Wednesday, July 12, 2023

July 12

2:00 AM. Am îmbătrânit de când repet chestiile astea, răspunzând articolelor lor mincinoase, forțate și pline de contradicții. De zeci, sute de ani s-au repetat aceste minciuni combinate cu multe omisiuni încât publicul le acceptă (istoria e scrisă de învingători, repetitio mater studiorum). Cred că până la urmă voi scrie o postare cu tot ce știu despre istoria lor. Până atunci, o schiță, pe scurt.

Munții Ural sunt granița naturală dintre nordul Europei și nordul Asiei, iar stepele Asiei merg până în Mongolia.

Asemănarea limbii finlandeze cu cea ungurească nu înseamnă că ungurii provin din Finlanda sau amândoi din Ural, ci înseamnă că au fost două ramuri ale aceleiași migrații.

În mod ciudat însă, și o spun chiar ei, limba lor seamănă cel mai bine cu japoneza și am să explic mai jos de ce.   
Ungurii de azi au cel puțin dublă origine, la fel cum românii o au dacă și romană. Cel mai bine se vede la o căutare google pe Hunor es Magor. Dacii erau înrudiți cu romanii însă într-un mod mai ciudat. Dacii provin direct din Nordul Mării Negre, așa numita populație Indo Europeană, iar romanii au ocolit puțin prin nord vestul Indiei unde au ajuns mai întâi ca aceeași populație din Nordul Mării Negre, și s-au amestecat puțin cu agresivii pama nyungan din Australia.

Însă dacii au ajuns în România de azi cu cel puțin 2500 de ani înainte de era comună.

Mai găsim în Ungaria legături și cu Mesopotamia, ca de exemplu numele lor pentru Dumnezeu, Isten (Isthar) și alte nume. La fel cum numele românesc pentru Dumnezeu sau Dumitru poate proveni de la Dumuzid, un zeu al păstorilor din Mesopotamia, mai vechi decât Ishtar (zeița sexului și a războiului) cu care până la urmă s-a căsătorit dar a și fost torturat de ea.

În ambele țări mai găsim toponime care provin de la vechea civilizație a Dunării de jos, anterioară dacilor precum și legături și mai vechi cu India.

La fel ca și în cazul dacilor și romanilor, ungurii și maghiarii sunt înrudiți între ei. Hunii au venit pe o rută asiatică necunoscută direct din Australia, migrație ce a durat probabil sute de ani, provenind din populația pama nyungan (nungarii de azi) și au îngenunchiat pe romani primind provincia Panonia (al cărei nume de asemenea are o ciudată legătură lingvistică mai veche cu pama nyungan) în schimbul retragerii iar maghiarii provin din magarii din Nepal, care de asemenea provin din aceeași populație din Australia, tot via nord-vestul Indiei. Și maghiarii au prăduit Europa înainte de a se alătura fraților lor unguri în aceeași Panonie.

Iar cea mai bună mărturie pentru originea magară a maghiarilor, în afară de numele lor bineînțeles este numele capitalei Ungariei, care până recent a fost simplu Buda.

Cuvântul măgar în limba română provine cel mai probabil de la animalele de povară folosite de magari înainte de raidurile lor europene, când erau mercenarii care apărau caravanele de zeci de mii de animale pe drumul mătăsii între China și Europa.

Și mongolii provin de asemenea din aceeași populație originar australiană. 

Numele Japoniei în limba lor, Nipon, sugerează proveniență nepaleză. Și a doua religie practicată de ei în paralel cu șintoismul, anume zen-budismul, fiindcă Buda a trăit în Nepal. Șintoismul însă pare a avea origine egipteană (o altă dublă origine înrudită). 

Toți acești descendenți din populația Pama Nyungan din Australia care a fost izolată de restul lumii cel puțin 50 000 de ani au fost foarte agresivi și războinici iar azi se proclamă rasa superioară (mai puțin ungurii, din care mulți au trecut la creștinism și iudaism). Însă budismul le-a adăugat o filozofie nouă, a decepției, pe care o practică la o scară imposibil de imaginat de către europeni, creând iluzii care transcend generații și secole.

