Friday, May 12, 2023

May 12

12:05 I was bad i thought i was going to go to ER (not out of the woods yet, i'll see tomorrow morning after i sleep).

12:06 Autogol. Cred că au vrut să spună că Iohannis primește un premiu pentru promovarea sau lupta pentru drepturile omului, dar și-au dat seama că sună nașpa și au scris direct pentru drepturile omului fiindcă ele există independent de voința dlui.

7:18 Four. Jack and Joe and Jay.

7:23 Do not hurt the oil.

7:25 Laserul lui Ceaușescu. Au_astralia. Era nevoie de o explicație la de ce sovieticii au ocolit România în contextul "independenței lui Ceaușescu" și au adăugat povestea la scenariu. În realitate omenirea trăiește într-un vis, de la introducerea radio-ului cu ce a mai urmat. Televiziune, internet.

7:30 Non bis in idem.

8:40 A intrat pe orbita pământului... Este aceasta o formă de analfabetism funcțional promovată de înșiși profesioniștii media, "poate" cu intenție? Sau poate ei nu chiar stăpânesc limba română, provenind din altă țară (știm noi de unde).

1:25 Singura chestie e că nu e tehnologie americană. Firma își are sediul social nu departe de unde locuiesc eu, într-un birou închiriat într-o clădire lângă cel mai aproape magazin de bricolaj unde am mers de atâtea ori dar acționarii sunt suedezi, coreeni japonezi și fonduri multinaționale americane. Nu ar fi numai primul din Europa, ar fi și primul (de exploatare) din lume. Un reactor minimalist fără o cupolă de containment care nu e de loc sigur, după mintea mea.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.