Saturday, July 15, 2023

July 15

11:10 Cât de dotat era Carol II de Claudiu Petrișor și dacă Peștilor li se face sete de Ștefan Tepăduș. Două articole stupide de azi aparent fără legătură pe site-uri diferite mi-au dat suficientă motivație pentru a încerca să lămuresc subiectul acesta cu Carol II-lea (anagramat colar) o dată pentru totdeauna. Că nu e adevărat, o putem vedea imediat din alt articol, de pe același site de Sorin Florea. Nu cred că cineva poate desfășura aceste activități dacă are priapism. Priapismul netratat poate duce la daune permanente și impotență.

Există însă unele chestii care v-ar îngheța sângele în vine dacă le-ați ști. Mult înainte de Viagra erau alte metode provenite din antichitate, poate din cultul lui Anubis din Egipt, de a face un bărbat nebun din punct de vedere sexual, ca de exemplu mirosul de kk de cățea în călduri, călduri care se declanșează cu anumite ingrediente în dieta cățelei. Nu știu exact ce conține, dar bănuiesc și pot să spun că prezența acestuia în apropiere, chiar în afara clădirii te face nebun.

În afară de feromoni, cred că mai conține și paraziți dar și fosfor iar prin expunerea la soare a specimenului ingredientele se transformă în aerosoli care sunt inhalați și apoi trec în esofag, stomac și intestin. Paraziții T-Gondii care se reproduc în intestinul uman prin divizare îți dau un high inimaginabil cum numai dopamina pură poate da. Toate celelalte droguri inclusiv alcoolul doar stimulează producția de dopamină care în final îți dă high-ul, dar acest parazit o crează el însuși.

Cred că mai conține versiuni câinești de acidofilus, mult mai virulente decât cele din iaurt care sunt plăcut iritante (gâdilă) pentru ultima parte a intestinul gros și contribuie la excitația sexuală nedorită.

Animalele de pradă ca lupii și felinele folosesc această simbioză și răspândesc paraziții, alte ingrediente prin așa numita marcare a teritoriului, care înnebunesc animalele și le fac mult mai ușor de vânat.

Deci acționează pe mai multe căi. Singura diferență între efectul asupra bărbaților și femeilor o reprezintă feromonii, când bărbații au porniri irezistibile iar femeile devin mai volubile.

Cred că este o nebunie și dezgustător să ții într-un spațiu restrâns ca un apartament un animal drăguț degenerat prin încrucișări co-sanguine dintr-un animal de pradă.

Strângerea reprezintă un exemplu de manipulare de substanțe bio-hazard și ar trebui tratată ca atare. Dacă îl vedeți sau nu (de obicei culoarea camuflează un asemenea specimen), strâmbați din nas dar nu vă scandalizați la fel de mult decât dacă ați vedea unul uman de aceeași mărime.

A fost o perioadă destul de tristă în istoria medicinii când kk de câine a fost folosit ca medicament. Uscat la soare, se transformă în ceva alb care se numea chiar așa, album graecum. Câinii consumă oase iar substanța respectivă eliberată parțial de parte organică prin expunere la soare era/este bogată în minerale, în special fosfor.

Cred că ingredientul fost folosit în secret în primele rețete de Coca Cola (rețeta a rămas secretă până în ziua de azi, care mai conținea la început și cocaină (numele) iar Cola se pare că vine chiar de la cozile patrupezilor iar mai apoi a fost înlocuit cu acidul fosforic, care înnebunește creierul dar mai ales al treilea creier, care este situat în abdomen și controlează digestia iar cocaina cu cofeină. Combinația iluminantă paraziți-fosfor este sinergică.

Cei care au văzut Coca Cola ca pe un înlocuitor nealcoolic al berii s-au înșelat foarte mult.

