Friday, December 22, 2023

December 22

10:23 Though shalt never underestimate the damn stubborn Time Lords.

În loc de dare de seamă a guvernării pe 2023, cu sume pe ministere, grija pentru ne-cosmetizarea trecutului, cu "trecerea timpului".

România nu a avut un trecut comunist. România a fost un lagăr cu raportări false, foame, frică, blocarea inițiativei personale, a informațiilor și a circulației persoanelor, toate sub pretextul comunismului. A fost cuprinsă într-o bulă în timp. Și totuși în timpurile acela au trăit oameni, au fost triști, fericiți, s-au născut, au murit etc..

Se spune că EI sunt discreți dar nu secretoși. De aceea am căutat să fiu sigur că nu se poate găsi pe undeva. Singurul lucru pe care îl găsesc despre execuția bugetară pe 2023 este aici dar numai centralizat, adică nu e pe ministere sau alți "ordonatori de credite" cum le numesc ei, și numai până în octombrie și e greu de urmărit, chiar pentru contabili. E foarte posibil însă ca acea informație să nu există, să nu fi fost creată, de decenii, pe motiv că nu au crezut că va întreba cineva.

Cei doi se mai fac vinovați și de pierderea a două oportunități pentru rezolvarea problemei Schengen, una la ultimul Consiliu JAI când Predoiu a votat pentru scoaterea de pe ordinea de zi și alta la Consiliul plin care a urmat, când Iohannis s-a bătut doar pentru Ucraina. Problema Schengen, cu participarea tuturor dar mai ales a Austro-Ungariei, este pasată în viitor, spre alegerile din 2024, când Iohannis o va rezolva sau o purta mai departe, în mandatul următor, la fel de salvator.

10:34 Simion și Șoșoaca, petecul și sacul, clovnii principali ai acestui circ numit Parlament. Toată chestia e că numele lui George SimIon îl încapsulează pe al meu împreună cu numele blogului Similarities. Terfelindu-și, îmi terfelesc numele, blogul, etc.. De ce se acceptă? Pentru că este circ, cu biletele plătite. Următoarele abonamente valabile pe stagiunea următoare de patru sau cinci ani se dau la alegerile care urmează, pentru care trebuie să stați la coadă pentru a vă reînnoi pacea socială, cu o ștampilă.

10:40 Fum. M-am plâns de fum. Deși eu nu sunt din Botoșani dar sunt perceput ca atare. Apropo de fum. Mai multe persoane au scârțâit podeau de sus mai bine de o oră după ce m-am trezit. M-am dus la aragaz, au venit sus după mine scârțâind și izbind. Ca urmare, am pornit un al doilea ochi îl loc să-l reduc pe primul pe care era o tigaie și am făcut fum eu însuși, stricând tigaia de ceramică. Fum care probabil a trecut prin pereți și la ei.

Sunt sus, într-un apartament de 50 mp cel puțin "două familii" cel mai probabil dominicani filipinezi. În ultimul timp și în general toată viața am avut senzația că cineva mereu urmărește tot ce fac și îmi pune intenționat bețe în roate.

Una din cele mai mari griji ale mediei oficiale românești controlată de aceiași navetiști din Ungaria, care fiind pe site-uri și în studiouri se pot manifesta chiar fără a fi necesară prezența fizică, este să mă izoleze pe mine într-o bulă de minciuni dar mai ales aluzii și insinuări. Fiindcă ei știu la ce se gândește lumea și atunci bagă o știre asortată, fără legătură directă, care să apese însă balanța în defavoarea a ce spun eu.

Motivul pentru care mă enervează atât de mult este nu că aș fi cine știe cine dar fiindcă normal îmi ruinează munca de ani de zile.

1:21 Is thought, human conscience made of time loops? To make a judgement we bring in mind information from the past into the prezent and sometimes we even re-live past moments.

1:42 Se închide bucla. Domini-câinii bifează ca niște contabili.

1:43 Nici o chestie. Drăguțanu, Dragu, tot un dreq. Capisci?

3:30 Frustrat de o mie de ori fiindcă nu am reușit niciodată să anticipezi mișcarea lor următoare. Asta fiindcă nu am reușit niciodată să îmi imaginez modelul lor. Și probabil că aproape nu aș fi reușit dacă...

Deci conștiința umană funcționează pe bază de bucle (loops) în timp. Stăpânii Timpului (Time Lords), care normal provenind de departe din evoluția noastră știu toate acestea. De aceea îi dirijează pe zombi ai lor omniprezenți între noi (nu aș vrea să le împărtășesc soarta până la sfârșit, deși, pe undeva ei înșiși simt că ceea ce fac nu e ok) să creeze și apoi să închidă bucle false în timp.

Un exemplu. Pe vremea lui Ceaușescu opreau apa tot timpul. În ultima lună aici la apartament au oprit apa de 3 ori, ultima dată azi când am vrut să fac borșul de sfeclă râvnit. Capisci?

Un alt exemplu foarte recent. Veneam de la plimbare și mă gândeam bineînțeles la borș când am văzut asta

4:24 Love isn't always on time... Especially when you move that hand that fast... Four rings?

BTW never knew Madonna was a time traveler...

10:32 Yeah but... Can he stand? Can he walk anymore? Can he still feed your obsessions? (Can't put a link to the post, Huffpost won't allow it so i just did a screenshot).

I think i saw him the other day at Spirit Mountain. Sitting there on a chair like an embarrassed old man.


No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.