Saturday, September 30, 2023

September 30

2:25 First thing first. I should have said this a week ago or when i figured it out. The Spirit Mt Casino logo, with a flying Coyote reminds of a Dacian Draco. If authtentic cause it was on an area of the column that could have been rebuilt. The column was taken from its stand for restoration work for several years at least once.

2:35 Also should have said this yesterday or when i discovered it. I saw a video suggesting Alexa could be trans. Pro arguments. Big head, more like for a man, small b...s. Against. Behavior during videos. But again it could be all choreography and probably some CGI.

Yesterday evening (Friday night) i saw somebody at Spirit Mt. that could had been her. I think i have created lots of problems with my obsession with her. I apologize for that.

After seeing her videos i saw more similar videos on Tik Tok. It looks like there are trends. If one of them start filming on a Doja Cat clip then they all do. The world has changed a lot while i was blogging and those women's level of attractiveness and the tricks they use, (m)any of them could indeed drive a man crazy.

My mistake i didn't watch those before and i was not vaccinated against it and took me completely by surprise..

9:06 Tick Talk

10:20 L'État, c'est moi. Oare cât timp va trebui să mai treacă până când lumea va înțelege cum funcționează un stat. Până atunci, acești politicieni de mucava din România vor apăsa pedala ignoranței, venind în public să ceară (cui?) ceea ce de fapt ar trebui să facă ei înșiși.

Ciolacu, alții dinaintea lui au puteri extraordinare ca prim miniștri. Primul Ministru este persoana cea mai puternică din stat, având în subordinea sa toate ministerele și agențiile, el putând demite pe oricine, ceea ce se întâmplă foarte rar. În schimb, o fac pe proștii, simulând copiind apucăturile cele mai de mahala sau de mult sub media comportamentului general a populației, stimulându-le și eternizându-le.

Ciolacu a ales să trimită o propunere legislativă în Parlament și în același timp să reitereze pentru reclamă politică un dejavu, practic creând o întârziere prin luarea ei de la capăt.

Trimițând în Parlament o propunere legislativă așa reciclată cum este ea, de aici încolo el nu mai trebuie să facă nimic până la aprobarea și punerea în aplicare a legii de către agenții guvernamentale aflate în subordinea lui care apropo, durează multe luni până este adoptată de ambele camere, apoi semnată de Președinte etc..

Deci nu mai e în mâna lui, nu mai are nimeni motiv să îl șantajeze.

Vreau să spun că dacă era așa de mare grija lui putea să o facă prin ordonanță, care se aplica a doua zi, așa cum s-au făcut și desfăcut atâtea. Acum pozează în victimă pintr-o declarație atât de complexă și care implică atât de multe lucruri însă nu rezolvă absolut nimic.

Cât despre partea de șantaj, putea să facă o plângere penală, ca cetățean, prim ministru, whatever însă a ales să vină în public cu acuzații vagi care nu se vor concretiza niciodată, pozând în victimă erou. În momentul în care a rostit aceste cuvinte în public, infracțiunea a devenit de notorietate, procuratura trebuiau să facă deja arestări.

Pe scurt, încă un show media în care a reușită adus și numele de Freddie, un trend  curent de pe anumite canale sociale ca să fie meniul complet.

Nu știu cine spunea că Ciolacu este primul după Băsescu care... Atâta timp cât România este Ungrovlahia, țara subordonată Maghiariei nu vom avea alt fel de lideri.

Cât despre păcănele. Păcănelele nu sunt jocuri de noroc. Jocuri de noroc sunt zarurile, cărțile, ruleta, alte chestii asemănătoare deși eu nu m-aș băga să joc poker într-o sală cu o sută de camere video care îți văd cărțile și un dealer cu micro cască în ureche și nu aș băga mâna în foc că zarurile sau ruleta nu au chestii magnetice prin ele.

Până relativ recent nu a existat un mod prin care un procesor poate genera un număr aleatoriu care ar trebui să fie la baza oricărui joc de noroc. Acum au ceva însă probabil de formă, de justificare.

