Monday, September 4, 2023

September 4th

2:00 AM. I wrote on August 14. I am 99% sure this guy was the one who lived here upstairs for approx. 2 years, since March 21. A practitioner, he had done numerous things and caused me big problems but in the end he left to make room to another one way more aggressive.

I am not sure what nationality he is, he could be French mixed with Japanese, but to me he surely looks like a brainwashed maniac, like all ninja.

When i lived in Lake Oswego they had this ninjutsu dojo right at the end of A street, for anybody to see. Then after i took this picture they moved somewhere else.

There, at 47 Eagle Crest, at apt.2 or two levels below us was living Jinichi Kawakami himself, and Sargent Sparkle of the Lake Oswego Police was János Áder. That, after LO Police chief died, 2 months after i moved there. In the next apartment or nr.9 first was Lindsay Lohan and then Kelly Clarkson etc. etc..

At a certain time i was living there ex President Barack Obama issued an order banning 10 Hungarian officials from entering the US. Recently the Visa Waiver program for Hungary was all suspended. But then President Obama himself came one day to pick me up from Steve's shop as a driver of a yellow cab... Like in the movie (and they completely blocked 217 and it was the only vehicle going towards Tualatin).

It is no secret that most ninjutsu techniques, or skills how they call them, which are nothing like karate or judo and stuff, are highly illegal. It involves mainly spying or violating someone's privacy, influencing, and other things described in their own manual. In fact there is a disclaimer at the beginning saying...

In the US most public dojos don't advertise themselves anymore as ninjutsu. They found a way to introduce the stuff under the name "bujinkan" from which they extracted the dangerous or publicly unteachable stuff.

Then how come someone comes to the US to teach these things and no law enforcement agency, nobody, raise their eyebrows? Or better said, open their eyes?

But is not only teaching. They are actually using their skills against citizens of the US.

Could it be because the capital is called Wa Shinto and there is a statue of the main Shinto goddess Amaterasu in Liberty Island in Upper New York Bay?

2:40 Tonight he came home (like his predecessor he only pretends the goes to work somewhere) at around midnight. Let us fall asleep and then at 1 started the AC (It's 60 degrees right now outside) that makes a horrible noise inside but mostly nothing outside, on frequencies they cannot be recorded by the way it was installed and then started to smoke and of course squeaking the floor. I knocked in the wall a couple of times, he stopped then he started again like almost openly looking for a confrontation but luckily i know who he is.

9:45 O știre bizară și greu de crezut care a apărut în SUA pe 25 august. Pentru că tipul seamănă cu cel din primul video de mai sus. Și pentru că mă plâng continuu de zgomot. Și faza cu injecția cu steroid. Iar ei au ales să reitereze această știre acum. Modul lor de a scurtcircuita informații.

99% din locuințele americane, din care 90% sunt case, sunt făcute din lemn. Cadre de lemn cu panouri de lemn presat de 10 mm sau 12 mm și gips aerat în interior to așa de 10 sau jumătate de inch, doar podeaua de mai groasă, un inch format din două straturi de lemn presat cu clei, care sunt deosebit de zgomotoase.

La case mai merge pentru că familiile stau singuri, deși nu există nici un fel de intimitate (privacy). De aceea copiii când ajung la o anumită vârstă, pleacă. Orice discuție, orice activitate în dormitor se aude de oriunde în "casă". De unde au luat americanii modelul acesta de construcții? Nu din Europa. Se poate vedea în primul video de mai sus, la început.

La apartamente care în marea lor majoritate sunt cu parter și etaj, situația este dezastruoasă. Totul depinde de noroc iar eu nu am avut noroc. Se aude orice bă...ă. Dacă sforăie cineva. Am auzit pe vecina de alături, o babă, sforăind ani de zile.

Toți vecinii mei de deasupra au fost la fel. Un exemplu recent? Vecinul de sus m-a trezit după ce m-a ținut treaz ieri noapte, până la 4, după 4 ore și jumătate de somn, doar târâind un scaun pe podeaua din bucătărie, care la el e din bambus iar la mine din linoleum.

