Monday, October 2, 2023

October 2nd

6:36 Do prostitutes look clients in the eye? I believe eye contact initiates a communication channel between two persons that is beyond our current knowledge and can go beyond the physical proximity or time limit of the encounter depending on the intensity and type of emotions during the eye contact and it would seem logical for them to avoid those as they avoid having pleasure because it is very exhausting, having do deal with multiple partners a day.

1:33 Have an intermittent flat on the left front at the truck. Sometimes it stays put for a week, today was at half normal pressure since i wrote about. There was this white windowless unmarked van next to it but still like a sleepy head idiot i insisted on inflating that tire on the spot with a foot pump and that happened within the last half hour of the market today and they even had enough momentum to lower oil price that is dangerously high by some 2%.

Higher stock market means higher retirement funds but also higher inflation.

When i backed up of course some guy with a red SUV with tinted window tried to get my back. He then parked on a visitor spot nearby, still could not see his face. Cultural LPN maybe 2506.

They would probably keep doing this until i go to a tire shop "to fix it" where they will put up another show but i guess would have been better if i did it cause they put another one here today and will put one every time i will use it.

2:10 Minciuna zilei. Unde sunt banii de la bugetul Ministerului, 59 miliarde lei, Cheltuieli curente sau blogul acesta, dreapta sus (site-ul Ministerului de Finanțe de obicei intră mai greu).

Runners in the park. Maybe you should try to do something (else) instead of messaging me.

10:16 Moțăiam pe pat și m-am ridicat fredonând melodia aia deverme a Bee Gees. Smile... cu gândul la toate și la link-ul de lângă melodie. Și s-a ridicat și doamna de sus și a început o avalanșă de zgomote pe ritmul ideilor. Ca și cum cineva ar fi auzit la ce mă gândeam și nu trebuia. A încercat deci cu orice preț să alunge din minte acea melodie și acele gânduri. După care au urmat altele dar domnia sa a obosit sau ceva a oprit-o.

Între timp m-am apucat să fac o pizza. Puteam să iau una mai devreme din super market, aveau acolo pe vremuri o pizza destul de bună, acum o fac și ei cu praf de copt. Așa că mi-o fac singur. Gătitul și orice activitate mai puțin intelectuală ca și condusul favorizează ideile și ieșirea lor din subconștient fără îndoială. Însă aveam deja un subiect cu prioritatea nr.2, după gândurile despre sclavia modernă și cum o ignorăm cu toții. Spunem trafic de ființe vii și după această conceptualizare care ne obosește creierul ne vedem de treburile noastre.

Unii chiar își rostesc în barbă. Treaba lor. E vina lor. Ei bine, aflați noutățile de pe site-uri. Nu e vina lor, 90% din ele au ajuns acolo și rămân acolo împotriva voinței lor. În țări ca în Spania jumătate din prostituate sunt românce, probabil cu zecile sau sutele de mii. Am calculat odată nu știu unde. Jumătate de milion parcă mi-au ieșit.

Deci la ce mă mai gândeam. Ținuta lui Janos Kobor din video-ul cu Scoprions și Omega. Și faptul că volumul vocii lui a fost coborât la un nivel foarte scăzut din mixer. Ca să nu se prindă lumea normal cine era.

Dar geaca. Avea acolo o geacă ce era evident făcută să nu se închidă și să-i arate pectoralii. Care nu erau cine știe ce, mai mult piele. Și atunci de ce, mă întreb și mă întreb, și m-am iluminat brusc. Omul întruchipa un Buda. Mai mult decât atât, avea și părul galben cârlionțat proaspăt, întruchipând perle. Un happy Buda în Budapesta. Mi se pare normal.

În cele mai multe statui, Buda apare pe jumătate dezbrăcat. Calea de mijloc.

Da asceții Sadhu umblă de multe ori dezbrăcați. Dar o fac din renunțare, nu senzualitate.

Ok dar căutând o imagine a lui Buda cât mai aproape de a lui Kobor, de ce dau. Exact de ce spunea Buda lumii să se ferească. Una din extreme de evitat când urmezi calea de mijloc. Învăluită în misterul cuvântului tantra.

Ce se întâmplă. Profeții, învățătorii, guru, învață de obicei bine. Dar lumea proastă preferă de multe ori să ia o frază marginală de undeva, să o rupă din context, să o interpreteze ca să o poată adapta la obiceiurile lor vechi. Budism ezoteric, zona din crea ninja își trag puterile. Tantra, o lume a magiei și sexului bine cunoscută nouă de la MISA.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.