Friday, May 26, 2023

May 26

5:42 Aveți antenă de celulare pe bloc? Dați-o jos imediat. Nivelul de radiații de la antenă, datorită distanței de câțiva metri este mult mai mic decât de la un telefon la câțiva cm. Puterea recepționată scade cu pătratul distanței, betonul armat este mai greu penetrat de către unde, la ultimul etaj problema fiind cea mai mare, expunerea însă este permanentă. 

Telefonul mai are niște setări automate pentru putere emisie, între 0.3 și 3 wați în funcție de semnalul de la turn, iar din cauza betonului armat, telefonul trebuie să emită la putere maximă, expunându-vă la radiații.

Apropo și monitoarele pentru bebeluși sunt la fel de periculoase, rezultând în probleme psihice grave.

Multă lume se gândește la cancer. Însă până la cancer, există o listă lungă de boli induse de radiații, care afectează în primul rând vasele mici de sânge (vasculită) care odată distruse atrag neoxigenarea țesuturilor. Astfel, în țesuturile aferente, care sunt afectate și direct, apare o durere permanentă și difuză pentru că se infectează ușor și se vindecă foarte greu în urma celor mai mici traume.

Unul din primele simptoame a expunerii la radiații de la telefon sunt dureri la urechi ca de la ger, amețeli, cauzate de afectarea urechii interne și a porțiunilor din creier aflate cel mai aproape de urechea unde ținem telefonul. Urmează tiroida, pancreasul, etc..

Cel mai afectat organ, și de la telefoane și de la antene este creierul

Puneți-vă înapoi telefonul fix. Înlocuiți wi-fi-ul cu ethernet.


6:25 O datorie către sine însăși.

12:12 There was a car, i think a blue Nissan i haven't seen around here, in the empty spot from upstairs, in the morning at 5 AM when Angela left. Don't now when it left cause i slept was alowed to sleep most of the morning.

2:09 O zicală din Bucovina auzită de la doamna Gătej-Mancaș. Două lucruri te scot noaptea afară din casă. Dragostea și diarea.


2:38 No matter how much i tried, they don't play this commercial when i'm ready to record it. This is what i remember from hearing it like 100 times on 97.1. A real estate agent and a female "Sargent Riley". Here's the partial transcript.

...

Agent: - From upstairs you even have a wonderful view of the Willamette River!

Sargent: - Upstairs? I don't see any stairs...

Agent: - Just strap on this harness and climb right up...

Sargent: - Up this rock climbing wall... (footsteps heard)...

5:34 Daniel Radcliffe

6:30 Running back and forth, without any purpose and yelling in front of the sliding doors, for an hour now. The same kids that i see for months, never with an adult, don't know to whom they belong.

9:05 Impresionați cu cele 5 trilioane de dolari cash deținuți de băncile japoneze? Până și o țară ca România are un PIB de 1,4 trilioane (de lei, 2021). HDI, un index al nivelului de trai în diferite țări.

11:23 Este imposibil ca romanii să nu fi scris nimic în perioada în care au administrat Dacia. Venituri, impozite, nume de oficiali locali, poate chiar recensăminte, scrisori, liste de cuvinte, dacă nu dicționare, etc.. Toate au dispărut probabil după ce controlul asupra Vaticanului a fost preluat de dominicani și alți friars, care știm noi cine sunt.

Da bine și până atunci romanii au fost segregați de daci.

Încetați să mai numiți dacii liberi, alți indo-europeni, inclusiv slavii, barbari. Barbarii (bâlbâiți în limba latină) au venit din Asia, pe drumul mătăsii, atrași de aurul din Dacia. Contradicție cu ce se spune mai sus.

Nu mai scrieți dacă nu vă pricepeți pentru că îi învățați pe cei tineri idei greșite.

11:35 I went to the Amazon locker to pick an item and i saw there was no dog pee or poop smell outside, only two big mats on the other side of the bin promoting strong nasal congestion.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.