Wednesday, June 29, 2022

June 29

9:19 Once a prince, always a prince. Da bine dar cum își beea cafeaua? A ok m-am prins. Își ridica puțin masca într-un colț. O echipă puternică, mandat din 2020. Ok m-am prins iar. COVID-ul (Corona Virus ID) a fost inventat doar pentru a-și acoperi el fața. Dacă nu era COVID-ul îl prindeau din prima.

9:58 Shania. Normal că a deraiat trenul, pe șine era iarbă. Nu vă e rușine să vedeți astfel de poze în Romania anului de grație 2022, cu 32 de ani de la Ceaușescu, 18 ani de NATO și 15 de UE la spate? Și care-i chestia cu Z-ul acela de pe locomativă?

(Read the news, trying to put together a few paragraphs, a helicopter is circling. Can't shoot video, my phone is completely discharged, just plugged it in).

10:12 La summit-ul NATO, Zelensky e superstar pe ecran mare.

10:22 Man, i feel like a woman! Simple ManDoja Cat.
 
10:26 Naționalismul așa cum îl vedem e iluzia unora mai răsăriți care își deleagă cele mai bune speranțe intenții în mâna dracului.

2:09 Turning my chromebook into a PC with a hub (the gray stick on the floor). All tamed with a cooking tray.

2:45 Mulțumim Rusiei că a renunțat la atitudinea neproductivă de a nu prezenta punctul ei de vedere (her side of the story). Aș dori cu acest prilej să exprim opinia că Rusia ar trebui să considere renunțarea la alfabetul chirilic pentru o mai bună circulație a informațiilor și o scădere a nivelului de izolare față de restul lumii.

5:00 Eram în România și lucram într-un birou înghesuit cu mulți alții înainte de a primi "spațiu" pentru grupa SPAC (Sisteme de Proiectare Asistată de Calculator, după cum am botezat-o), într-un vestiar evacuat.

Într-un an după ce am venit din concediu de la mare, eram epuizat, iar colegii, teoretic toți copii de nomenclaturiști (directori, ingineri, etc..), care știau chestii de vacanță, mi-au zis, din simpatie: Gigi, vrei să te odihnești? Mergi în concediu la munte, nu la mare.

Mulți ani după, am găsit și explicația acelui sfat, o explicație foarte simplă (pe care sunt convins că ei nu o știau). La mare stai în nisip iar vântul ridică din nisip un praf foarte fin de siliciu (care de fapt e tot nisip dar măcinat foarte fin) pe care îl respiri. Acel praf invizibil te irită ușor și îți dă acea senzație de exictație specifică vacanțelor la mare.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.