Wednesday, September 27, 2023

September 27

Wake me up... When September ends...


8:14 Demențial! Halucinant!

Dar trebuie să fii foarte foarte nesimțit ca să-ți mănânce bacteriile creierul și să nu știi. Fiindcă infecțiile bacteriene dau simptome ca febră și dureri de cap.

Altceva este cauza majoră pentru demență iar eu suspectez că e vorba de acești paraziți care-i luăm de la animalele de companie și care se închistează în creier și micșorează volumul acestuia. Însă nu putem aștepta nimic de la doctori care tratează (după normele existente) și nu cercetează iar studiile sunt plătite de cei interesați să fim mulți dar proști pentru a încălzi planeta.

În SUA dacă mergi la doctor și ceri un tratament neconvențional pentru momentul respectiv se uită doctorul la tine pe deasupra ochelarilor, chiar dacă peste câțiva ani trendul se schimbă și tratamentul respectiv este acceptat.

9:43 Nu există zi să nu apară în media oficială date preluate din dosarele procuraturii și care ar trebui să stea acolo până la finalizarea anchetei și a procesului judiciar.

9:48 Asta e mai mult decât o simplă neglijență, e o sperietură programată cu scopul manipulării (luarea minților de pe alte probleme) și care ar trebui cercetată ca atare.

11:30 It is not hypersenstivity it's life time dosage accumulation.

11:33 Shakia mooni. I call the one on the left the Sun and the one on the right the Moon. A coming job?

12:14 Now i know what this is.

12:58 Și strâmba. Vechea teorie că toți colonii romani s-au retras în secolul 3 odată cu retragerea admistrației Aureliene și au creat un vid care a fost umplut de maghiari în secolul 9 (și au venit (în)apoi în Transilvania ca șerb(ani) atrași de bogăția maghiară). Podul lui Constantin. Răzbunarea pentru ce am scris ieri în legătură cu asemănarea între limba maghiară și chineză.

1:37 O sursă de romanizare a populațiilor din teritoriului din România de azi după retragerea aureliană de care nu am știut până azi, în afară de o frază uitată dintr-o lecție de istorie. Dar mai cred că toți autorii confundă pe goți cu germanii. Goții au fost chinezi. Deși la un moment dat s-au amestecat. Nu, catedralele gotice nu au fost construite de goți. Au fost construite în stil... islamic.

Și bineînțeles că populația de la țară nu a fost niciodată similară cu cea de la orașe (gata cu țăranii) formată în general din perindători, rătăcitori ca în Transilvania unde romanii locuiau mai mult în orașe și dacii mai mult la țară. Cred că unii daci nu au părăosit niciodată satele lor, deși poate au fost diminuați în număr în timp ce diferiți invadatori au trecut. Goți, huni, maghiari, secui sunt cei care au rămas până în ziua de azi pentru că le-a plăcut peisajul.

Ulpia Traiana Sarmizegetusa a păstrat ceva din numele vechii capitale Sarmizegetusa aflată la 30 km pentru că în zonă erau poate la fel de mulți daci ca și romani, pe care sperau să-i romanizeze.

8:49 For those who heard and/or the pilots and/or supporting technicians whatever at the base near Portland about half hour ago. Should not be worried, those F15s which were deployed about an hour ago were only sent to sniff my underwear with their highly sophisticated radars because i built this apron out of reflective aluminum coated polystyrene that i wear under my pants to heat up and alleviate the acute urinary infection due to the presence of highly specialized bacteria and/or magic in the air.

Did not know what else to do except going to ER or urgent care where they are also waiting for me with teams of actors, extras and on the fly script written with hardware and software AI.

8:00 Honestly i thought it was more. Amazing, they did a good job when designing those. On an operational field an F35 can do the job of up to 20 F16. Languishing?

10:07 The reason i make so many mistakes especially with the links and stuff are the people upstairs who intensify the noises when i try do do something like creating a link.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.