După una din teorii, s-au răspândit brusc în toată Australia iar apoi au revărsat în Africa, India, Eurasia și poate chiar America. În Africa (Egipt) și Mesopotamia, unde au emigrat prima dată, au transformat populația locală în sclavi. Cunoștințele lor avansate în matematică, astronomie, fizică etc.. indică o posibilă proveniență aliană sau o evoluție paralelă genetică și culturală din cauza separării pentru mult timp de restul lumii.

Există în arta contemporană din Ungaria de azi suficiente mărturii (recunoașteri) ale provenienței australiene precum și a prezenței religiei budiste dar și șivaiste din India. Culoarea portocalie a veștmintelor budiste pare să comemoreze culoarea dominantă a peșterilor pictate din Australia. Muzica rock, în special formația ABBA par a fi inspirate din aceeași artă a pietrelor din Australia (toți membrii formației din care pe unii i-am cunoscut personal, sunt/au fost unguri) la fel ca toți artiștii și politicienii din toată lumea.

Însăși ideea de karma prin care orice faptă se întoarce întotdeauna înapoi la făptuitor.

Oricum ar fi ei (re)prezintă o lume a lor interioară total diferită și o mare "pain in the a..." pentru Europa și în general toată lumea de azi.

9:20 Autogolul zilei. Gardian la ce, dacă nu există alți deținuți.

12:00 Însăși această idee de a-mi întoarce înapoi to ce scriu poate fi o dogmă budistă care are ca pretext conceptul de karma, care în lumea reală, macroscopică, este o iluzie și are ca suport în realitate legea acțiunii și reacțiunii la nivel cuantic. Să nu greșim. Există o lege a acțiunii și reacțiunii în lumea noastră imedită, dar noi o numim cauzalitate. Această eternă întoarcere ca în tenis are o funcționalitate coincidentală (efect secundar) foarte deranjant. Se suprapune în memoria audienței cu informația inițială.

12:05 Ce spațiu cu 10 dimensiuni plus timpul. Și cele trei dimensiuni spațiale sunt doar o manifestare a vidului (void, voință). Prima dimensiune este voința arbitrară, o proprietate numai a lui Dumnezeu. Ea crează o reacție în timp ca în cazul unui electron ce decade și are spațiu liber la dreapta și pe ea însăși în spațiu, ca un ecou al acestei voințe. (Ce putem vedea noi acum sunt doar ecouri distante ale voinței inițiale de la crearea Universului). 

1:56 Stationary planes of EM resonance in all directions in our Universe may be a brake for expansion limiting, the speed to the speed of light for light quanta that is very hard to reach for slow moving confined quanta.

3:40 As you can see i didn't have to use any frightening matrices of differentials or other nonsense stupid math or sophisticated experiments to figure all these. I think the hardest part was to think the unthinkable. There are no particles. There are only planes of resonance and/of EM manifestations. Time and space only exist through those.

If they had wires and batteries and stuff (and at least Egyptians did) they could create the experiments needed to figure the electric and magnetic manifestations any time in history and if they had means of measuring time they could figure the speed of light through astronomy. Writings like hRdaya sUtra and who knows what others mention them.

Try to imagine what they could do if they figured all these let's say 10 000 years ago. Australian Aboriginals by example do believe in instant communications between individuals at great distances etc...

Maybe they know the true nature of soul and they know for sure we reincarnate. However i don't believe we can take our memories in the next life.

One idea here. We could film the most crucial aspects of our lives, technologically possibly today for younger people, clone ourselves and make those clones watch in a virtual reality environment and relive those moments.

4:45 Landscape maintenance today made almost no dust and little noise. However i hosed the building just in case and tried to revive with the hose the burnt grass areas that are not reached by the sprinklers.

I really don't understand why they say June 21 is the first day of summer. It is indeed the longest day of the year but from that date on the days become shorter and shorter, until December 21 when is shortest.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.