Dar problema este mult mai serioasă. Păcănelele, sau cele pe care le știu eu au înglobate elemente de inteligență artificială care analizează starea psihică a jucătorului. Pornind de la viteza de reacție sau cât de repede și de tare se apasă pe buton până la calcularea emoțiilor care probabil există în orice mașină cât de ieftină ar fi până la analiza expresiilor faciale furnizate de sutele sau miile de camere din săli, unde mașinile sunt legate în rețea, fiecare mână este servită în funcție de starea psihică a jucătorului pacientului cu scopul general de a-i scoate cât mai mulți bani din buzunar într-un mod cât mai plăcut.

Dar în cazul meu apar situații când de exemplu mașina îmi dă un "near miss", adică un ecran care era foarte aproape de a fi câștigător atunci când de exemplu trece pe lângă mine o tipă (sau un tip) bine care își pune pe față o grimasă arogantă, un show pentru multitudinea de camere care sunt probabil conectate la internet unde orice hacker poate să pună un stream pe un site de pe dark web. Adică m-am enervat fiindcă nu se uită frumos la mine, mă refuză, nu știu, ceva de genul ăsta.

(Ieri de exemplu stăteam lângă Angela și Angela a câștigat o mână de 300 de dolari când a trecut pe lângă noi o tipă care părea să fie Alexa pe care o văzusem cu minute înainte jucând la o mașină. În stația de benzină a cazinoului a trecut prin față un tip ce părea să fie o rudă, frate sau tată, ea probabil fiind în mașina de lângă a noastră).

Mai mult decât atât este imposibil pentru cineva să dovedească toate astea. Cum dovedești că ceva (nu) este aleatoriu. De aceea ar trebui să fie interzice punct. Mașinile astea sunt atât de complexe, cu mai multe procesoare, sunt legate în rețea și probabil la supercomputere din camere ascunse sau subsolul acelui cazino sau poate prin fibră optică în alte țări etc. și nu pot fi controlate de nimeni. Atâta timp cât ai în casa asemenea monștri ce nu pot fi controlați eu cred că ar trebui să fie eliminați.

Deși ții în buzunar un monstru personal. Telefonul celular care este mult mai smart decât tine.

Prezența persoanelor din categorii sociale din ce în ce mai proaste, care îți taie calea sau uneori simulează că o taie, venind pur și simplu în fața ta și întorcând spatele, figuri ciudate, bădărane prezente în sălile de joc care urmează traiectorii ciudate ce îi face greu de ocolit completează imaginea.

(Trei tipi înalți, tineri, care intră imediat înaintea ta la toaletă și încă trei care intră imediat după tine. Coadă instant la mașina de soda când vrei să mergi să iei ceva. Pantomimă pentru camere cu frecarea îndelungă a mâinilor cu dezinfectant).

Trăim într-un show total, unde job-ul primilor miniștri este doar să dea declarații și vedem bine în acest caz, fiindcă problema acum nu mai e la el, e în Parlament, tot ce se vede în public este show pentru a ameți mințile deja amețite după atâția ani de războaie, dictaturi, regimuri totalitare, pandemii și acum un război live ce pare nereal.

De ce merg. Ieri au apărut trei grămezi de câine în fața ușii care au umplut de miros apartamentul. Strângeam una și apărea altul. Ieri noapte după ce am venit acasă mirosea în aceeași zonă a pipi de câine proaspăt iar când eram pe punctul de a adormi camera s-a umplut de un fum ciudat și a trebuit să ies să calc pe niște movile de cârtiță care erau la colțul clădirii.

În grădina din fața ușii glisante de sticlă erau două perne de canapea care azi au dispărut, alte obiecte de mobilier care apar și dispar în funcție de nevoile show-ului. Ultimul paragraf l-am scris sub un zgomot enorm cauzat de o țeavă de eșapament modificată.

Ieri Angela se răzgândise, nu mai vroia să meargă nicăieri, s-a băgat în pat să se uite la televizor și să digere ultimele probleme de la serviciu, au început sus scârțâielile insuportabile de pe tavan chiar deasupra ei la care ea s-a răzgândit iar și s-a îmbrăcat etc.

Credeți-mă sau nu, singurul timp în care putem să ne relaxăm și să comunicăm cât de cât este în mașină, în drumurile de o oră sau două până la cazinouri. Pentru că și atunci apar din când în când faze, noaptea majoritatea mașinilor care apar au faruri dereglate sau off-road, de 5 ori mai puternice decât o fază lungă normală, pe care t nu o mai schimbă.

