Thursday, March 17, 2022

March 17

1:12 Holy s....t. Știu cum se numește boala (păcatul) ăsta. Idolatrie, poate chiar onanie (care iată, poate duce la orbire). Privind fața aceasta nu vă dați seama că e o modelă aleasă, îmbrăcățică?

12:45 Din toate știrile care îngână ce spun eu, am ales pentru dumneavoastră, papagalul zilei, care apare în mai multe. Am spus ieri că rușii sunt ultimii indo-europeni liberi. Indo-europeni este populația care a migrat în Europa și în India începând acum 6 mii de ani, probabil odată cu descoperirea cuprului și trecerea la stil de viață agricultural, de undeva de la nordul Mării Negre. Teritoriul României i-a atras fiindcă avea și are cele mai mari rezerve de neferoase din Eurasia. Romanii sunt din cei care au trecut mai departe pentru climatul mediteranean dar s-au întors înapoi după vreo 3000 mii de ani în goana după aur și au corupt cumva limba originală, care pe teritoriul României se numea dacă, deși ei erau tot din populația originală, dar atinși de mixiuni din Orientul Apropiat. Europa, cam de la venirea lui Attila (un nume de munte în limbă aboriginală din centrul Australiei) au început să cedeze sub această influență, căci nu a devenit ocupație din cauza numărul mic de australieni, care însă au în ei o imensă rezervă de draci, minciuni și tot felul de trucuri și vrăji. Rușii sunt ultimii pe listă, la ei pentru a simplifica totul s-a ales conducerea autoritară în timp ce în Europa de vest s-a mers mai mult cu zăhărelul. De remarcat faptul că izolarea Rusiei față de Europa a început cu Schisma între Biserica Catolică și cea Ortodoxă în 1054, care practic a creat ceea ce azi noi numim est și vest, la 54 de la creștinarea Ungariei, când deja existau episcopi și arhiepiscopi unguri prezenți la Roma. Ordinele religioase, brațul armat al Bisericii Catolice, au fost create în timpul Cruciadelor. Posibil ca singurul motiv pentru care s-au creștinat a fost să infiltreze biserica. Capitala lor s-a numit Buda între secolul 13 și 19. Un alt pas către izolarea Rusiei a fost alfabetul 
chirilic. A fost oare intenționat? De ce doi călugări din Grecia s-au dus în Rusia să-i alfabetizeze? Ce a existat înainte? Cel mai probabil, runic, normal, de la vikingi. Să fie oare numele actualului patriarh Kiril o coincidență? Ocupația mongolă nu a ajutat. Nici instituirea autocrației terorii politice prin dinastia Romanov. Mult mai recent, decadența sexuală accelerată a vestului îi sperie pe Ruși.

Populația Noongar sau Nyungar din Australia de azi este urmașa aceleiași populații numită Pama Nyungan care la început s-a răspândit în întreaga Australie la -4000, cucerindu-le pe celelalte, după care o parte au plecat în Eurasia, dând naștere la rasa mongolă. la fel cum populația indo-europeană s-a răspândit în Eurasia și curios, cam în același timp însă din alt motiv. Altă cultură, altă evoluție, posibil altă specie, în urma unei mutații majore apărut poate prin hibridizare (gândiți-vă la ornitorinc, un hibrid viabil, nesteril, între pasăre și mamifer), din care un ultim val a trecut prin Asia și au ajuns în Europa, folosind în războaie tehnici neconvenționale și tactici în special de dezinformare, neînțelese până azi, ca de exemplu această dublare sau îngânare în media, crearea de dileme și folosirea psihologiei și i-au pus pe romani la colț, deși erau în număr mult mai mic, în vremea lui Attila. Credeți sau nu, mulți creștini văd și acum apocalipsa ca primul pas spre a doua venire a lui Cristos.

De atunci au început o asimilare ascunsă (ocultă) a Europei, ca și cum o broască ar vrea să înghită un elefant, dar le-a mers așa și le merge în continuare, iar elefantul e pe trei sferturi în stomacul broaștei și pe cale de a fi digerat, influența lor fiind astăzi omniprezentă, pentru că europenii sau oamenii în general sunt prea naivi.



St.Dominic este adesea reprezentat lângă un câine. Dominicanii au devenit cei mai influenți catolici și și-au suprimat dușmanii cu ajutorul Inchiziției.


Tot ce vedeți în media este fake, pentru că media este controlată de ei, toate aceste povești din Ucraina sunt spuse de actori. Nu putem ști ce se întâmplă acolo, dar nu cred că poate fi bine pentru ucraineni mai ales pentru că nu apare nimic în media socială, deși teoretic sunt 30 milioane de smartphones in țara aceea. S-ar putea ca în acest haos să fie masacrați în număr mare și să se spună că au plecat. La ce te poți aștepta dacă toți politicienii din Ucraina și Rusia sunt actori unguri? Singurul mod de a afla ceva ar fi să se intre în discuții cu cei care vin și trec prin România, pentru că România de azi nu este atrăgătoare nici măcar pentru acești evacuați de război, care ajung și pleacă mai departe.

2:44 Hair color but also allegoric videos show heavy involvement in subconscious pro Ukraine ultimately pro war propaganda of this very young opera singer from Hungary. They were times, maybe 2 years ago when she appeared here in the complex, though with a blue colored hair.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.