Oltului ne vin toți Ceaușeștii, tocmai a trecut pragul). Altă diversiune psihologică, în formă continuată. Etc. (mi se face lehamite să mai scriu, ăștia mă (ne) îngroapă cu prostiile lor).

2:33 Jack Smith. Donald Trump. What part of "they all are" you guys don't understand?

10:40 Luați cu mămăligă, că aia nu explodează deși copilul fierbe în ea.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.