Thursday, June 29, 2023

June 29

12:25 Bănuiesc că nu au ales aceste nume întâmplător. În statul Washington de pe coasta de vest, capitala Seattle, abreviat WA care stat are o populație de vreo 8 milioane de locuitori, și același nume ca și capitala SUA de pe coasta de est de la 5000 km distanță și 3 fusuri orare, există o localitate Vancouver, care este la granița cu Oregon (fluviul Columbia), și practic face parte din zona urbană Portland (Portland Metro Area).

Vancouver WA SUA este un sfert ca mărime față de Vancouver, BC (British Columbia), Canada, la nord de statul Washington. Când am venit în SUA, după 6 luni în Oregon m-am mutat pentru 6 luni în Vancouver, în speranța unui job care nu s-a împlinit și am găsit în schimb un job tot în Portland și m-am mutat iar. Toate rudele și cunoștințele mele au fost destul de confuzate de aceste nume.

A și chestia cu Salem, capitala Oregonului care nu este mai cunoscutul Salem Massachusetts. A și mai există un Portland tot așa pe coasta de est, în statul Maine. Și Isle of Portland, Regatul Unit care a dat numele cimentului așa cum îl știm noi, Portland cement.

Cred că faza cu Madonna a fost concepută (designed, written) pentru a acoperi ceva din relatările mele despre accidentul din 20/21 August 2021, alte chestii descrise de mine ca de exemplu administrarea cutanată a antibioticelor, posibilitatea ca diabetul să fie tratat cu antibiotice etc..

9:00 The building wasn't hosed since i got the "new" car i guess and that will be two years in October. They were dust buns everywhere but because of the laundry vapor coming from partially washed clothes the dust was also stinking. I knew because the stink intensified when i was touching the hot surface (was alomst 90 again today) with the jet of the hose.

More than that. After the blowing yesterday much fresh dust settled on top of the old one. It became painful. My sleep was fragmented and woke in pain all over my body. I tried the unthinkable and that is two Tylenol tablets (generic, non time release, the simple tablets) and put it on my arm under a bandaid pad. It worked. I slept some more throught the day but i already have it in my digestive system.

While i was slowly hosing the building and patch of grass in front of the car which is too far from any of the sprinklers, people were getting in my way. But many of them were the same person. Actress Frankie Adams who actually is a Japanese ninja. She was dressing up in different ways and was showing at different times but only in the direction i was hosing. Not that it would have toched her. It was two far, just the symbolisim on camera.

However one of the guys who got in front of the hose was him. I'm also sure this video is sublinally directed against me. Saw him before here, bullying and cursing at me when i was working at the car but it was dark and didn't realize who he was.


10:00 Mă gândeam când am văzut prima dată o astfel de știre ieri în contextul bacalaureatului că aceste dispozitive merg pe tehnologia bluetooth iar sufleorul este undeva în apropiere. (Nu cred că se apucă nimeni acum să inventeze ceva nou doar pentru aceste curiozități). Bluetooth însă merge doar la câțiva metri. Dar ce spun nenii aici se încadrează dincolo și de wi-fi care merge până la vreo 50 metri.

GSM sau poate 4G. Nu cred că folosesc alte benzi decât cele nemonitorizate pentru wi-fi și celulare (2,4 GHz). Dar ce baterie poți să pui într-un nasture care să emită GSM timp de jumătate de oră cât durează acel examen. Presupun că nu au voie cu celular în sala de examen. Un celular ar putea acționa ca un releu. Nasturele este prea mic pentru a instala în el și baterie și emițător GSM sau 4G.

9 ani de anchetă pentru a prinde 25 de fraudanți care puteau fi prinși cu un simplu dispozitiv de detectare microunde (la fel ca și la BAC).

Asta de exemplu este wi-fi iar dispozitivul wireless atașat este de mărimea unui celular, nu cred că puteau să intre cu așa ceva la examen.

Orice tehnologie wireless începând de la inclusiv wi-fi emite niveluri dăunătoare de microunde, care sunt necesare pentru funcționare. Abrevierea wi-fi de exemplu are origine dubioasă și cred că e subliminal pentru cuvântul englez wife.

10: 23 Totul are legătură subliminală cred cu mitul lansat câțiva ani înainte de revoluție, că Elena Ceaușescu ar fi fost analfabetă. Actrița americană de origine austriacă Hedi Lamarr, care a jucat-o pe Elena a fost creditată cu inventarea unei tehnologie cruciale în telefonia celulară și wireless.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.