Tuesday, March 22, 2022

March 22

1:05/11:05 În sfârșit mi-am amintit ce am vrut să spun când am început subiectul cu cârtițele, kallikreine, piramidele, mumiile, etc.. Deci cei care trăiesc în case și la parter și au cârtițe în imediata apropiere, sunt în pericol, pentru că ele secretă niște enzime care sunt prezente în formă de gaz sau aerosol cu care amețesc râmele care cad în galeriile lor și le fac să meargă spre niște buzunare subterane, unde uneori stau cu lunile și așteaptă să fie consumate de cârtițe, care mănâncă exclusiv râme. Nu e un pericol imediat, este afectată mai mult mintea, starea, percepția. Mai spuneam că e posibil ca piramidele egiptene, mumiile etc. să fie inspirate de activitatea cârtițelor pentru că egiptenii neștiind ce sunt kallikrein-ele credeau că ele, cârtițele (moles în engleză) au proprietăți magice, cu care mențin râmele în viață. Subiectul este foarte puțin studiat, nimeni nu știe exact care este activitatea acestor animale și cum folosesc aceste enzime, deși cârtițele sunt foarte răspândite. Motivul? Fac parte din ritualurile masonice.

Și asta nu e tot. Bazat pe acest model, masonii permit ca populația generală (profanii) cum le spun ei, să fie ținută tot așa, în întunerec și cu cât mai mulți intoxicanți, legali sau nu, cum ar fi alcoolul, drogurile, entertainmentul. Exact cum se spune în melodia formației Metalica, "never care for what they do or they know". Pornirea religioasă ancestrală, de a ține restul lumii în așteptare este unul din direcțiile acestor societăți secrete. Căci mai sunt și alte frății din care una concurentă sau poate complementară e dominicanii.

Chiar mă gândeam. Oare Horea și Cloșca au primit ceva analgezice, ca de exemplu opiu, că să nu leșine de la prima sau la a doua lovitură, să fie (semi) conștienți până la sfârșit, spre groaza celor care au fost aduși să-i vadă (câte 3 bătrâni și 3 tineri din 400 de sate).

Dar o fac și la propriu. Eu personal nu cred că am rezista aici mai mult decât câteva zile dacă nu ar fi cârtițele, iar uneori ei adaugă și ceva care arde în galerii, pentru a scoate un fum care ne amețește. În ultimele zile m-am luptat mult cu ele și am pus ceapă în cel puțin 20 de galerii, pe care ele le-au abandonat, au făcut altele, dar mai departe și am avut puțin "respiro" timp în care am început să mă gândesc la situația mea. Este singura clădire din 20 sau 30 în complex care are cârtițe, iar iarba este udată cu religiozitate, și la temperaturi aproape de 0 grade ca să fie iarbă tot timpul, care să hrănească pe aceste animale.

1:52 Mda, flacăra imensă de la coada acestei rachete arată într-adevăr o accelerație foarte mare dar și un consum de combustibil foarte mare care nu poate dura mai mult de unul sau două minute. Naveta avea un rezervor uriaș pe care-l arunca, alte rachete pe care le vedem mereu la decolare sunt de fapt niște rezervoare uriașe cu motor și ceva, foarte mic, 1-2% sarcină utilă în vârf.


1:44/11:44 Am încercat odată să explic ce înseamnă termenul american "reverse psychology". În SUA cuvântul psyhcology are mai multe sensuri, pe lângă cel de psihologie, adică știința psihicului (mă rog, îmi sună ciudat acum, poate exista oare o știință exactă a psihicului, care de fapt este un complex informațional și ar trebui să aparțină de IT).

(Mda în orice încerc să spun mă lovesc de limitările date de stagnarea în orice știință și tehnologie, care se întâmplă din două motive, unul este minciuna la nivel înalt iar celălalt lenea și nemișcarea la nivelele din punga subterană. Acolo unde râmele așteaptă să fie înghițite.)

Unul din sensurile mult întâlnite este comportament, ca de exemplu "psychology of..."  urmat de un anume grup. Altul este de strategie ca de exemplu în expresia psychology of money și de aici putem trece mai ușor la sintagma "reverse psychology". Cred că definiția este suficient de explicativă și se aplică perfect la intervenția lui Orban. Nu, ei nu au nevoie să trimită trupe în teritoriu, pentru că ei au o armată de actori la comandă în toate țările. Nu pot să mă abțin să remarc despre "scăparea" prin care Orban dezvăluie activitățile NATO, menită să exacerbeze conflictul și trebuie să subliniez încă o dată, deși totul este un film, pentru emoțiile dvs. iar Orban nu spune decât încă o replică, filmul s-ar putea să se rupă și să se transforme în coșmar chiar în România, pentru că ungurii sunt grăbiți să ne pună la punct, odată pentru totdeauna (bineînțeles prin actorii lor care comandă armata Rusiei, dar de fapt nici măcar actorii nu o comandă, ei doar se fac, adevărata comandă e la regizorul Viktor Orban).

A și de când doi președinți din NATO (sincronizați cu Orban) convoacă, organizează summit-uri (modul de convocare nu este prevăzut în statut și nu este specificat pe site dar bănuiesc că nu se ține la inițiativa a unul sau doi membri, știe cineva? nu ar trebuie un vot al consiliului prin teleconferință, măcar de formă?). Deci Ungaria, pe fondul războiului (Da, Martie e luna războiului, fiindcă vine de la Marte iar ziua Ungariei este chiar în mijlocul lui Martie), cât e cald, Putin e încă la comandă, cât nu s-a văruit peste fumul de pe fațadele blocurilor și craterele din Mariupol nu s-au astupat iar minele din Odesa plutesc amenințător spre litoralul nostru (între timp se va face anunțul, au fost fake news) speră ca în acest timp, cu veșnica dezinformare mereu presărată cu noutăți, să tragă România și Polonia în război.

Da au dat cu bombe în Mariupol, dar mai mult pe străzi și au stricat mai mult geamuri. Până acum am văzut doar un singur bloc dărâmat (nu știu sigur unde), 2 sau 3 cratere în Mariupol, în rest geamuri zburate și fum pe fațade. Dacă bombele acelea cădeau pe clădiri (dacă au căzut, bombe sau rachete), altele erau imaginile. 3 milioane de refugiați, (din care în România sunt doar câteva mii). Fake or real?

8:56 BTW this guy who's been sentenced today to 9 more years in prison, as if everybody was not pissed enough with Putin, was Putin's only opponent in the last elections in Russia. Zeleni means green in several Slavic languages, including Russian and Ukrainian. Oh, those Russians!

11:41/9:41 Și o chestie.

11:57 That happened because the name Ashmole, the "greatest" English Freemason, was mentioned in a blog post i linked to. And her Australian origin. Just to take your (emotional) mind away from it.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.