Dar problema cea mai mare zilele astea este umiditatea în aer și umezeala podelii, de la aburul de la mașinile de uscat care se scurge la subsol, partea superioară de sub covorul perete-perete este făcută din fibră de lemn încleiat cu clei animal care conține colagen și este umedă tot timpul. Când m-am trezit m-am uitat la micro stația meteo (cu senzori afară și înăuntru) ce arăta o umiditate de 68 care după jumătate de oră cu ușa deschisă s-a schimbat la 58%.

11:38 Între timp pernele de canapea au fost mutate din iarbă înapoi pe balcon și o lampă (erau două) a dispărut. De fiecare dată când le văd stau și mă întreb ce simbolizează. Eu sunt treaz după 5 ore de somn și de 2 ore scriu aici. Gaura de cârtiță s-a deschis, fumul a apărut iar.Pur și simplu mă ia cu amețeală.

12:10 Cum poți să verifici dacă un joc dintr-un cazino este aleatoriu. Poți să mergi tu agenție guvernamentală și să pui o cameră în fața ecranului și să filmezi în timp ce apasă cineva pe buton timp de o oră și după aia să vii cu un software să analizezi ce ai filmat. Este fezabil.

Ok dar cine garantează că mașina aia care de fapt este un computer sofisticat nu are alte moduri de funcționare care pot fi schimbate și prin conexiunea de la rețea, dacă aveți acces și vă puteți uita în spatele mașinii veți vedea că toate sunt conectate între ele, de fapt nu trebuie să faceți alta, există așa zise jocuri progresive la care jackpot-ul e același, deci sunt conectate sau chiar de un tehnician cu un card și o parolă, după ce s-a terminat inspecția.

Controalele ar trebui făcute cu camere ascunse dar cine are încredere în camere ascunse.

LOL îmi amintesc odată la Chinook Winds am fotografiat timp de o oră la o mașină cum veneau mâinile iar figurile cu 2X și 3X se opreau întotdeauana pe linia de deasupra liniilor active, uneori chiar două sau trei odată și nu veneau niciodată pe linia activă. Nu cred că mai am pozele, cred că au rămas pe un card de telefon undeva. Poate are ceva cu faptul că m-au banat de acolo.

Sau faptul că atunci când au trageri, adică pe număr de card, când se dau câștiguri practic fără să joci, dacă îți scanezi card-ul personal înainte de tragere și ai suficiente puncte. Câteva minute sau poate jumătate de oră înainte și după sunt unele mașini care "merg". Trebuie doar să le găsești.

Ieri am jucat poker la Spirit Mt la o mașină mai nouă lângă bar și am pierdut constant și când am ajuns la 2 dolari din cei 20 inițiali am început să câștig, îmi intrau numai chinte roiale și când am ajuns înapoi la aproape 20 mi-am dus s-o caut pe Angela să-i spun că merg mașinile dar în schimb am dat de Alexa LOL dar am ocolit-o să mă uit mai bine și între timp a venit lângă ea un tip ce semăna cu ea, poate tatăl care părea mai tânăr decât mine LOL după care m-am dus și am page pe Angela la interfon fiindcă nu o mai găseam, nu mai ținem telefoanele pornite. După care a fost faza cu Angela care a câștigat 300 de dolari când a trecut Alexa pe aproape etc..

Tipa de la Security care a sunat pe altcineva să o cheme pe Angela la interfon, o blondă bine înaltă ce părea actriță se făcea că nu mă aude și a aplecat urechea în timp ce eu am vorbit mai tare după care m-a întrebat dacă sunt supărat pe ea la care eu m-am blocat fiindcă mă gândeam la faza cu ban-ul de la Chinook și nu știam ce să-i spun, mă gândeam că poate am vorbit prea tare în urechea ei, nu știu.

După care a spus că speră ca ea să vină cât mai repede (nu a spus Angela) după care a ieșit înaintea podiumului și a stat acolo până a trecut Alexa (spun Alexa dar nu sunt sigur că era ea). Apropo, ieri cazino-ul a fost mai plin ca niciodată, poate doar a la anul nou, parcarea era plină, dar securitatea nu trecea mereu pe acolo așa că am putut să beau câteva pahare în liniște.

Și de ce mi-era atât de somn când am condus acolo, unde ar fi trebuit să ajung înainte de 7 fiindcă la 7 era tragere și mergeau mașinile, la un moment dat m-am oprit și m-am dat jos, credeam că iese iar fum de la motor unde am avut o piuliță slăbită la galeria de evacuare care m-a afumat mult timp și mă făcea obosit și amețit la volan, dar de fapt era fum de vegetație, era să adorm de câteva ori iar când am plecat eram mult mai odihnit.