Deși normal se aude ca o Niagară, nu aud niciodată apă trasă la toaletă sau duș, sau pe cei doi vorbind (se presupune că sunt două persoane din moment ce el pleacă dimineața "la job" iar ea rămâne non stop să scârțâie după gândurile mele), nu îi aud niciodată vorbind. Cu o excepție sau două în 2 sau 3 luni de când sunt aici când se auzea așa de clar încât aș fi înțeles tot ce spun, însă ei vorbeau în spaniolă și înțelegeam doar unele cuvinte.

Cu toate astea, azi dimineață când m-am dus la baie, cineva a venit cu pași hotărâți după mine, s-a așezat în același timp cu mine, am auzit zgomot de pipi iar apoi s-a tras apa. Sincronizare. Ritualuri. Kali.

Se aude orice pas, dar nimic altceva.

De ce atâta înverșunare? Acum, poate pentru ce postez, mai înainte poate pentru ce aveam vârât în cap de unii patrioți români, din timpul facultății. Nu știu.

Însă e mult mai mult de atât. Până la urmă, te poți obișnui cu programul vecinului și poți dormi și tu deși poate mai puțin dar sunt convins că ei sunt aici cu același scop ca cei dinainte, că au ceva device-uri cu infraroșu, poate mai bune ca astea, și de multe ori fac zgomot la creșterea temperaturii feței, care trădează emoții.

Am un aparat de măsurat microunde fiindcă nu mai suport nimic din zona aceasta. Nu mai pot folosi nici telefonul. Într-o zi, pe 15 august, a început să bipăie constant iar sursa era clar de deasupra. Și-au instalat probabil un router nou, nu știu, semnalul e mult mai puternic (>10 mW/m2) decât de la un router, sau poate chiar decât un telefon. La acele nivele eu încep să am dureri ușoare după o oră de expunere și nu am avut de ales.

M-am dus la supermarket, am cumpărat câteva suluri de folie de aluminiu de 40 cm lățime, 8 metri lungime și am pus pe o parte din tavan, începând cu dormitorul. Cu pioneze bineînțeles fiindcă "tavanul" e din gips aerat de 10 mm care e foarte moale, cam la nivel de un lemn foarte moale. Dacă ar fi gips masiv nu ai putea să bagi o pioneză.

Semnalul acela a încetat în mare parte dar ceva curios și neașteptat s-a mai întâmplat. Pentru câteva zile au încetat zgomotele. Pașii care mă urmăreau tot timpul prin casă. A ținut vreo săptămână după care au început, din nou, treptat. Am mai adăugat niște fâșii din alea pe tavan, și s-au oprit iar. Ieri noapte iar a apărut semnal în pat în dormitor, am mai pus o fâșie.

S-a dus în bucătărie, a târâit scaunul pe jos, am adormit, dar a venit după o oră, a pornit AC-ul din geam deși afară erau 15 grade C, care jos se aude ca un tractor (dar curios, nu se înregistrează pe laptop fiindcă frecvența e foarte joasă și nici nu se aude de afară), a început să fumeze iar fumul normal vine prin toate crăpăturile și îmbinările unde există doar vopsea, și nu am mai dormit până la 4 și jumătate timp în care am scris aici mai sus.

După care azi aud iar că rușii i-au trezit pe gălățeni din somn.

Ăsta nu e război. Este un veșnic prilej de intimidarea României, a Europei. Ca și pandemia. Cine știe ce se întâmplă acolo pe front. Acum câteva zile am postat (un link la un) un articol BBC care arată că nimic nu s-a schimbat pe front în ultimele luni, Imaginile, video-urile care apar sunt puține și nu confirmă că ar fi un război. Citeam nu știu unde că sunt sute de mii de morți, mai ales de partea Rusiei dar totul depinde de surse.

După care Zelenski l-a demis pe ministrul apărării.

