Wednesday, September 18, 2024

September 18

1:52 AM Este aia o autostradă și ăla un drum expres din România? Parapetul din stânga este mult prea aproape de banda albă. Este destul de greu să nu faci accident într-o curbă din aia. Iată cum arată o autostradă reală din SUA, aleasă la întâmplare. Puteți face clic pentru "a vă deplasa". Am ajuns acolo pornind de la un google maps, trăgând omulețul din dreapta pe autostrada respectivă.

Există câte o bandă în plus pe stânga și una pe dreapta, pe care nu se circulă, doar pentru vehicule de urgență dar și pentru siguranță. Sunt săpate niște șănțulețe perpendiculare pe direcția de mers care fac un zgomot teribil dacă atingi marginea (ca să te trezească dacă ai adormit).

Autostrăzile din SUA, de la început, au fost concepute să treacă prin mijlocul orașelor, pentru un motiv care nu a fost real și au rămas așa. De obicei în acele ore se aglomerează foarte mult și se merge la pas la anumite ore când iese lumea de la servici (congestion, rush hours). Sunt deci unele zone unde nu a existat suficient teren și acolo într-adevăr nu au aceste margini (shoulder).

Majoritatea orașelor au acum unele de ocolire, însă nu au centuri ca în Europa. Sunt paralele.

9:45 Doar un exemplu de cum încearcă ei folosind media să creeze o nouă psihoză și să o lege la nivel subconștient de postările mele. Testarea serviciilor de urgență, după ce am scris chestia cu benzile de urgență mai sus. A fost o capcană, articolul cu autostrăzile de mai sus?

Mai sunt și altele. Totdeauna când postez ceva mai de Doamne-ajută, cad drone sau Rusia amenință.

9:52 AM scris destul de recent despre o aplicație de salarii pentru Apele Române. Pe atunci se numea Direcția Apelor Bacău. Chiar atunci a fost o inundație undeva în județul Bacău, cauzată de o defecțiune tehnică și și ploi fără precedent. Debitul râului Tazlău a ajuns la 3100 m3/s, comparabil cu cel al Dunării de azi. Taz, un precursor al pokemon?

Au murit un număr de oameni, iar Finlanda a oferit azil politic sinistraților. Am avut senzația că am fost băgat puțin la mijloc. Era o tipă blondă de la Oficiul de Calcul care primise azil politic, cred că era gravidă și am avut cu ea o conversație ciudată. Da, Adam, șeful de la personal, colaboratorul meu direct, semăna cu CTP.

În județul Bacău în jur de 25% din populație sunt ceangăi catolici, care însă nu sunt maghiari sau unguri  sau înrudiți cu finlandezii.

Da, sunt sigur, și atunci ca și acum și probabil în 69 ploile au fost create cu ajutorul manipulării vremii.

Când m-am mutat în SUA în ianuarie 1996 în Oregon au fost inundații istorice. Cu vreo câteva zile înainte de a fi gazat și transformat într-o vegetală pentru următorii 10 ani și mai bine.

Apropo, poate cineva să calculeze câți bani au cheltuit ei la canalul Siret-Bărăgan și câți vor mai cheltui și dacă va fi gata vreodată? Bugetul Ministerului Mediului (variabil, așa numitele credite de angajament, este de până la 17 miliarde de lei pe anul acesta, link-uri la bugete dreapta-sus). Puteau, probabil, din 2012 până acum, să facă unul în fiecare an.

10:54 O legătură semantică cu priveliștea de pe geamul de la hotel? Folia de plastic albastru simbolizând apa care curge iar țiglele date din mână în mână sacii pentru oprit inundația? (Da, am planificat vacanța cu săptămâni în urmă).

11:05 Fed Day. With the help of the spike, fortunes were made by those who knew the timing.

4:45 More semantic connections embedded in current events. Starting Saturday and many times before that i used a key finder as a pager to find... Angela in casinos. That is, i pressed the button with her key tag's color and when she hears the beep we meet at a designated place.

Of course it doesn't work in every corner or at any distance but it's better than calling on the phone which per my request we both keep on airplane mode. The remote is very touchy and sometimes that button (and other color buttons) gets pressed in my pocket.

Yesterday i had the PC in the hotel room which is connected on wi-fi too close and i started to have  the pains.

Then of course i wrote (in Romanian) about every phone being basically a walkie talkie working on the same frequencies as microwave ovens with power range up to 3 watts with dialing capabilities. Instead of peer to peer all cell phones connect to a tower. But at base, it is a walkie-talkie.

Of course it is done with whatever Palestine, Hamas leadership complicity to maintain this "bad Jews" psychosis as the ultimate type of antisemitism. Nobody can be that stupid to use booby trapped pagers and walkie talkies.

I mean, let's say the first phase with the pagers was true. Weren't they supposed to check the walkie-talkies after? Which leads to the logical conclusion it never happened. Nobody died.

But let's say they are that stupid. Then how come they entered Israeli territory and kidnaped i forgot how many people. 

There is only one world wide conspiracy and all are in it.

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.