Monday, December 18, 2023

December 18

3:18 Da m-am gândit mult la chestia asta. Dacă noongarii (mongoli, magari) au venit din Australia, cum de călăreau și foloseau arcul, fiindcă aborigenii nu au cunoscut la vremea aceea arcul cu săgeți sau caii. Ei însă nu au ajuns în Europa într-o singură generație ci au trecut, se pare prin China și/sau India.

Fiecărui trib din America de nord i-au trebuit, rând pe rând, 10-15 ani să învețe să folosească și să crească (niște) cai după ce i-au văzut prima dată, deci mai puțin de o generație.

De asemenea porecla lui Attila "Biciul lui Dumnezeu" poate veni și din faptul că hunii foloseau lasouri în luptă. Și chinezii și aborigenii australieni foloseau funia pentru o varietate de scopuri, însă romanii cunoșteau doar un tip de funie grea, de cupru.

În unele imagini Atilla este reprezentat cu două pene la urechi. Coincide până și înfățișarea fizică, priviți pe cel din dreapta sus și comparați Leslie Mandoki din video.

Însă eu mai cred că ai au fost în număr mic față de romani. Singurul mod în care ar fi putut să câștige era prin metode neconvenționale, ca cele biologice și chimice ca de exemplu substanțe halucinogene arse din direcția vântului spre tabăra dușmanilor, înainte de atac. De asemenea cruzimea lor este similară.

5:52 Just figured something. One of the ladies in the management office looks just like her.

6:14 Just figured why they are so careful to synch their stomps with what i'm doing. So any ambiental listener from outside can't figure if it's me or them, just by the sound. After i listen what i record even me i'm tempted to believe the noise comes from here.

9:45 PM (7:45 AM Ora României).

Postările precedente m-au costat foarte mult și erau să mă coste totul. O vânzoleală neîntreruptă deasupra, ceva ce nu am mai auzit niciodată. O bufnitură la fiecare secundă. Mai multe persoane făceau cu rândul. Pentru că probabil e foarte foarte important ca ei să-și mențină supremația în domeniul ăsta, aruncând teoriile lui Einstein la sute de mii sau milioane de studenți în lume să-și spargă capul cu ele.

Mi-a fost foarte rău, în ultimele zile am crezut de mai multe ori că mă ia dracul. De fapt nici acum nu mă simt grozav dar când sunt la tastatură uit de toate.

Din teoria relativității și mecanica cuantică lipsesc părți esențiale. Teoria câmpului electromagnetic e complet greșită. Adevăratele teorii ar fi deschis secretele piramidelor pentru oricine. Dar s-o lăsăm pentru acum. Deși e greu s-o scot din cap după ce de săptămâni mă gândesc la toate acestea.

Ceva fun de relaxare.

Cu ani în urmă m-a izibit asemănarea cântărețului mexican Ritchie Valens cu Nicolae Ceaușescu. Și la voce, și la înălțime, și la păr și la mișcare. Da, cel care cântă melodia la Bamba. În acest video sunt mai multe scene live cu el. Se continuă cu o scenă din film care e BS fiindcă actorul nu seamănă de loc cu el fiindcă a fost jucat de un actor la bază japonez. La fel cum sunt unii din video-ul de mai sus.

Au vrut să creeze astfel noua imagine a mexicanului în America. Așa cum sunt acum majoritatea. Pentru viitor când vor să transfere cât mai mulți hikikomori în SUA.

Se spune că a murit la 18 ani în turneu într-un accident de avion (distanțele de la oraș la oraș sunt foarte mari în SUA). Probabil l-au retras fiindcă la mulți nu le convenea un cântăreț mexican de succes. La fel ca Patsy Kline care a devenit Irina Loghin. Sau Jim Croce care a devenit Ion Țiriac. Sau poate au simulat că l-au omorât unii pentru că era un cântăreț mexican de succes. La fel ca și cu Kurt Cobain.

Eu zic că toți s-au retras. Adevăratul Kurt Cobain a murit în Ungaria în 2005. Actorul Ferenc Mátrai din câmpul cu mătrăgună al lui Orban a murit și el pe bune în 2003.

Eu cred că Mátrai i-a făcut pe amândoi. Nu pot să cred că în această poză Valens are cel mult 18 ani. Nu pot să cred cei doi din aceeași poză seamănă așa de bine și totuși este o diferență de 20 și de ani. Scara leului?

Da normal cei care au cunoștințele pentru a construi asemenea piramide folosite pentru transport interplanetar care în zilele  noastre au fost înlocuite de alte device-uri (posibil tokamak-uri) au putut să ne facă un asemenea show, ce continuă și acum.


11:00 Patru. N-am chef să-i caut acum. A crăpat spațiul. Cinci.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.