O lege a bunului simț spune că într-un dezastru sau război la un mort apar 2-3 grav răniți cu sechele permanente, deci ar trebui să fie sute de mii de invalizi de ambele părți. Și video-uri. Apar foarte puține video-uri cu războiul propriu zis, cu sute de morți zilnic.

Totul pentru că și conducerea Ucrainei și cea a Rusiei (sau a oricărei țări) este controlată până la cele mai mici gesturi de aceeași entitate, care undeva au un supercomputer sau mai multe care simulează tot ce se întâmplă în lume și au pus-o de un război ca să-i facă pe toți să uite ce se mai postează pe unele bloguri iar situația în care ei controlează totul dar în mod secret să nu se schimbe.

Peste toate astea, mai vin și niște grase din rasa "europeană" de la vest de România și lasă permanent cel puțin un kk de câine pe lângă clădire, probabil pregătit special, sau de câine bolnav, și totul începe să miroase așa, mi se face greață permanentă iar b...e mele miros a kk de câine, nu de om și îmi vine să vomit când trag câte una iar aici, în mașină, miroase ca în grajd.

10:40 Kali, zeița timpului și a sincronizărilor. Pe 23 August în mod simbolic au programat o asfaltare în parcare, iar mirosul de smoală e prezent și acum, urmată de lucrări de înlocuire a țevii de canalizare, care continuă, iar sâmbătă au tăiat tufișuri cu scule de 100 dB la sursă. Orice ușă de mașină trântită în parcare care de obicei se aud câte zece la rând se sincronizează cu ceva. Etc. etc. etc..

11:25 El (adică mașina) e plecată de ore bune, era liniște, mă gândeam să mă culc, l-am înjurat pe Elton John în gând (fiindcă nu reușesc să pun link-ul la momentul când vreau eu) și ca niciodată cineva a tras apa sus apoi s-au auzit pași și apoi scaunul pe podea în bucătărie. Dar nu s-a oprit pe acolo, a început să mișune. Undeva în complex a apărut o vibrație de la o mașină care rezonează cu pereții subțiri.

12:12 Went to take the garbage and also grabbed a used bag from groceries and went looking for poops. A small plane passed at 200 ft making a very loud noise, like during a take off. A  helicopter making a similar noise followed (i don't know what the reason for those is but it happens most times). I found a very well camouflaged one, also watery like from diarrhea, and hard to remove and threw it in the SW bin. On top of the bin cover there was another one in a green bag, from an unsuccessful throw. They always change places and shape and stuff...

1:52 Haven't heard or thought of Soke Anshu in a long time. I stopped completely any inquires regarding her after i figured, in terror, that she also lived upstairs, for a few months. But being pure American, she could have been beneficial. However i just remembered one very important thing she once said in a video. The gate. To commune. I think this is what Alexa is doing in the videos. Communicates. And maybe steals your soul. For these reasons, others, i believe she was trained in ninjutsu.

I long suspected that Soke Anshu uses sex to attract followers, i don't know where. But as a transgender she got limited range of attractiveness. Alexa is a more modern, sexier version of Soke, without the fighting techniques and muscles and stuff. Just pure sex. Keeper of the gate of the lover as some would say.

So it turns the aluminum foil on the ceiling do not block IR devices, but something much deeper. As i long suspected, the ninja master the technique of what we call telepathy by some sort of electric field means. All you have to do is tune in and get in phase with someone and she provides that through the videos. And yes, Steve Harwell is "dead" two days after i posted the link (ends...). He done a great psychedelic video out of his time.


7:12 Kim

More Kim.

9:30 Wanted to air the apartment but was not sure if there is no dog poops outside. Went to check, this time a large plane was making noise and two young women came with a dog. Went back inside, started to air, a hole popped in the ground and i was flooded with a heavy smoke resembling burning cokes or coal smokes. Went quickly and plugged that one.

9:57 However there was one more close to the corner of living and the smoke got to my head before i plugged that one.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.