O explicație ar putea fi absintul. Am consumat absint care are cantități desetul de mari de pelin, care îi dă și culoare verde iar pelinul suprimă paraziții de câine care mă țin alert mărind producția de dopamină din creier.

A și apropo. În ultimii ani nu am mai câștigat decât dacă am scris pe blog cu o zi înainte că nu am mai câștigat de când am scris ultima oară pe blog cu o zi înainte.

Ca de obicei înainte de weekend (când stăteam la Sussex totdeauna primeam în weekend tot felul de facturi greșite care ne ruina weekend-ul), Angela a descoperit o problemă la job și ieri era foarte nervoasă.

Acum vreo lună apăruse problema cu bursita, când i-au făcut o injecție, cu o restricție de la doctor, Angela i-a cerut la sugestia mea asistentei cu care a vorbit să-i dea o restricție la 5000 de pași pe zi.

Tipa a scris, doctorița a semnat și a trimis la HR dar cei de la HR, după vreo două săptămâni i-au scris înapoi doctoriței spunând că 5000 de pași sunt 2.5 mile sau 4 km (în funcție de înălțimea persoanei) și nu știu cum să măsoare, cererea este neobișnuită iar doctorița i-a scris acum Angelei încercând s-o lase pe ea să rezolve problema, după ce a semnat fără să citească. Ca de obicei, faza s-a întâmplat în weekend.

Chestia e așa. În cazul Angelei 5000 de pași nu însemnă 2.5 mile nici pe departe fiindcă mulți din pași îi face pe loc.

Dar nu pot să-mi imaginez că HR sau doctorița nu știu cum se măsoară 5000 de pași. Există niște dispozitive foarte ieftine, mecanice, numite pedometre care numără pașii. Există aplicații de fitness pe telefon, ceasuri, brățări care numără pașii, și/sau distanța parcursă. Angela a avut așa ceva de fapt pentru măsurat tensiunea care măsura și pașii și a măsurat în unele zile până la 15000 de pași. Nici o mirare că a făcut bursită, tendonintă, fasciită, etc., fiind și puțin obeză. (Nu recomand nimic cu telefonul mergând în apropiere).

Dar în cazurile astea de probleme de sănătate la locul de muncă progresul nu poate învinge birocrația iar oamenii pur și simplu se fac că nu știu anumite chestii, cu rea credință, încercând să mențină mentalitățile vechi în avantajul companiei (cred ei). Neobișnuit să folosești o aplicație de fitness pentru a măsura efortul la muncă nu-i așa.

Ca toți guvernanții din România care sunt experți în a face pe proștii mizând pe reacțiile emoționale ale părții mai puțin educate dar mai numeroase a publicului. Un trend ce a fost avansat în politică (pioneered) de George dubya Bush. Sau poate chiar de Clinton.

Chira acum mi-a trecut prin cap. Angajatorii ar putea face asta pentru a controla pe cei leneși și a-i recompensa pe cei muncitori cu aplicații în multe domenii. Construcții. Magazine, anumite tipuri de producție, etc.. Dar de obicei patronii sunt mult prea smart și știu cine lucrează și cine nu. Chestia i-ar ajuta cred pe lucrători dacă ar putea deveni oficială.

Nu știu dacă lumea a observat, de multe ori scriu aici chestii foarte serioase și apoi brusc încep cu glume uneori deochiate, și la sfârșit mai pun și un video. Totul e legat de fum. Dacă în timp ce scriu apare fum, îmi schimbă mood-ul, controlul de sine și o iau razna. Dar uneori e bine fiindcă fără acel fum nu aș avea curajul să scriu anumite chestii iar cititorul se poate relaxa la sfârșit cu o melodie.

Nu alcoolul nu face asta. Este mult mai intens decât dacă aș consuma alcool.

2:48 Never saw the video though i heard the song many times on the radio. The best example of how a video killed the radio star. Literally.

3:55 Cred că toate aceste mașini de jocuri de noroc computerizate ar trebui să aibă o certificare din partea statului. Că nu sunt mălsuite și că sunt aleatoare și nu au feedback din partea jucătorului.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.