Saturday, July 8, 2023

July 8

10:13 Cred că nu e nevoie să amintesc că faptele descrise în aceste relatări, precum dopajul în sport sunt de asemenea și fapte penale iar Simona este un caz din sutele care au fost descrise în media.

Eu bănuiesc că sportivii semnează un angajament când intră în aceste asociații, "federații" transnaționale prin care se obligă să se supună regulilor lor interne însă când aceste cazuri ajung în media devin de notorietate pentru autoritățile din țările unde s-au petrecut iar acestea ar trebui să se sesizeze iar faptul că nu o fac are un impact enorm asupra publicului, creând și menținând o percepție a impunității în cazul celebrităților, persoane care sunt invidiate dar și copiate de mulți.

Faptul că autoritățile nu intervin este o sfidare la adresa actului de justiție din țările unde se presupune că s-au petrecut aceste fapte. Bineînțeles că dacă autoritățile ar interveni, s-ar aplica legile iar testele s-ar face în condiții mult mai riguroase în laboratoare acreditate de medicină legală. Federația nu poate avea din punct de vedere legal autoritatea de a administra aceste teste.

În Statele Unite legea este atât de drastică încât un tehnician de imagistică medicală de exemplu (ultrasunte, ultrasound) sau unul de laborator nu-ți poate comunica rezultatul testului (pe care ei de multe ori de fapt nu-l înțeleg) până nu este văzut de un medic care este singurul care are autoritatea legală de a-ți transmite aceste informații.

Lista cu substanțele interzise de către federație sau cum se numește conține sute de medicamente și substanțe și mie îmi este neclar cum la un simplu test, dintr-un singur eșantion se pot face simultan toate aceste teste. E posibil ca substanțele alese pentru test să fie alese aleatoriu, pentru că altfel testul ar fi foarte scump și eșantionul nu ar ajunge pentru toate substanțele, sau pe o bănuială și/sau turnătorie iar asta este de asemeni o sfidare a propriului regulament și o discriminare.

Problema în sine nu este foarte mare, când o comparăm cu alte probleme pe care le vedem în media dar devine foarte mare prin exemplul de neaplicare a legilor pe care îl arată publicului.

Bănuiesc că federația strânge bani de participare de la toți tenismenii-menele care se înscriu în turnee, pe care apoi îi distribuie câștigătorilor ceea ce seamănă foarte mult cu o schemă piramidală sau chiar cu o loterie.

De ce este nevoie de o federație internațională care iată sfidează legile din țările membre când în cazul sportivilor individuali aceștia și-ar putea aranja organiza singuri meciurile, ca în box?

Apropo de ce apare Ana Bogdan cu un câine și un copil mic în alee și pe iarbă în fața ferestrelor mele? și e puțin hiper (sau nervoasă)? Pe Simona Halep am văzut-o de vreo două ori, cu ani în urmă, odată în timpul unei plimbări pe stradă când se uita foarte nervoasa la mine și o dată cu o coafură gen sarmale ca o țoapă într-un cazino. Odată am văzut-o și pe Bianca la Three Rivers, e foarte șăgalnică, și mai era una care trecea în mare vitează dimineața cu câinele pe lângă clădire, cred că Sorana.

12:04 The (rising) Sun is shining on Wall St.

2:04 Ce este sepsis-ul domnilor.

2:06 The monster on the hill (Eagle Crest). Sper că Bănescu și CTP vorbesc despre sine și nu instanțiază false asocieri subliminal iraționale (ce intră întotdeauna mai ușor în capul audienței). Chiar oare cuvintele banc și bancă vin de la ban?

3:04 Something thtat bugs my tired mind today. Since in differential "equations" both DS and DT may approach zero but never reach it can they be considered asymptotic or their representation of the tangent to the curve asymptomatially tries to reach the real tangent? (Ce-i mai mică și mai mică).

4:13 Welcome to my miserable life. We're eating and they came. There's much light outside i'm sure they can't see anything but Angela heared the undercooked meatloaf (i was pretty drunk) in the pan and they came by smell. Like when i open the hood of the car there is this the false impression smells are being released. The hood of a car is 3/4 unsealed. Or when i used the hose to wet the dry grass in front of the door that is not reached by sprinklers etc..

But i'm sure there will be retaliation later on. Like last night at Chinook there were these two women that were wetting the machines in the direction we were moving with some very concentrated anti bacterial solution and i'm pretty sure they weren't working there though they were dressed in black though the cleaning people usually dress with t-shirts saying Cleaning Team.

As i result i got sick again (had a severe nausea from working at car under laundry vapor exhaust, retaliation for opening the hood, working on car with alcohol cleaning battery contacts) that was just concluding and that antibacterial stuff mutated whatever i had and it started over. Real sick, nausea, dizziness etc..

I took a total of maybe 10 charcoal caps and in the end i could make it home. Barely. But slept only four hours  because i forgot to take Zyrtec because of fine electrified dust still flying in the air.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.