Tuesday, July 5, 2022

O teorie despre orice

Nu sunt mai inteligenți decât noi dar au niște principii necunoscute nouă. Pentru că vin din altă lume. În Australia, o populație umană originară din Africa a trăit izolat față de restul oamenilor pentru zeci de mii de ani.

Așa zișii evrei (convertiți) din estul Europei, care pun mai presus Cabala decât Biblia. Cabala lor se trage din Capala, care are legătură cu zeița Kali (ea ține un cap tăiat încă sângerând în mâna stângă, o armă care seamănă cu un boomerang în dreapta și are un colier de mici tigve la gât) și care este originară din Australia. Kalapács in Hungarian means hammer .Populația din Australia din care se trag se numește noongars care în Asia s-au transformat în mongoli iar în Europa în unguri. În Mahabharata ei sunt menționați ca șerpi (nagas, naga means great in Hungarian and long in Japanese). Cei care s-au așezat pe valea râului Volga se numesc Cazari și sunt o rămășiță a invaziei mongolilor. Deși probabil au uitat de unde au venit iar acum chiar se cred evrei, nu și-au uitat principiile care s-au concretizat în Cabala. Kalapács in Hungarian means hammer.


Unul din aceste principii este că dacă ceva îi deranjează, dublează. În conversație, noi o numim îngânare care câteodată poate însemna repetarea cuvintelor noastre în bătaie de joc. Am depistat etimologia cuvântului îngânare la latinescul ingannare care înseamnă bătaie de joc și care ar putea avea legătură, la origine, cu hunii (noongars) cu care romanii au interacționat. În știri, ei aduc în față, inventează sau la nevoie chiar creează evenimente puternic emoțional care să conțină cuvinte, imagini din ceea ce doresc ei să anuleze. În Cabala practica aceasta este un principiu alchimic pe care nu vreau să-l mai menționez pentru că ar aduce imediat noi "știri" sperietoare.

Masoneria. Simbolismul. Semiotica. Sincronismul.

Lucruri necurate. Probabil bazat pe vrăjitoria antică din Australia. Praf, gunoi, excremente de câine, fum, uneori halucinogenic, zgomote (uneori sincronizate). Zeița Kali sufocă. Așa zisă cultură. Droguri introduse în societate pe ușa din dos și glorificarea lor. Toate acestea ei le folosesc împotriva adversarilor, fie indivizi sau populații întregi care de cele mai multe ori habar nu au ce se întâmplă. Epidemii, false sau reale. Războaie. Zvonuri clădite pe alte zvonuri, într-o scară sau roată a iluziilor, psihoze, individuale sau în masă. Sex și fantezii.

În politică mimează orice, de la extrema dreaptă la cea stângă, adunând simpatiile diferitelor segmente sociale după care îi îndreaptă în direcțiile cunoscute.

În Ungaria au adunat material genetic din toată lumea, uneori prin invitație la imigrație, prin acordare de facilități cum a fost cazul germanilor, pe care îi educă cu zecile de mii la așezăminte speciale, ca de exemplu Universitatea Eötvös Loránd și îi așează în fruntea statelor pe care le controlează de secole.

Un exemplu clasic de dublare. Folosirea crucii creștine în Scientologie, o religie de inspirație budistă.

Postarea aceasta este o schiță scrisă la repezeală. Sunt mult mai multe lucruri pe care le știu eu pe această temă, probabil ar fi suficiente pentru a scrie o carte.

3:05 Abia ce am scris despre Japonia. Insulele Kurile sunt un fel de Insula Șerpilor din Pacific, dar mai mari și mai multe (se întind pe 1300 km). Un veșnic subiect de falsă dispută care să arate mereu modestia Japoniei, care de fapt nu are ce face cu ele, și care controlează de exemplu direct vestul Statelor Unite, și zone din centru, cu ultimul teatru live, împușcăturile de lângă Chicago, probabil toată America de Sud, Rusia, Europa, toți politicienii din lume, cu ajutorul aliaților lor ungurii care furnizează actorii albi.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.