Friday, July 12, 2024

July 12

10:13 Toți vorbesc despre donație la timpul trecut încercând să prezinte situația ca un fapt împlinit. România (la fel ca SUA) nu poate transfera armamente sau bani sau alte bunuri către alte țări pe ideile unui singur om (Iohannis), fără aprobarea Parlamentului.

10:30 Sper că rușii, care se cred mai morali (righteous) decât restul lumii (toți se cred așa, inclusiv americanii), să înțeleagă că nimic din toate astea nu se întâmpla dacă nu se băgau în Ucraina. O aventură a unui om care nu știe nimeni cum se va termina.

10:33 Pielea ursului din pădure. Cuvântul urșii este o anagramă a cuvântului rușii, iar "jurnaliștii" prezintă tot timpul, fără rușine, aceste știri false, pentru a flutura mereu această amenințare (mesaj subliminal).


Chiar mă gândeam ieri. Soluția finală. Să le pună la toți brățări cu GPS, satelit, ceva și pe baza acestor date să fie o aplicație unde să apară în orice moment unde sunt fiecare din ei. Un punct roșu pe o hartă. Poate găsesc și cei de la Ministerul Mediului o mică justificare pentru bugetul lor de 16 miliarde din care 450 milioane salarii (dreapta sus). (Sumele din tabel sunt în mii lei).

1:27 Eu cred că e un truc care să combată ipoteza că ei toți sunt actori. Actorii nu se bâlbâie, nu-i așa? (Decât poate dacă așa e scrisă piesa. "Spui așa, după care întorci capul și te rușinezi (roșești) foarte").

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.