Saturday, March 18, 2023

March 18

12:30 Tipa aia micuță a treia din stânga e Elena? Dacă e, s-ar putea s-o cunosc de undeva.

10:10 Cred că a fost în jur de 1 (după ce am postat nota de mai sus) când mi-am dat seama că ușa glisantă de la balcon era uitată deschisă vreo 3 cm. Fiindcă am spălat și uscat rufe, iar mașina de uscat rufe care consumă mii de wați încălzește foarte tare, mai ales pe circuit închis (aerul se usucă într-o pompă de căldură și se recirculează) cânt toată căldura rămânâne în interior.

Știam că e fum afară, ca de lignit sau brichete de praf de cărbune, care cred că avea un efect psiho activ (high) dar nu am avut încotro. M-am trezit dimineață mahmur ca și cum aș fi băut ieri toată ziua, puțin high și mi-a trebuit o oră să-mi amintesc ce am făcut aseară, la ce oră m-am culcat, etc., deși ieri nu am băut nici o picătură iar fiindcă toate astea nu erau destul, melodia asta îmi suna în cap.

De când m-am trezit, număr ușile trântite de la mașini afară, cred că se aud mult prea tare, iar când le trântesc stârnesc mirosurile de prin casă (am spălat ieri rufele, deci alea nu mai sunt, etc.). Ce a mai rămas e cuptorul de la aragaz care este însă curățat rezonabil (după ce m-am prins la fază).

Gata au început motoarele, unul cu țeava modificată a pornit iar când motorul rece merge la 1500 ture vreun minut două. Practic e un dialog permanent între creierul meu și zgomotele de afară, iar creierul meu pierde acest meci, zgomote care însă nu sunt rezonabile pentru un complex de apartamente. Însă de! Se acceptă, pentru a avea fun și în acest weekend prin a chinui (tortura câte puțin, dar mereu) dictatorul! care în realitate este un biet postac care își pierde concentrarea deci efectul de clarificare asupra lumii iluziilor clădită din zvonuri peste zvonuri peste zvonuri care ne înconjoară prin care el speră să scape din captivitate.

10:23 Piatra din lac. Au venit imediat cu tot felul de "știri", o tactică veche pe care unii o numesc zgomot alb, eu nu știu cum s-o numesc dar mă enervează foarte tare, ca să acopere imediat ce am postat recent.

Tenisul (ca și soarele) nu-i așa este extrem de important pentru noi, nu putem trăi fără să urmărim jucătoarele nu-i așa, mișcarea de du-te vino a mingii, cred că fiecare din noi are un loc secret în creier pentru Simona, altul pentru Sorana, Gabriela (în funcție de gusturi mă rog).

O jucătoare din Ucraina care născuse și cred că numai de asta nu mai avea chef, a fost adusă în prim plan din două motive. Unul pentru că seamănă cu prințesa din povești (cu coroană din părul ei) de care abia am postat. A doua pentru că o cheamă Elina, de care iar abia am postat (mai sus). Una peste alta, se amestecă în memoria dvs. imediată cu ce am postat, anulându-le.

10:40 Da e adevărat dar atenție diabetici și vârstnici, crește foarte mult și repede glucoza din sânge. Noi nu avem aceste alimente venite din America pe la 1500 în genele noastre (porumb, cartofi, roșii, ardei iuți, vinete etc..).

11:05 Din aceeași categorie. De (Jabba) the Hutt. Han Solo.

11:22 Apropo de păr și bărbi. De ce aveau oare egiptenii bărbile așa subțiri (nu ca dacii).

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.