Acasă, la Bacău, era un vecin cu o cățea, unu pechinez cred pe nume Roxy, pe care o ducea cu religiozitate la plimbare în jurul blocului. Atunci nu am știut să mă uit dacă strânge, dar nu l-am văzut niciodată făcând gestul sau nu am remarcat. Nu era o problemă prea mare fiindcă aveam și tomberon în apropiere și mirosurile se acopereau. Mai și fumam, iar fumatul diminuează și/sau schimbă mirosul.

Cred că un singur specimen are potențialul de a influența bărbații și femeile (nu contează dacă știi sau nu știi, majoritatea o aud prima dată de la mine) din toate blocurile din jur pentru câteva zile. La apartamentul din Lake Oswego am strâns prima dată câteva kg din jurul blocului, apoi o dată la săptămână, aici persoane cu un aer foarte important, poate religios, îmi lasă ceva zilnic.

O chestie interesantă o reprezintă și prezența timp de decenii a maidanezilor în București care poate au creat efecte similare, dar în masă, în perioada de avânt ințial al mediei sociale, care a început de fapt cu chat-urile. Nu ai cum să te aperi, mai ales dacă nu știi sau chiar dacă știi. Probabil metoda a fost folosită de multe ori în istorie și poate avea legături cu ordinul religios Domini_cani, cei cu inchiziția, probabil un continuator ocult al cultului Egiptean al lui Anubis, continuat de romani ca Hermanubis și/sau Hermes.

Faptul că dominicanii sunt/au fost prezenți masiv în Ungaria o demonstrează faptul că Domonkos sau Domokos sunt nume destul de întâlnite.

Etimologia oficială a cuvântului caduceu, asociat cu Hermes, nu mă satisface deși aduce cu un cuvânt românesc pe care nu-l mai pomenesc. Mă gândesc mai mult la cauda. În lumea modernă acest simbol este asociat cu tot ce este farmecie și în general medicină. Dar sunt sigur că l-am mai văzut undeva.

1:50 Hollywood actors' strike is ridiculous and a symbolic gesture aimed to psychologically cover my list with matches. A list celebrities are not actually hired but they are in many cases producers (who finance movies) and in worst case contractors and act financially as companies not individuals and often have their own numerous employees. How i wish their strike could continoue for ever though...

2:00 Last night i had to drive in my truck at Spirit Mountain. When i came back i was dead tired, following Angela and in Newberg after i took the right turn on main street, a cop stopped me. He said i turned in the far lane which i didn't because in the far lane there was a black pickup. However, he also said my sticker to the licence plate was since... 2014. After he saw my insurance, he went in front and looked and saw the other sticker was 2024.

What i think it happened is someone peeled a few of the stickers which were stacked on top of the others for all years since i have the truck (1998) to give the cop a reason to pull me. He also said he wanted to see if i was drunk though i have not been drinking in 24 hours. In the end he gave me a warning and told me to fix the sticker problem.

When i came back i parked in the next spot which was empty. After 10 AM today my new upstairs neighbors came and brought some items and i think though i'm not sure one of the items was a cat cage and i think i already feel the deodorant smell from a litter box and the dust in my throat. This time they look European so they reverted the management of my case from Japan which proved disastrous, back to Hungary.

He also looked today a bit like a hypothetical descendant of the Hohenzollern family, but i know from the past they changed actors for the same live character so tomorrow he could look a bit different and with a goatee and with one glimpse is impossible to identify etc..

6:05 Ok i figured the stolen slices (planes) of bidimensional stickers represent going back in time. Could not have been myself more inspired to illustrate this.

Yes they brought the old hummer at Spirit Mountain. Like they always bring in celebrities to ilustrate my subject of the day. I was sitting crashed there in a chair, exhausted and wasn't carrying about anything except for safely going back home with Angela, and he passed, dressed in a majestic long white pullover and then turned around and started walking back to where he came from rhythmically pulling his pullover up and down his body, like in a gesture symbolizing m...n on a giant human p...s.

I think he still has a nice body and should try a new career like a male stripper in a guys club or something. Cause a song where he says "too legit to quit" the whole song on a single note didn't get him very far except for the initial DJs push... And BTW why was he wearing ninja pants?

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.