Wednesday, August 8, 2012

George nu mai vede nici un ban….

De câte ori trebuie să spun? Mi-am făcut blog din cauza Simonei Tache... Sau nu invers ea şi-a făcut din cauza mea pentru că primul meu blog, cu care am dat-o în bara tare şi am luat-o şi pe cocoaşe a fost cândva în toamna lui 2006 înainte sau în timpul vizitei lui Băse în SUA, în ziua când s-a dat şi Tări pe motor. Deci prin 2010 cred am intrat să comentez pe blogul Simonei Tache, cu numele Gheo şi... Şi de la aia era să mi se tragă ceva, nu mi s-a tras, iar până la urmă am devenit prea disturbing pentru ea şi m-a dat afară, cândva anul acesta, după ce am fost banat un timp din motive tehnice necunoscute şi am revenit. Când i-am şi zis de altfel, bă tu nu eşti Simona Tache eşti Timona Sache, nepoată a lui Vântu şi acu zic şi eu posibilă alter ego al Anei Maria Vlas. Iar în timpul acela când am fost pe afară m-am gândit ia să-mi trag eu mie un blog... Pe atunci nu eram aşa expert în paradigme dar totuşi am simţit aşa ceva neplăcut la coincidenţa acestei postări. (Nu sunt eu acel George care comentează la acest post) Voi toţi ce ziceţi?



Şi ca să nu uit, apropo de datul în bară, am impresia că Pontiful şi al său Antonescu sau invers se pregătesc s-o dea în bară (aici chiar trebuie o virgulă) cu finalizarea unicului scop rămas logic al acestei lovituri de concediu pentru Băsescu adică de a ne aduce nouă confuzii în cvorum, pentru următoarele alegeri.

A şi "codul" cu care se "înrămează" alt site într-un blog. Între ghilimele se poate pune orice site, cu mici excepţii, de exemplu nu merg căutări de imagini de pe pe google. heigth şi width reprezintă mărimea "ramei" în pixeli. Mai sunt şi alţi parametri care nu i-am folosit. Sau un video de pe youtube. Youtube generează la cerere acest cod dacă se apasă butonul Share de sub video şi apoi Embed. Se copy şi apoi paste codul în blog sau pe orice site dacă permite uşor editare HTML, probabil şi pe facebook (da uitaţi aici http://www.wikihow.com/Post-a-YouTube-Video-on-Facebook) , după ce se apasă tabul HTML (la blogger, nu ştiu la WordPress cum se face, probabil foarte asemănător). La video se pot modifica de asemena heigth şi width sau ceilalți parametri, şi la fel probabil mai sunt şi alţii.

<iframe height="700" src="http://www.simonatache.ro/2010/11/15/bai-george-esti-gay/" width="700"></iframe>

<iframe allowfullscreen="allowfullscreen" frameborder="0" height="525" src="http://www.youtube.com/embed/Lp2qcCrdBLA" width="700"></iframe>

Nu e nimic magic.

5 comments:

George Ion said...

Apropo iar să nu uit am ieşit la o mică plimbare seara pe răcoare în spatele blocului pe alea de lângă scara poporului unde locuiesc şi la capătul străzii după vreo 300 metri de mers erau doi coioţi cu ochi aprinşi veneau fără frică spre mine la care am făcut stânga împrejur, am întors capul m-am uitat iar şi ei trecuseră la pas alergător, am trecut şi eu şi i-am pierdut după prima curbă. Am ajuns acasă gâfâind, am luat camera şi maşina şi i-am văzut iar, au traversat alea şi au mers la balconul vecinului de la parter de la care miroasea grătarul ce-l făcea de vreo 2 ore şi nu i-am mai văzut au dispărut în gardul viu şi nici nu am apucat să-i fotografiez, pentru dvs.

Acu vreo 2 ani când m-am mutat aici cineva tot aşa văzuse un coiot şi era mare ştire pe toate posturile locale, iar eu pe strada asta am văzut vreo 10 iar în ultimul timp cam unul la două săptămâni, odată am văzut unul cu un pui de căprioară în gură, nu credeam că sunt în stare de aşa ceva şi într-o noapte acu 2 ani cred reparasem ceva la maşina lu nevastă-mea şi am făcut un drum de test şi a apărut unul, am frânat, am mers pe roţi blocate (nu are ABS) vreo 20 metri dar tot l-am lovit, eu la început am crezut că a fost un raccoon, dar a scheunat ca un câine şi atunci mi-am dat seama. A dispărut în tufişuri. Şi am sunat şi la primărie acu vreun an când am văzut unul la vreo 3 metri de mine şi în seara asta la un post local de ştiri şi au zis că dacă nu am poze nu-i interesează.

George Ion said...

A normal probabil miroseam de la barbecue-ul vecinului de la 3... Căci mirosea de la ei şi la noi în apartament şi încă mai miroase... Căci numai la el era lumină unde mirosea şi acolo am văzut şi coiotul intrând în gardul viu... Dar dacă... coioţii ăia au venit într-o maşină până la capătul străzii? Zic şi eu aşa...

George Ion said...

https://www.google.com/search?q=coyote&hl=en&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=i2cjUO2BI4j3igLumoCQBg&ved=0CD4Q_AUoAQ&biw=1151&bih=570

George Ion said...

Sau azi mai devreme am fost exact aici în locul acesta...

http://goo.gl/maps/rb7rc

http://www.flickr.com/photos/39325385@N07/4918872652/in/set-72157629604294934/lightbox/

Vreo 20 metri mai la stânga. Venea un avion foarte jos cam la 300 metri altitudine şi m-am întors să mă uit la el şi un găinaţ de pasăre mi-a căzut exact în colţul gurii şi apoi pe cămaşa. Eu cum mă uitam sus nu trebuia să fi văzut pasărea aceea?

George Ion said...

Now i remember i think the day before there was a coyote in the Tryon park as well, it was in the afternoon i should look at my cell phone i tried to call my wife but i got her voice mail but it's in there, the exact time. Where Boones Ferry Trail meets the second trail (deosn't have a name, near the Tryon Creek. I go into that park (forest) for years now and i only saw a couple of deer, this is one of them, fairly recent http://www.flickr.com/photos/39325385@N07/7435943964/in/photostream/lightbox/.

There was something under a bush near a big tree shacking the bush really strong, but the bush was too small for a human to fit under. I figured it was o coyote feeding on something and turned around.

http://www.fotcsp.org/upload/tryon_map.pdf

http://www.tryonfriends.org/

http://www.oregonstateparks.org/park_144.php

http://tryonfarm-org.cftvgy.org/share/

http://www.motherearthschool.com/index.shtml

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.