Monday, April 22, 2019

4 = 2 + 2 = 2 x 2

De ziua pământului 2019 (în stil cațavencii punct ro).

7 semne că ești controlat coordonat de entități ne-pământene.

1. Vezi că Iliescu a întors, ca la ping-pong, acuzațiile de crime împotriva umanității lui Lazăr, care și-a luat coada de crocodil în spinare și a umblat. Crimele împotriva umanității, au, ca și abuzul în serviciu, acuze folosite de DNA direct la ICCJ aceeași valoare juridică.

Țăriceanu, acest alergător de cursă lungă a mai scăpat de o acuzație falsă fără drept de apel a DNA. Ce ne facem cu Rompetrol, Petromidia și Patriciu. Altă viață, alte știri, altă nevastă, alte ceruri, alți zei greci.

ICCJ, cea mai... Înaltă curte din România, sesizează o așa zisă curte europeană. Ca să ascundă faptul că DNA a instrumentat toate cazurile direct la ICCJ, ignorând circuitul normal al justiției românești, făcând astfel scăpați sute de infractori din lipsa căilor de apel ale procurorilor (DNA).

Notre Dame de Paris, cu un interior ca părul prea frumoasei asiatice de mai sus și cu exteriorul înconjurat de schele arde simbolic în săptămâna mare a catolicilor fără putința sau voința autorităților de a interveni la timp pentru a ne salva toate emoțiile.

Sub presiunea intelectualilor ieșeni (sperăm), Tudorel Toader, un omninim, și-a ras negii fiindcă amintea prea mult de Marin Prada și a demisionat, fără să nea dea nici un OUG de Paște. Nu toate site-urile i-au actualizat încă imaginea și probabil nu o vor face niciodată.

Șerban Nicolae, acest patriot relaxat cu figură de slav sud-dunărean născut undeva la Debrețin, încearcă cu degetul Constituția, propunând mutarea tuturor puterilor neputințelor statului în Parlament, acolo de unde Dragnea și Tăriceanu ne domnesc.

În realitate, această postare este o metaforă, toate acțiunile de mai sus fac parte dintr-o fantezie care face parte dintr-o imagine mai largă, invizibilă.
Împăratul Akihito (aka Roman?), care demisionează la 1 Mai în favoarea fiului Naruhito, a fost pentru o ultimă plimbare în grădina cu cireși împreună cu împărăteasa Michiko.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.