Tuesday, August 9, 2022

August 9

5:34 Sper că nu acesta este traseul, cu atâtea ocolișiri, mai ales când e comparat cu vechea centură sau cu alte orașe din Europa. Londra. BerlinParis e un exemplu despre cum nu ar trebui.

6:01 Meme-urile zilei. Put your hands in the air. Mai e una pe care nu am curaj s-o postez că poate ieși altceva. Avionul care e pus invers față de cele două din postarea trecută în care a murit o persoană. Explozii la o bază aeriană. Am spus că guvernarea prin rotație a fost o tâmpenie. Nu știu, mie îmi pare ca un joc de copii de grădiniță care repetă unii după alții. E fantastic ce mult seamănă replicile politicienilor cu jocuri de copii mici în care cel care reușește să spună ceva ultimul are dreptate. Amin.

Titanul modei de care nu a auzit nimeni. Sunt sigur că dacă îl caut îl găsesc în lista cu actori.

Îmi amintesc ce-mi spunea profa de română în liceu. Scopul artei este de a recrea realitatea, și ăștia asta fac, de sute de ani și au ajuns la paroxism în vremea mass-mediei și acum a internetului. Nebunii s-au pus serios la treabă, vor să creeze altă lume, după voința lor iluzorie, frustrată, copilărească.

6:46 PSD abia așteaptă să ne mai dea și ei ceva. Multe alte nimicuri în știrile de azi.

10:52 Murad. Mai țineți minte de la ce a pornit? Il grande racordo annulare. Ei vor încerca întotdeauna să anuleze memoria unui lucru abia rostit prin cele mai năstrușnice și neașteptate mijloace.

12:54 Se pare că uit să pun link-uri. Formatul acesta de blog este avantajos față de fb, unde poți să pui numai un link pe postare sau comentariu, dar acolo rezultatul este mult mai evident chiar și pentru cel care scrie, aici mai uit. Iar când intru în mod html pentru a pune poze, chestia nu mai este intuitivă deloc pentru mine, uit idei, etc.. Dar un lucru nu am uitat. Ceva legat de faza cu Nirvana (link mai sus). Am ieșit, am mutat truck-ul, am mers la o scurtă plimbare pe lângă balta din parc, care iar s-a umplut de prea mulți nuferi care putrezesc și acum pute. Când am venit și am trecut pe lângă clădirea în construcție, am văzut cea mai ciudată fază. Un tip cu un excavator cu o cupă din acelea ca o gură de dinozaur, cu fălci duble mișcătoare, a prins "în dinți" un con din acela portocaliu, mare, cilindric dintr-un material moale, de care se pun pe străzi pentru a marca zonele de construcție, și l-a strivit, chiar când treceam pe lângă.

Nu cred că acțiunea avea vreun rost în realitatea imediată, conul fiind destul de ușor pentru a fi mutat de o persoană. Con în engleză este foarte folosit în combinațiile con-man, con artist în loc de escroc, persoană care înșeală, adică. Când am venit culmea am găsit un loc de parcat lângă un SUV alb, YUKON, brand ce îl văd prea adesea în fața mea când conduc. Ceea ce îmi amintește de o plăcuță de înmatriculare ce am văzut mai devreme, de ID-A-HO. Deci urmează faza legată de clipul cu Nirvana.

Deși nu a fost deloc azi în predicțiile meteo care arată caniculă, câțiva nori au trecut pe deasupra, într-o ciudată mișcare circulară, formând un fel de roată în cer, și au slobozit câteva picături de ploaie. Ceva din acea mișcare circulară se vede în această înregistrare de pe Accuweather. Numai partea de precipitație, în realitate norii chiar se roteau, sinistru, dar suprafața era prea mare (aproape tot cerul) pentru a putea fi prinsă într-o singură poză, am vrut să filmez dar erau persoane în apropiere și nu vroiam să creez confuzie (adică să spună că îi/le filmez).
A și eram destul de paralizat, și cu mintea, și cu corpul, după ce am respirat în apropierea veveriței moarte (clostridium), cauza din care mahmureala nu mi-am mai trecut de două zile iar înainte când am avut stalactite și stalagmite în furtunul de evacuare de la mașina de spălat vase, de acolo, eram tot timpul deci trebuia o continuitate, când am terminat de curățat aia, au băgat veverița moartă. După cum spuneam în realitate nu locuiește nimeni aici, restul toți vin la caterinci, apar o oră două și dispar. În acest moment mă uit la o bicicletă și mașină (cu număr de IDAHO) abandonată de mai mult de o săptămână.
3:45 Heavy cigarette smoke coming from outside, most likely Apt.2.

5:02 Spoke about clostridium, a spider came and bit me really bad leaving red and white penny size marks on my belly.

Cum vă cheamă?



6:02 Ministru nevoiaș, caut un program. Vai de ministerul lui.

6:11 Poliția a identificat. Fără nume și față, la fel ca și șoferul de la Murat. Cum putea să omoare 6 persoane cu pietre sau cu ciocanul fără să-i trezească pe toți după primul? Poți nimeri cu ciocanul locul unde moare omul din prima lovitură (dacă îl știi) noaptea pe întuneric, fără să scoți o bufnitură de 100 dB sau să provoci un țipăt (de moarte)? Poate un nebun furios să acționeze silențios, noaptea, ca un ninja? Soțul familiei i-a descoperit, unde era el? Nu-i nimic, până vă dezmeticiți voi din știrea asta, mai apar zece.

6:17 Cum dreq poți să furi jumătate de km de cablu și să nu te vadă nimeni (era îngropat?) cred că durează, nu știu, poate mai mult de un minut, în momentul când a deconectat cablul pentru a-l înfășura, mergând pe traseu, a sunat o alarmă undeva, apărut o eroare pe consola unui operator sau s-a oprit trenul (care a tăiat cablul). Hai cupru mai înțeleg, dar acela cred că are cel puțin un kg pe metru, dar ce poți să faci cu cablu de fibră optică și mai ales cum scoți 600 metri din pământ, o singură persoană? Să spunem că are un kg pe zece metri, după o sută de metri ai 10 kg, la 250 deja nu mai poți căra (era cablul ușor de fibră optică întins lângă calea ferată, ca să-l bată vântul?). La fel ca știrea de mai sus și multe altele, fără detalii nu este credibilă.

7:23 Nu are cine să îl ajute, au chemat jurnaliștii să scrie un articol.

10 :58 I think i found the spider that bit me earlier (first realized about 8 hours ago, because of itching and i think i felt the damn little thing crawling on my skin). I think i disturbed its web in a hidden place under a cabinet in the kitchen after i dropped something and it jumped on me and bit me later. Stuck in a corner between wall and ceiling above the bathtub, wouldn't move on a flat area to catch it in a glass so i had to kill it.

11:32 I think this is the first time in 7 years i found a spider web inside this apartment. Earlier i started to have twitches in my left hand but can't be sure, too many things have happened to me lately (including drinking and exposure to a dead animal proximity). Anyways, i saw on the... web pictures with people with skin necrosis (skin turning black) from such bites. For now, it's only red and the blisters in the middle got smaller, but i feel weird in that area and generally. I looked for remedies online and i found a formula for neutralizing the venom. Mixing equal parts of bleach and backing soda (i was expecting they were going to react violently like backing soda and vinegar but they didn't) and applied on the bites and already started to feel less weird in that area and generally. Some trouble swallowing but no headaches, and nausea has been a constant in the last few years (due to the environment).

No comments:

Post a Comment

Friendly comments welcome

Note: Only a member of this blog may post a comment.