Tuesday, April 16, 2019

De ce cade bursa

Trianon. Pronunțat în engleză la fel ca Traian non. Amintește de programul Criminon și Alconon al Scientologiei. Amintește de parcul Tryon unde mergeam eu mereu când locuiam în Lake Oswego. În apropiere de Sussex Village Apts, unde la un moment dat a fost manager un tip care amintește de Vice-Prim Ministrul Zsolt Semjén, era un restaurant Trianon care s-a închis.

Este numele tratatului de încheiere al Primului Război Mondial, care a permis unificarea României cu Transilvania prin desființarea Imperiului Austro-Ungar. De la numele castelului din Franța din Domain de Versaille unde a fost semnat.

Cineva îmi poate spune de ce Japonia a fost printre semnatarele principale ale acestui tratat, prin care maghiarii de rând se simt nedreptățiți și motivați? Pe niște povești că a blocat rutele maritime ale nemților?

https://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Trianon

https://www.google.com/search?q=japan+during+wwI

În orice caz. Pe elita sau cei care conduc într-adevăr Ungaria nu i-a mai interesat Transilvania care a fost o sursă de aur și finanțare pentru aproape un mileniu sau restul imperiului. După explozia din Tunguska (o scurtcircuitare a ionosferei prin oscilarea ei cu ajutorul unor turnuri ca Eiffel și Wardenclyffe) ei au început să aibă ținte mult mai ridicate, ca de exemplu SUA, Europa, toată lumea. Însă SUA pare predestinată. Numele Washington pare să vină din japoneză, Wa Shinto (和信徒), unde înseamnă credincios japonez.

Voi mai pune încă o dată link-ul la ungurii, maghiarii cunoscuți în poziții de vârf în știință în Statele Unite și Europa. Însă este numai vârful aisbergului. Foarte mulți alții dintre care majoritatea politicienilor din toată lumea sunt actori de-ai lor. România este pe cale de a fi luată cu totul, nu numai Transilvania.

O cultură foarte închisă cu un mare complex de superioritate, de origine asiatică ce a atras și a înglobat prin imigrație la invitație și apoi spălat pe creier și fanatizat exemplare europene. Folosiți de Japonia, care este o dictatură începând de la 1603 pentru a infiltra toate țările și guvernele lumii. În mod oficial, Ungaria are peste 2000 de actori și cântăreți de operă, cei mai mulți pe cap de locuitor din lume. Mulți dintre ei sunt născuți în România sau de origine română.

Acest act cu muzeul este doar praf în ochi pentru cei care încep să suspecteze ceva și încă o motivație pentru maghiarii care încă nu știu ce se întâmplă.

https://www.b1.ro/stiri/externe/guvernul-orban-vrea-sa-ridice-memorialul-trianon-la-budapesta-272014.html

Este posibil să mai am greșeli în această listă, din perioada când nu am considerat-o prea serioasă însă pun totuși link-ul pentru cei care vor să compare. Am fost asaltat în mod constant până în ziua de astăzi cu toate șicanele posibil de imaginat.

https://similarities-asemanari.blogspot.com/

Toată media inclusiv cea americană evită să vorbească despre cele două crash-uri financiare de anul trecut. Unul a fost de 10% și altul a fost de 20% cu un minim atins pe 20 decembrie. Începutul celui de-al doilea crash a coincis cu începerea acestei liste făcută din altele mai vechi. Pe 21 decembrie sau solstițiul de iarnă a fost un moment propice (auspicios în engleză) penru o manevră psihologică care a inversat căderea bursei care ca de obicei nu are nici o legătură cu economia sau ce spun ei mereu pe site-uri și la televizor.



Însă și căderea și ridicarea bursei a fost manevrată de vânzări (roșu în grafic) și cumpărări (verde) masive folosind algoritmi generați pe supercomputer și bani imposibil de urmărit în general pentru a distrage atenția și crea false asocieri.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.